Mio Mivue Drive 60 lm


tj
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 14, 2019 4:54 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#31

Mar Mai 14, 2019 5:29 pm

Salutare!
Am un MiVue Drive 60 LM la care de asemenea doresc sa instalez IGO. Am observat ca locul unde au fost urcate arhivele precedente sunt expirate; poate cineva sa ma ajute cu instalarea ? Doresc doar functionalitate pentru IGO (pornire automata), nu ma intereseaza celelalte functii ale acestui model... cu hartile RO bineinteles. Multumesc anticipat,

basile27ro
Mesaje: 139
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 481 ori
Been thanked: 258 ori

#32

Mar Mai 14, 2019 7:08 pm

poate iti va fi de ajutor acest SdUnlock adaptat de mine , simplu, cu o interfata creata de @gnd caruia ii si multumesc .
SdUnlock

tj
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 14, 2019 4:54 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#33

Mie Mai 15, 2019 3:48 am

Multumesc, daca se poate sa fiu directionat spre un set de pasi pe care trebuie sa ii parcurg m-ar ajuta mult.

basile27ro
Mesaje: 139
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 481 ori
Been thanked: 258 ori

#34

Mie Mai 15, 2019 3:40 pm

indrumarea e simpla ... copiezi pe un card ce ti-am dat si apoi vei avea un aparat deblocat, adica poti rula si ceea ce ai cerut tu ... un igo primo. Stima.

tj
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 14, 2019 4:54 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#35

Joi Mai 16, 2019 8:06 pm

Salutare din nou!

Am copiat kit-ul, multumesc. Apoi am copiat - iGO Primo v9.6.13.491814 pe SD card. Deci pe card direct in root se gaseste si Primo.exe

Porneste interfata cu Navigator in mijloc dar la apasare imi spune ca nu gaseste Primo.exe.
Daca intru in desktop.ini si modific calea stergand folder /Primo imi spune "Cannot find "Primo". Make sure the path and filename are correct and that all required libraries are available.
Daca mut tot iGo intr-un folder nou denumit Primo tot aceeasi eroare imi da.

Orice suport este apreciat, multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2591 ori

Moderare

#36

Joi Mai 16, 2019 9:15 pm

In desktop.ini calea este setata catre My Flash DiskAcolo trebuie sa modifici in Storage Card sau SDMMC depinde cum este "vazut" cardul.Kitul se pune pe card sub forma Primo>>Primo.exe

tj
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 14, 2019 4:54 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#37

Vin Mai 17, 2019 4:56 am

Multumesc,

Dupa ce am facut restore la tot ce am modificat eu si am editat doar acel desktop.ini , la apasarea pe Navigator pare ca lanseaza ceva (clepsidra mai putin de 1 secunda) si apoi da Fatal error pe care cred ca o gasesc in fisierul crash.txt arata asa:


Current System time: "2019-05-17 04:53:12"
Build version: 9.6.13.491814
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0

Uptime: 0 h 0 m 1 sec 0 msec

Memory Stats:

FreeMemory: 62 MB, 596 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 63 MB, 828 KB, 0 B
MaxMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 1 MB, 0 KB, 0 B
ActualCacheSize: 0 MB, 0 KB, 0 B
GarbageSize: 0 MB, 0 KB, 0 B


Exception: 0xc0000005
At address: 0x0198ada0
Access violation reading address: 0x0198ada0
0x001af178 (A)


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\Primo\Primo.map not found):

0x40029688 (A)
0x008b1988 (A)
0x008b0f60 (A)
0x008b1110 (A)
0x008b11f8 (A)
0x00291e14 (A)
0x40076604 (A)
0x40057fac (A)
0x400520e0 (A)
0x4002a91c (A)
0x4002ac0c (A)
0x400521e0 (A)


Global status:

bInFocus: 0
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]:
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos:(0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


------------------- Crash Log End --------------------
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------

Alte sfaturi ? Pot formata SDCardul si sa repun totul iarasi ?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2591 ori

Moderare

#38

Vin Mai 17, 2019 5:31 am

Da,poti formata cardul.Incearca kitul de mai jos si pentru început lasă doar o harta.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 435
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1642 ori
Been thanked: 879 ori

Moderare

#39

Vin Mai 17, 2019 8:19 am

Incearca sa pui iGO pe Flash.

basile27ro
Mesaje: 139
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 481 ori
Been thanked: 258 ori

#40

Vin Mai 17, 2019 1:50 pm

Da, intradevar da aceea eroare daca rulezi Primo de pe card. Depinde de ce versiune de Primo folosesti. Kitul din 18 Iunie 2014, ultimul care ruleaza pe multe navigatoare la ora actuala nu va merge numai pus pe flash-ul intern. Este si o versiune de Primo care merge ... cred ca cea din Octombrie 2011.

tj
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 14, 2019 4:54 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#41

Vin Mai 17, 2019 7:02 pm

lemax55 incerc de cateva ore sa descarc linkul ala dar se intrerupe, browsere diferite, la intervale diferite... nu poti sa incerci wetransfer ?
Multumesc, revin cu info,

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2591 ori

Moderare

#42

Sâm Mai 18, 2019 2:42 am

Poate reusesti de
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

sau de
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

tj
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 14, 2019 4:54 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#43

Sâm Mai 18, 2019 9:20 pm

Salutare!

Primul link arhiva avea 99 Mb, al doilea avea 59 Mb... de ce ?
Oricum, am descarcat, am copiat, am pus Promo in Flash Intern, am copiat apoi harti 2018 Q4 si totul merge bine!

Va multumesc, spor in toate!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”