MIO SPIRIT 5100 BASE MAP


Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 326
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1233 ori
Been thanked: 597 ori

Moderare

RCA 2018

#46

Lun Apr 30, 2018 1:08 pm

Ar trebui deblocat si apoi din setari sa calibrezi ecranul.
Incepe prin a-l debloca, vezi aici .

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 424
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 114 ori
Been thanked: 474 ori

Moderare

RCA 2018

#47

Lun Apr 30, 2018 5:19 pm

Aparatul nu trebuie deblocat pentru calibrare , in calculator se intra in control panel-> Folder options ->view
si se debifeaza "hide protected operating system files (Recomended)
se conecteaza aparatul la PC si se sterge fisierul touch.ini , dupa care se deconecteaza de la pc si va apare calibrarea

Daniel Cristea
Mesaje: 81
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 156 ori
RCA 2018

#48

Lun Apr 30, 2018 5:29 pm

asa metode ar fi multe dar cu bataie de cap ! cu un TC intra in Win si cauta in intern calibrarea...

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 424
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 114 ori
Been thanked: 474 ori

Moderare

RCA 2018

#49

Lun Apr 30, 2018 5:37 pm

si cu TC-ul se vede touch.ini , dar pentru un incepator metoda de mai sus e simpla

valyex
Mesaje: 12
Membru din: Dum Feb 12, 2017 3:46 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#50

Lun Apr 30, 2018 8:34 pm

secuiu scrie:
Lun Apr 30, 2018 5:19 pm
Aparatul nu trebuie deblocat pentru calibrare , in calculator se intra in control panel-> Folder options ->view
si se debifeaza "hide protected operating system files (Recomended)
se conecteaza aparatul la PC si se sterge fisierul touch.ini , dupa care se deconecteaza de la pc si va apare calibrarea
Multumesc pt idee. Destul de simpla si a functionat, nu m-am gandit la asta.
Din pacate functioneaza doar pana la prima repornire, dupa care iar se decalibreaza.

Aparatul are deja instalat un Primo in memoria interna, ceva de genul celui de care zice Daniel Cristea.

Am incercat si cu un unlock de pe card cu calibrare ecran in unlock, dar degeaba, functioneaza doar prima data.
Nu prea vreau sa cred ca ar fi un defect hardware de indata ce prima data dupa calibrare functioneaza.

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 424
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 114 ori
Been thanked: 474 ori

Moderare

RCA 2018

#51

Lun Apr 30, 2018 9:33 pm

depinde ce unlock folosesti pentru igo , daca ai vreunu-l care da kill la appstartupsec.exe este posibil.
poti incerca sa vezi daca este sau nu defect de fabrica doar daca pui softul original la loc

Daniel Cristea
Mesaje: 81
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 156 ori
RCA 2018

#52

Mar Mai 01, 2018 6:04 am

Daca nu ai treaba cu garantia rescrie FW ca-s multe pe net astfel vezi ce se intampla ! Poate mere

valyex
Mesaje: 12
Membru din: Dum Feb 12, 2017 3:46 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#53

Mar Mai 01, 2018 6:55 am

secuiu scrie:
Lun Apr 30, 2018 9:33 pm
depinde ce unlock folosesti pentru igo , daca ai vreunu-l care da kill la appstartupsec.exe este posibil.
poti incerca sa vezi daca este sau nu defect de fabrica doar daca pui softul original la loc
La fel face si cu softul original. Prima data dupa calibrare merge, apoi o ia razna.

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 424
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 114 ori
Been thanked: 474 ori

Moderare

RCA 2018

#54

Mie Mai 02, 2018 7:10 pm

eu zic sa il duci la garantie

sosoveritas
Mesaje: 4
Membru din: Lun Dec 19, 2016 5:06 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#55

Vin Iul 13, 2018 5:36 pm

basile27ro scrie:
Mar Apr 17, 2018 3:09 pm
LLdump Mio 5100, poate te ajuta sa rescrii firmware, de fapt e un firmware :D .
Mio 5100
Salutare, se mai poate urca acest fw? Este pentru 5100 base map?
Multumesc
Sorin

iulibox
Mesaje: 1
Membru din: Mar Apr 04, 2017 7:58 am
RCA 2018

#56

Mar Aug 07, 2018 2:17 pm

Buna ziua, este cineva pe aici care are vreun Mio Spirit 5100 base map care a pus Igo sau altceva si funtioneaza?in primele pagini ale acestui subiect erau niste linkuri catre surse dar nu mai sunt valide, ma poate ajuta cineva cu vreo informatie?
Multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3098
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 565 ori
Been thanked: 1681 ori

Moderare

RCA 2018

#57

Mar Aug 07, 2018 2:24 pm

Deblocheaza-l cu fisierelel din arhiva, le copii pe un card...
Dupa deblocare tot pe card poti pune un kit de iGO Primo sub forma Primo/Primo.exe
SDMMC.rar
(3.83 MiB) Descărcat de 48 ori
SDMMC.rar
(3.83 MiB) Descărcat de 48 ori

ncristinel
Mesaje: 9
Membru din: Lun Dec 19, 2016 10:27 am
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#58

Lun Sep 24, 2018 12:49 pm

Am achizitionat un navigator Mio Spirit 5100, fara harti si am aplicat metoda descrisa la postul #45 de Daniel Cristea, caruia ii multumesc si pe aceasta cale... Aparatul functioneaza ireprosabil. O precizare, pentru alti novici, ca si mine; exista doua foldere Navman, unul in root iar celalalt in Program Files. Aici, in Program Files/Navman, veti copia continutul kit-ului Primo si veti redenumi executabilul, dupa metoda descrisa. Toate cele bune!

Daniel Cristea
Mesaje: 81
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 156 ori
RCA 2018

#59

Mie Sep 26, 2018 12:01 pm

Era precizat in post ProgramFiles/Navman...ma bucur ca ai reusit

ncristinel
Mesaje: 9
Membru din: Lun Dec 19, 2016 10:27 am
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#60

Vin Dec 14, 2018 11:09 pm

Am aplicat aceeasi metoda, cea descrisa in postul #45 de Daniel Cristea, la un Mio Spirit 8500 LM si functioneaza ireprosabil. Multumesc, inca o data!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”