Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 362
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 79 ori
Been thanked: 82 ori

#46

Lun Iun 05, 2017 7:24 am

Am modificat tot nu se conecteaza
am vazut mai demult aceeasi problema pe old gps zone
dar nu pot sa mai intru pe old gps zone sa vad cine are un back up la aparatul asta
se pare ca a mai facut altcineva modificari si daia nu-i mai dau de cap
ROG UN COLEG care are un BACKUP la modelul asta sa-l posteze
-am incecat mai multe metode dar nimic am vreo 3 ore de cand stau pe linga el
MULTUMESC
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

#47

Lun Iun 05, 2017 8:27 am

Cu un 40 Plus te pot ajuta
aici
Ar trebui sa incerci cu un PortSplitter daca folosesti unlock.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 362
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 79 ori
Been thanked: 82 ori

#48

Lun Iun 05, 2017 7:22 pm

am incercat si cu 40plus functioneaza navigonu dar ma localizeaza la 300 m deplasat
iar cu igo nu se conecteaza la sateliti
porneste cautarea iar dupa 4-5 sec ma deconecteaza de la cautare sateliti
multumesc
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 362
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 79 ori
Been thanked: 82 ori

#49

Mar Iun 06, 2017 11:27 am

Revin cu o precizare
Cu ajutorul domnului DRAGHICI am depistat ce problema are.
cu navigon se conecteaza la sateliti

la IGO nu se conecteaza ,se pare ca are in vreun fisier de navigon
care ai blocheaza conectarea la modulul gps
in momentul in care ai dau cautare port il gaseste sta cateva secunde dupa care imi taie portul
daca ai dau din nou cautare nu il mai gaseste, trebuie sa sting si sa aprind din nou aparatul
ca sa mai gaseasca din nou portul pt cateva secunde
MULTUMESC DOMNULUI DRAGHICI pt lamurire problema

Cu ajutorul colegilor de pe GPS ZONE poate ai dam de cap .
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

#50

Mie Iun 07, 2017 6:13 am

@ady1979 ai mai jos un upgrade software de la 40Easy la 42Plus,stergi din flash(nu formatezi) si copiezi fisierele din arhiva de mai jos.Completezi cu harti si faci un reset
descarca
Nu uita sa faci un backup la ce ai acum.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 362
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 79 ori
Been thanked: 82 ori

#51

Joi Iun 08, 2017 3:28 am

Cu noul navigon functioneaza ok
Ma localizează bine am pus hărțile merge perfect
-am încercat sa pun Igo pe el aceeasi problema cu sateliți
-am încercat toate unlockurile posibile pt aparatul asta e bolnav la cap.
E bine ca acum merge pe navigon
Va multumesc pt ajutor
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

#52

Joi Iun 08, 2017 9:54 am

Ai mai putea incerca o varianta,iei un kit de iGO8 la care redenumesti folderul si executabilul in ManualReader.Copiezi acest ManualReader(igo8) alaturi de folderul navigon,nu stergi absolut nimic.Deschizi aparatul si apesi jos pe optiuni,acolo ar trebui sa vezi ManualReader apesi pe el si ar trebui sa porneasca igo8.Merita testata si aceasta varianta,ai avea si igo8 si navigon.Sa faci un backup prima data pentru orice eventualitate.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 362
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 79 ori
Been thanked: 82 ori

#53

Joi Iun 08, 2017 7:13 pm

OAU....
A FUNCTIONAT
am redenumit folderul ''ManualReader'' in ManualReader original
am creeat un nou folder ManualReader si am pus in el igo cu executabilul Manual Reader
-a gasit portul imediat dupa care sa conectat la sateliti imediat
-nu credeam ca mai exista vreo solutie sa ai dau de cap la gpsul asta
VA MULTUMESC MULT. MULT.......
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

#54

Vin Iun 09, 2017 3:56 am

Normal ar trebui sa fie functionale ambele kituri.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 362
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 79 ori
Been thanked: 82 ori

#55

Dum Sep 17, 2017 4:55 pm

salutare la un navigon 40
unde trebuie sa modifici ca sa nu mai intrebe cand il scoti de la incarcat daca se sitnge in 10 sec
gps e deblocat prin metoda redenumire'' manual reader''
-in sys la igo nu functioneaza
-cand il scot de la incarcat iese din igo trebuie sa intru rapid din nou rapid in manual reader sa nu se stinga
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

#56

Dum Sep 17, 2017 5:21 pm

[interface]
shutdown_time=0

[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
powermgm_state=0

Reinstalezi din nou iGO8 fara folderul save.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 362
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 79 ori
Been thanked: 82 ori

#57

Mar Sep 19, 2017 2:03 am

MULTUMESC a functionat .
:D
julyan_66
Mesaje: 16
Membru din: Mar Feb 14, 2017 11:20 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#58

Mar Dec 19, 2017 3:27 pm

Buna seara! la acest model de navigon easy 40 am urmarit tutorialul DVS de deblocare. Am reusit prin metoda ManualReader cu 2 kituri igo primo 2.4 si 1.2 si imida o eroare dupa ce se incarca Igo de gen
"out of memory Requested 92052 cache 609217"
dupa care nici touchscreenul nu mai functioneaza. Ce poate fi?
trebuie sters ceva din el? eu am lasat vechiul continut cum a fost in aparat, nu am sters nimic.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

#59

Mar Dec 19, 2017 3:47 pm

julyan_66 scrie:
Mar Dec 19, 2017 3:27 pm
Buna seara! la acest model de navigon easy 40 am urmarit tutorialul DVS de deblocare. Am reusit prin metoda ManualReader cu 2 kituri igo primo 2.4 si 1.2 si imida o eroare dupa ce se incarca Igo de gen
"out of memory Requested 92052 cache 609217"
dupa care nici touchscreenul nu mai functioneaza. Ce poate fi?
trebuie sters ceva din el? eu am lasat vechiul continut cum a fost in aparat, nu am sters nimic.
In iGO Primo in sys introdu liniile:

[debug]
disable_outlookpoi=1
reserve_memory=1835008
cache=2000000

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1

[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=9

Si deasemenea din iGO Primo-content elimina DEM (consumator de memorie), userdata, nu incarca skinuri in primo mergi pe implicit si foloseste hartile doar care iti trebuiesc si fara fisiere aditionale tip Fda, Fds....etc...
julyan_66
Mesaje: 16
Membru din: Mar Feb 14, 2017 11:20 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#60

Mie Dec 20, 2017 7:24 am

am facut setarile de mai sus si din pacate aceeasi eroare numai pe Igo.
vad ca programul original inca mai merge.
Sa incerc metoda de deblocare expusa initial pa prima pagina? si sa pun acelasi Igo primo sa vad
Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”