skin & ux


Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 404 ori

Moderare

RCA 2018

#1

Lun Mai 21, 2018 6:22 am

ux sunt bucati de skin ce aduc imbunatatiri navigatiei.
Unele functioneaza pe orice skin, altele doar pe anumite skin.

Low_Beam_RS_CE_05 multumita lui Rafael Santos - Avertizare aprindere faza scurta pe autostrada si in tunel.
Trebuie adaugat in Dictionary.voice : Acenda o farol báixo="Porniţi faza scurtă" 
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

MapChanger cu 4 seturi de harti si setare cale in fisierul utility, multumita lui sumsum.
Imagine
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 404 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Vin Iun 01, 2018 10:13 am

dimka-wa-p.1.7.4-top tier 480_272 & 800_480
Imagine

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
multumita lui Rafael Santos 480_272 & 800_480

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
480_272

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 404 ori

Moderare

RCA 2018

#3

Mar Iun 26, 2018 10:36 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
multumita lui Alain57.

Imagine

Dupa dezarhivare copiati folderul sezon\rezolutie\config in radacina lui Primo.

Presupunand ca aparatul are data corecta, am automatizat acest lucru folosind
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Lansati Primo\utility\Junctionview_Changer_rename.exe .
Daca aparatul NU are data corecta puteti incerca sa editati Primo\utility\SyncroClock\GPS.INI cu baud si port corespunzator aparatului.
Apoi in script decomentati linia #Run( path \ "SyncroClock\GTS.exe").

alin75
Mesaje: 101
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:06 pm
Has thanked: 57 ori
Been thanked: 32 ori
RCA 2018

#4

Vin Iul 20, 2018 7:03 am

Neata! Exista "ux" pentru android care "sa faca sa se roteasca" sensul giratoriu in timp real...nu dupa parasirea lui. Multumesc!
P.s. am numai idei timpite....dar m-am obisnuit cu un anumit pachet iGO....
Ultima oară modificat Vin Iul 20, 2018 1:55 pm de către alin75, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 404 ori

Moderare

RCA 2018

#5

Vin Iul 20, 2018 12:17 pm

Incearca sa pui in sys.txt :
[camera.roundabout]
enabled=0
centery=20
[camera.intersection_zoom]
enabled=1

ianos10
Mesaje: 2
Membru din: Lun Iul 10, 2017 10:29 am
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#6

Lun Iul 23, 2018 4:50 pm

Pentru ca se discuta despre ux, am gasit undeva un ux cu numele de CityName_24 care ar trebui sa arate numele localitatii, satului, in timp real , o chestie pe care o caut eu demult, pana in prezent in timpul navigarii gps indiferent de skin imi arata doar numele drumului si o informatie despre localitate dar nu cea curenta pe care o traversez, ceva de gen "in apropiere de Dolhasca" dar eu sunt de fapt in localitatea Stirbat, la 22 km de Dolhasca.Am pus in ux acest programel dar tot nu merge. Am un wayteq 980bt cu 800*480 si Primo 2.4 9 6 13 267029, iGO Primo 2.4 9.6.13.405512, Primo_KasteL. Am schinurile Dimka 1.7.1, 1.7.4, top tier, Am si Gurjon. La gurjon am reusit sa-l fac sa scrie macar pe harta numele localitatilor, in timpul traseului.Am incercat in toate variantele de softuri si nu reusesc. In aplicatia respectiva in folderul common in fisierul CityName.lua este doar o linie scrisa si ma gandesc ca aici ar trebui sa scrie mai multe informatii. Poate cineva dintre voi are asa ceva si ma poate ajuta. Trebuie sa scriu ceva in sys.txt ca sa apelez programul respectiv?
Multumesc!

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 404 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Mie Aug 08, 2018 1:16 pm

background_static_tunnel alain57 win
Dupa dezarhivare folderul config se pun in radacina lui primo.

