Emulator Windows Ce


Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 479
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 113 ori
Been thanked: 99 ori
RCA 2018

#1

Joi Apr 06, 2017 8:34 pm

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Gps_admin
Site Admin
Mesaje: 145
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:19 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 209 ori
Contact:

Administrare

Moderare

RCA 2018

#2

Mar Apr 11, 2017 5:09 pm

Emulator winCE 6.0 pentru testare/rulare softuri Gps pe PC. Rulati go.bat pentru pornire emulator.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
sanchez20
Mesaje: 89
Membru din: Mie Ian 18, 2017 6:58 am
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#3

Vin Iun 23, 2017 7:37 am

Gps_admin scrie:Emulator winCE 6.0 pentru testare/rulare softuri Gps pe PC. Rulati go.bat pentru pornire emulator.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Salut! Dupa rularea go.bat ce trebuie facut? trebuie copiat undeva anume softul ? sau cum il pot porni? Multumesc !!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 496 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Sâm Iun 24, 2017 4:16 am

Copiezi folderul igo sau primo pe desktop(de exemplu),dai click pe file (sus) si alegi configure.Vezi jos shared folder click in dreapta, alegi folderul igo sau primo si dai OK.Deschizi My device si vei gasi Storage Card.

l_ewin
Mesaje: 4
Membru din: Joi Apr 06, 2017 3:41 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#5

Dum Aug 13, 2017 4:49 pm

lemax55 scrie:


Copiezi folderul igo sau primo pe desktop(de exemplu),dai click pe file (sus) si alegi configure.Vezi jos shared folder click in dreapta, alegi folderul igo sau primo si dai OK.Deschizi My device si vei gasi Storage Card.

Mai detaliat

Nota:
Se recomanda ca acesta operatie sa se faca in paralel cu emulatorul deschis si ecranul calculatorului pe jumate (in paralel cu aceasta sectiune valabil din punctul 2 mai jos).

1. Se copiaza directorul Igo8, Igo primo sau oricare altul pe calculator unde se doreste.
2. Se deschide emulatorul din aceasta sectiune
3. In emulator pe bara cu file cea de sus se gaseste configure, care se acceseaza si in partea de jos unde scrie shared folder se gasesc niste puncte acolo se cauta directorul aflat pe clculator (se alege tot directorul nu doar executabilul) Ex. 8.3.4.142975 - (director) se da click pe tasta ok
4. Se da click pe tasta ok. (Si pentru fereastra Emulator Properties deja deschisa)
5. My Device.
6. Storage card.
7. Se cauta exact executabilul iGO8 si se acceseaza ..... ASTEPTATI
8. SUCCES Scuze pentru atata scriere
Fişiere ataşate
Untitled-5.jpg
Untitled-1.jpg

adimcx
Mesaje: 9
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:32 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#6

Joi Sep 21, 2017 12:56 pm

Pentru mentinerea setarilor proprii, este suficienta copierea folderului personal in folderul cu fisierele emulatorului si editarea fisierului cu extensia bat, unde se va scrie calea catre folderul personal (de ex. /sharedfolder iGO).

Dupa pornirea emulatorului, se ajunge direct la fisierele din folderul personal dand click pe My Device -> Storage Card (in cazul dat exemplu mai sus, va aparea continutul dosarului iGO si programul poate fi pornit ruland executabilul). Utilizand aceasta modalitate, programul iGO poate fi pornit oricand cu doar 3 pasi.

nitag96
Mesaje: 11
Membru din: Lun Mai 07, 2018 12:08 am
Has thanked: 2 ori
RCA 2018

#7

Sâm Oct 06, 2018 5:43 pm

Pe emulator primesc eroarea
Fişiere ataşate
Screenshot_171.png

Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 117
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Has thanked: 30 ori
Been thanked: 80 ori
RCA 2018

#8

Sâm Oct 06, 2018 7:05 pm

Si eu am incercat rularea catorva versiuni de Primo ce rulau pe aparate si am primit aceeasi eroare.
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai.

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 97
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
Has thanked: 81 ori
Been thanked: 111 ori
RCA 2018

#9

Dum Oct 07, 2018 2:50 pm

https://www83.zippyshare.com/v/NROPrgaB/file.html
kit complect rulat de mii de ori fara erori are 256 de ram max posibil la in ce
Ultima oară modificat Lun Oct 08, 2018 3:47 pm de către pit22, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 117
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Has thanked: 30 ori
Been thanked: 80 ori
RCA 2018

#10

Dum Oct 07, 2018 3:52 pm

Am scos cum ai spus @pit22 dar nu a vrut sa porneasca.
2018-10-07_185028.jpg
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 496 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#11

Dum Oct 07, 2018 3:59 pm

Copiezi folderul din arhiva pe desktop si pornesti cu fisierul .bat in functie de versiunea wince si rezolutia pe care o doresti.
emulator1.rar
(8.69 MiB) Descărcat de 23 ori
emulator1.rar
(8.69 MiB) Descărcat de 23 ori

Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 117
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Has thanked: 30 ori
Been thanked: 80 ori
RCA 2018

#12

Lun Oct 08, 2018 6:11 am

Merci @lemax55 dar nu a functionat, aceeasi eroare ca mai sus o da.
Eu am mai multe versiuni de emulatoare WinCE. dar am una ce mi se pare foarte placuta si utila deoarece contine si multe utilitare pentru WinCE si configurabila pana la 256MB. O atasez si voua.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

2018-10-08_090049.jpg
2018-10-08_090049.jpg (19.48 KiB) Vizualizat de 243 ori
2018-10-08_090049.jpg
2018-10-08_090049.jpg (19.48 KiB) Vizualizat de 243 ori
2018-10-08_090121.jpg
2018-10-08_090121.jpg (18.46 KiB) Vizualizat de 243 ori
2018-10-08_090121.jpg
2018-10-08_090121.jpg (18.46 KiB) Vizualizat de 243 ori
2018-10-08_090155.jpg
2018-10-08_090224.jpg
@pit22 am incercat chiar si cu 256MB si nu porneste, dar mai incerc.
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 496 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#13

Lun Oct 08, 2018 6:14 am

Eu folosesc acea versiune si merge fara probleme.Mai schimba licentele,lasa doar o harta fara DEM,voci TTS...

nelu_242000
Mesaje: 150
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:07 pm
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 15 ori
RCA 2018

#14

Sâm Oct 13, 2018 8:37 pm

Deci, cum pornesc navigatia in emulator?
Pornesc emulatorul, ma duc unde am softul backup din navi, dau pe nngnavi.exe si imi zice ca nu este o aplicatie valida pt wince.
Sau trebuie alt soft?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 496 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#15

Dum Oct 14, 2018 3:22 am

Scrie mai sus,post #4 si #5.

Scrie răspuns

Înapoi la “Unlock-uri / interfete universale /diverse”