Soft pentru NAVON N675 Plus

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

#16

Lun Iul 31, 2017 2:47 pm

bila699 scrie:Buna ziua...!
multumesc inca odata pt tot, deocamdata totul e ok, dar o intrebare...din pachet harti ce am descarcat din ce mi-ati trimis mai sus link, pur si simplu adaug hartile(.fbl) la map in folder si .poi la .poi?...dar cele extended tot la .poi in folder? dar .poi truck?
Intreb deoarece in ce am descarcat sunt multe foldere fiecare cy extensia soecifica, dar eu nu le am asa in kit gps si nici toate de acolo...:)...sper ca ati inteles ce am vrut sa spun? :)
multumesc anticipat!
o zi buna!

In content se gasesc folderul map in care copii fisiere (nu foldere) tip FBL,FDA,FTR...etc.., folderul poi in care copii fisiere (nu foldere) tip POI, POI_truck daca folosesti si modul de navigatie camion.
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#17

Lun Iul 31, 2017 3:07 pm

multumesc!
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#18

Mie Aug 02, 2017 7:30 am

Buna ziua..aceasi eroare si sa fie de la cum instalez kit-ul?..adica formatez gps si copiez pur si simplu kitul descarcat de aici..merge cat merge apoi eroarea din poza...
Multumesc anticipat!
o zi racoroasa!..:)
Fişiere ataşate
IMG_6526.JPG
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

#19

Mie Aug 02, 2017 7:33 am

bila699 scrie:Buna ziua..aceasi eroare si sa fie de la cum instalez kit-ul?..adica formatez gps si copiez pur si simplu kitul descarcat de aici..merge cat merge apoi eroarea din poza...
Multumesc anticipat!
o zi racoroasa!..:)

Sterge branding din soft.
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#20

Mie Aug 02, 2017 2:41 pm

/Buna ziua, stiti de ce nu gasesc Calea Sagului din Timisoara pe harta cand dau sa caut? nu gasesc ssau se cauta sub alta denurire?
multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

#21

Mie Aug 02, 2017 3:19 pm

bila699 scrie:/Buna ziua, stiti de ce nu gasesc Calea Sagului din Timisoara pe harta cand dau sa caut? nu gasesc ssau se cauta sub alta denurire?
multumesc!

De curiozitate am cautat Calea Sagului si am gasito.
Cautarea o faci in felul urmator:
-bagi orasul Timisoara
-bagi doar cuvantul Calea, dai terminat si iti vor aparea toate strazile care incep cu Calea.....si derulezi pana gasesti Calea Sagului (este ultima)
Ar trebui sa poti cauta cuvinte cu diacritice.
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#22

Mie Aug 02, 2017 3:42 pm

aste este ca nu gasec diacriticele cum sa activez la tastatura...:(..si altfel
nu vede se pare doar doar 2 strazi denumite calea S...
multumesc oricum pt raspuns si rapiditate!
o zi buna!
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#23

Mie Aug 02, 2017 3:50 pm

am gasit dar asa fara diacritice ca nu reusesc sa gasesc de unde si cum..am reusit cu'Calea...terminat..
multumesc!
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#24

Mie Aug 02, 2017 3:56 pm

exista pe site sa descarc pachet .zip sauncum
o fi el cu limba romana cu diacritice?..sau in engleza ma ajuta?..sau ceva de genu?..pentru a pitea scrie cy diacritice?
multumesc anticipat!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

#25

Joi Aug 03, 2017 5:05 am

Deschizi DATA.ZIP (nu dezarhivezi),te duci in folderul config si cauti keyboard.ini.Salvezi undeva acest fisier in pc.dupa care il stergi din arhiva si inlocuiesti cu cel din arhiva de mai jos,inchizi arhiva.
aici
Stergi folderul save.
Imagine
Imagine

L.E.
Am modificat eu data.zip
data
Stergi save dupa ce inlocuiesti data.zip
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#26

Joi Aug 03, 2017 12:47 pm

Multumesc! multumesc inca odata, acum functioneaza ok tastatura...dar aseara mi-a aparut iar eroarea acea si sa blocat harta, dau ok si ma scoate afara...sa fie de la modul in care pun kit-ul pe memoria gps?..eu fac simplu formatez gps si copiez acel folder 'MobileNavigator' descarcat de mai sus din ce mi-ati trimis.
Multumesc anticipat!
O zi cat mai racoroasa!
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#27

Joi Aug 03, 2017 12:52 pm

ps: sa mai trimiti odata kit-ul original al gps-ului? din back-up?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

#28

Vin Aug 04, 2017 5:06 am

Ar trebui sa functioneze
descarca
NU mai formata,pur si simplu stergi.Nu confunda memoria gps-ului cu o unitate de stocare(stick,card de memorie...).
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

#29

Vin Aug 04, 2017 10:01 am

bila699 scrie:Buna ziua...!
multumesc inca odata pt tot, deocamdata totul e ok, dar o intrebare...din pachet harti ce am descarcat din ce mi-ati trimis mai sus link, pur si simplu adaug hartile(.fbl) la map in folder si .poi la .poi?...dar cele extended tot la .poi in folder? dar .poi truck?
Intreb deoarece in ce am descarcat sunt multe foldere fiecare cy extensia soecifica, dar eu nu le am asa in kit gps si nici toate de acolo...:)...sper ca ati inteles ce am vrut sa spun? :)
multumesc anticipat!
o zi buna!

Daca folosesti softul pe modul autoturism in map copii doar fisiere tip FBL si eventual FDA, iar in poi dar fisiere POI.
Celelalte fisiere tip FTR si poi_Truck sunt ptr, modul camion.
bila699
Mesaje: 33
Membru din: Mar Iul 25, 2017 12:12 pm

#30

Vin Aug 04, 2017 1:52 pm

multumesc multumesc!...:)...o sa tin cont de ce mi-ati recomandat...acuum ce mi-ati trimis nu porneste kit-ul :(..puteti verifica cand aveti timp?
multumesc anticipat!
Scrie răspuns

Înapoi la “Navon”