Serioux Gt500


Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm
RCA 2018

#1

Mie Dec 14, 2016 8:20 pm

Firmware Serioux Gt500


Salutare baieti,aveti firmware pentru modelul de gps Serioux GT500?Imi porneste in platforma windows ce 6.0 si nu am obtiunea de navipath la igoprimo pe el.Iar la crearea autostart sau mutarea igo primo in autostart in windows c.e se sterge automat la fiecare repornire a dispozitivuli.Ma puteti ajuta va rog?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3019
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 482 ori
Been thanked: 1550 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Joi Dec 15, 2016 7:24 am

Ai aici un rom ptr. GT 500 cu procesor 2521A, nu stiu ce procesor ai tu. Il poi folosi doar daca este compatibil cu GPS-ul tau:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm
RCA 2018

#3

Joi Dec 15, 2016 7:42 am

Multumesc,imi poti spune te rog si cum pot identifica modelul procesorului,iar daca este compatibil cum instalez firmware-ul ?

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm
RCA 2018

#4

Joi Dec 15, 2016 8:29 pm

Care este procedura de instalare a firmwarului? Am copiat continutul pe un card sd de 2 gb formatat in FAT si imi apare o imagine in care scrie cu verde PROGRAM 128 MB IMAGE
INFO: NAND ID 2C 44 44 4B A9 00
.CE TREBUIE SA FAC MAI DEPARTE?

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm
RCA 2018

#5

Joi Dec 15, 2016 8:49 pm

Mentionez ca acum am intrat in windows c.e iarasi si imi arata modelul procesorului ca fiind ,, Cortex-A7-MSB2531"
Probabil ca difera firmwarul...

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3019
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 482 ori
Been thanked: 1550 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Vin Dec 16, 2016 5:46 am

Da, este clar ca nu merge ce ti-am urcat eu, mai cauta.

Avatar utilizator
ablbd
Mesaje: 115
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 113 ori
RCA 2018

#7

Lun Dec 19, 2016 5:29 am

Daca iti merge in windows atunci Wince este functional si nu trebuie resoftat complet. Ceea ce nu (mai) are este continutul folderului de aplicatii si la modelul acesta nu stiu ce trebuie sa contina sau unde/sub ce denumire este vazut de sistem. Pentru a sti mai multe iti propun sa pui in aparat un card de vreo 4GB, sa executi din windows NDumpCE6 cu optiunea "full nand" apoi sa urci undeva fisierele rezultate si comprimate(inclusiv acel .log)

miim113
Mesaje: 5
Membru din: Mar Ian 31, 2017 7:37 am
RCA 2018

#8

Mar Feb 28, 2017 11:57 am

Buna tuturor. Nu mai merge link-ul. Pot sa cer un link nou, care merge?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1996
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 536 ori
Been thanked: 1622 ori

Moderare

RCA 2018

#9

Mie Mar 01, 2017 5:37 am

Refacut
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm
RCA 2018

#10

Vin Apr 14, 2017 7:08 pm

lemax55 scrie:Refacut
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.



NU E OK LINKUL NU MERGE.INCA ASTEPT DE 3 LUNI SA MA AJUTE UN BUN CRESTIN. :roll: :|

Lostboy
Mesaje: 48
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 3 ori
RCA 2018

#11

Mar Iul 11, 2017 9:05 am

Poate sa urce cineva rom-ul? Niciun link nu mai este valabil. Mulțumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3019
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 482 ori
Been thanked: 1550 ori

Moderare

RCA 2018

#12

Mar Iul 11, 2017 10:33 am

Lostboy scrie:Poate sa urce cineva rom-ul? Niciun link nu mai este valabil. Mulțumesc.

Link refacut

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Lostboy
Mesaje: 48
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 3 ori
RCA 2018

#13

Mar Iul 11, 2017 11:01 am

Mulțumesc frumos @rcv64 !

Lostboy
Mesaje: 48
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 3 ori
RCA 2018

#14

Sâm Noi 10, 2018 10:41 am

Salutari. Cum pot scoate folderul UI (interfata) din Serioux UPQ550T2? Nu are residentflash2.

Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”