Imagine
Imagine

mitica07fbf
Mesaje: 80
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 43 ori
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#8

Mie Aug 08, 2018 5:52 pm

irinuca scrie:
Mie Aug 08, 2018 1:16 pm
background_static_tunnel alain57 win
Dupa dezarhivare folderul config se pun in radacina lui primo.

Imagine
Imagine
Irinuca am o intrebare daca am un folder cu ux si unul cu junctionview unde am copiat folderul config cu rezolutia care o am si merge ok,intrebarea este : Se poate sterge tunelul din acel folder si sal pun pe acesta care lai pus,specific ca am deja un folder cu ux ce contine mai multe si folder cu config unde este pus folderul lanes de la junctionview,ma ierti daca nu m-am facut inteles,mii de multumiri pentru efortul depus pe acest forum ;) ;) ;) ;)

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 404 ori

Moderare

RCA 2018

#9

Mie Aug 08, 2018 6:49 pm

Si in folderul ux ce ai, adica ai ceva care ar putea forta aplicatia sa foloseasca alt imagine pentru tunel ?
Adica ai si ux\config\lanes ?
Un print screen al configuratiei ...
Sterge-le pe rand si simuleaza un traseu de exemplu Salonic - Parga.

mitica07fbf
Mesaje: 80
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 43 ori
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#10

Mie Aug 08, 2018 7:13 pm

in folderul ux am asa : big_speed_modRS_CE,compass_20,DriveAlert_BR,Low_Bean_RS_CE_05,next_manaeuver,Odometer_ce,tmc_fix_frequency_20,TollValue_61_CE,TTS_by_Wiman_2.7_BR_03_CE sunt in formatul zip astea iar in config care este copiat in radacina primo separat folderul cu config/lanes,numai ca as lasa lanes si as schimba numai tunelu din lanes daca se poate cu acel tunel postat acum.

mitica07fbf
Mesaje: 80
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 43 ori
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#11

Mie Aug 08, 2018 7:24 pm

in folderul ux am asa : big_speed_modRS_CE,compass_20,DriveAlert_BR,Low_Bean_RS_CE_05,next_manaeuver,Odometer_ce,tmc_fix_frequency_20,TollValue_61_CE,TTS_by_Wiman_2.7_BR_03_CE sunt in formatul zip astea iar in config care este copiat in radacina primo separat folderul cu config/lanes,numai ca as lasa lanes si as schimba numai tunelu din lanes daca se poate cu acel tunel postat acum.
[/quote] Irinuca am facut o simulare si merge,am sters tunelul din folderul lanes si l-am adaugat pe acesta si functioneaza,ms mult pentru timpul acordat.

Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 29
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 10 ori
RCA 2018

#12

Vin Aug 10, 2018 8:49 am

@irinuca am vazut postul 3 al tau si imi place ideea, dar eu rulez aplicatia Primo pe un mobil Samsung S6 Edge cu rezolutia 2560x1440.
In arhiva vad ca ai max rezolutia 800x400 pentru noile junction view.
La mine functioneaza junction view si tuneluri si de curiozitate am verificat zip-urile din ux si am gasit rezolutiile max 1024x768 sau 1280x800.
Daca le-as baga as obtine o imagine mai placuta dar mai slaba ca rezolutie. Corect?
Exista aceste junction view si pe rezolutii mai mari?

Multumesc anticipat.
Sa stii sa lupti,cand vrei sa ai.
Sa nu regreti cand pierzi sau dai.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 404 ori

Moderare

RCA 2018

#13

Vin Aug 10, 2018 10:15 am

Cele ale lui lesscro .
Nu functioneaza smecheria ca la win, trebuie sa le tragi in data.zip .

Si kastel pare sa fi modificat JV in kitul lui android.

coltalb45
Mesaje: 1
Membru din: Mie Feb 28, 2018 7:40 pm
RCA 2018

#14

Vin Aug 10, 2018 4:01 pm

Buna
Exista ux , skin sau ceva care sa arate inaltimea la poduri si strazi inguste (locuiesc in Anglia ) ?
Multumesc !

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”