Primo(2.0 si 2.4) Mod Alpine


Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 331
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 594 ori
Been thanked: 901 ori

Moderare

RCA 2018

#1

Sâm Dec 29, 2018 3:12 pm

Kit Mod Alpine - Primo 2.0 si 2.4 (800_480, 480_272)
Creatie @sumsum .
In arhiva in directorul 1.Exe-Versiuni gasiti versiunile de executabile de Primo 2.0 si Primo 2.4 compatibile cu acest kit.
In kit este pus executabilul 9.6.13.405512 - Honda Civic Reborn, 18 iun. 2014.
Incercati si celelalte executabile.
Setarile sunt facute pentru kit pus pe SDMMC (card) in directorul AlpineNavi iar executabilul se numeste AlpineNavi.exe.
In arhiva gasiti si doua sys.txt (800_480, 480_272), configurati-le dupa dorinte si necesitati.
Trebuie configurat si utility.ini dupa GPS_ul propriu.
In kit gasiti si doua UX:
Autoskip_Next_Waypoint_Alpine.zip
Next_maneuver_overview_Alpine.zip


Imagine


OBS. Kitul ruleaza 800x480.
Pentru 480x272 inlocuiti sys.txt cu sys.480.txt

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Pass:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

bobradu
Mesaje: 5
Membru din: Dum Dec 25, 2016 6:56 am
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#2

Joi Feb 07, 2019 10:41 pm

Buna. Nu merge likul. imi intra pe tot felul de siteuri. Puteti reface va rog?

bloower
Mesaje: 20
Membru din: Lun Ian 23, 2017 6:46 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#3

Sâm Mar 16, 2019 5:16 pm

Confirm ce a spus bobradu

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 638 ori
Been thanked: 1850 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Sâm Mar 16, 2019 6:06 pm

Linkul functioneaza, dar daca lucrati cu chrome instalati o aplicatie tip Blocker sau in opera din setari bifati optiunea Block Ads....
Untitled.jpg

bobradu
Mesaje: 5
Membru din: Dum Dec 25, 2016 6:56 am
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#5

Dum Mar 17, 2019 5:37 am

Buna. Azi a mers linkul si am reusit sa scot kitul. Unde sunt celelalte executabile? In folderul "1.Exe-Versiuni" am gasit doar doua fisiere txt in care e scris ce versiuni de executabil ar mai trebui sa fie. Nu e nimic in rest. Multumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 638 ori
Been thanked: 1850 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Dum Mar 17, 2019 5:50 am

Asta contine kitul:
Untitled.jpg
Poate fi folosit asa cum este ptr. rezolutia 800x480, ptr. 480x272 trebuie inlocuit sys-ul cu cel notat sys.480....simplu.

danlaurentiu
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 5:23 pm
Localitate: Sacele
Has thanked: 25 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#7

Dum Mar 17, 2019 6:21 am

buna ziua,
L-am instalat pe un Wayteq x950 si in memoria flash si pe card, la pornire imi afiseaza


ii dau ok si ruleaza,
poate cineva sa mi spuna dece apare avertizarea?
Fişiere ataşate
DSC_0002.JPG

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 331
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 594 ori
Been thanked: 901 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Dum Mar 17, 2019 11:25 am

Ai facut modificari in sys.txt sau ai folosit altul?

danlaurentiu
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 5:23 pm
Localitate: Sacele
Has thanked: 25 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#9

Dum Mar 17, 2019 11:31 am

am rezolvat cu avertizarea, am schimbat sys si licenta .este ok

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”