TABLETE SAMSUNG ,,DISPARE,, IMAGINEA HARTILOR

Forum dedicat instalarii pe diverse dispozitive - probleme, erori, setari,etc.

Enigma31
Mesaje: 235
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 84 ori
Been thanked: 65 ori

#1

Joi Aug 15, 2019 3:49 pm

Salutare colegilor din nou!
De mult timp am o nedumerire si as vrea sa o rezolv asa ca apelez la ajutorul si sfaturile voastre,ca de obicei.
Am observat ca pe mai multe modele de tablete samsung (nu pe toate,in special cele de 7 inch functioneaza ,,binisor,,)dupa ce instalez un kit de igo primo totul functioneaza corect pana in momentul in care pornesc la drum.Nu stiu daca voi descrie corect problema,dar am sa incerc.,,Dispar,, zone din harta,adica atunci cand ma deplasez sau ma invart la 180 de grade ramane imaginea cu soseaua pe care ma aflu,dar tot ce e prin preajma dispare,adica spre exemplu un poligon industrial aflat in imediata apropiere,sau benzinarii,parcari etc ca si cum nu ar fi suficiente resurse si tableta nu ar fi capabila sa transmita toata imaginea in timp real.Daca stau nemiscat cateva secunde imaginea reapare treptat,sau mai bine zis se completeaza putin cate putin (cand dispare imaginea,bucatile care lipsesc devin negre sau verzi)Majoritatea tabletelor despre care vorbesc sunt samsung de 10 inch,de 9.6 etc si mentionez ca au cate 1.5 sau chir 2 GB de RAM,sunt lipsite de aplicatii inutile si in general folosite ca gps.Am incercat diferite kituri de igo primo cu diverse instalari de pe card,doar pe memoria interna,combinate etc dar fara rezultat imbucurator.
Daca mai are cineva probleme asemanatoare si stiti si o solutie,va rog frumos sa mi-o comunicati si mie.
Cu multumirile de rigoare va doresc numai bine si drumuri bune tuturor!

Gps_admin
Site Admin
Mesaje: 164
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:19 am
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 386 ori
Contact:

Administrare

Moderare

#2

Mar Aug 20, 2019 6:46 am

Salut. Am instalat pe cel putin 3 tablete Samsung de 7 inch, inclusiv un model mai vechi si au functionat fara problemele mentionate de tine. Ba mai mult, am folosit si unele skin-uri fara probleme.
Nu mai am acele kituri dar stiu ca am testat cel putin 6-7 versiuni de iGO pana sa gasesc una care sa functioneze corect, eu in locul tau as mai testa kituri.

Enigma31
Mesaje: 235
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 84 ori
Been thanked: 65 ori

#3

Mie Aug 21, 2019 8:52 pm

Multumesc frumos pentru raspuns,dar asa cum am spus si eu pe tablete samsung de 7 inch nu am probleme folosind un kit de aici de pe site mai exact ,,9.6.29.636868,, insa problemele apar pe tablete de 10 inchi sau de 9.6 etc....Mai astept raspunsuri daca e cineva care detine un kit functionabil sau care au gasit o alta solutie...
Multumesc anticipat!

pirnaie
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 14, 2016 5:29 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#4

Joi Aug 22, 2019 8:21 pm

Salutari la toata lumea si la tot forumul ,si eu am aceeasi problema cu tabletele SAMSUNG android cu 1,5 RAM de 7 inch ,dar la mine este alta problema,, adica pierde semnalu de trei ori pe zi s-au chiar de mai multe ori,daca stie s-au are cineva vreo rezolvare ,,,multumesc frumos pt intelegere,,,

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO Primo Android pe telefoane/ tablete”