Harti RNS 315
-
- Has thanked: 347 ori
- Been thanked: 112 ori

Am avut, pana nu demult, acel dispozitiv de deblocare card SD Samsung Evo - functional(detin 2 astfel de carduri). Din motive nestiute de mine, acum nu mai functioneaza. Rog frumos un coleg, care mai detine acea schema electrica + hex-ul aferent, sa le ridice undeva sa incerc sa reconstruiesc acel dispozitiv. Nu sunt sigur ca ce mai detin, schema+hex, sunt corecte. Am incercat deblocarea cardurilor cu acele distributii de Linux modificate dar nu am reusit. Multumesc !
-
- Has thanked: 2 ori

Salut,
Stie cineva care sunt actualele beneficii de a face upgrade de firmware de la 500 la 501 ? Merge mai rapid, e necesar pt urmatoarele upgrade-uri de harta, alte functionalitati... etc
Va multumesc anticipat!
Cu stima,
Catalin M
Stie cineva care sunt actualele beneficii de a face upgrade de firmware de la 500 la 501 ? Merge mai rapid, e necesar pt urmatoarele upgrade-uri de harta, alte functionalitati... etc
Va multumesc anticipat!
Cu stima,
Catalin M
-
- Has thanked: 2 ori

Multumesc Chelnov .... o sa ii fac in weekend.
Sper sa mai mearga dupa ....
Sper sa mai mearga dupa ....

Va salut cu respect. Nu o sa sar repede sa cer ajutor,ci doar o întrebare de început dacă îmi permiteți.
Pt unu care nu a văzut Ubuntu și Linux în viata lui,cat de greu ar fi sa îmi fac cardul de la mașina mea sa 'primească ' Europa de Est?
Stimă.
Pt unu care nu a văzut Ubuntu și Linux în viata lui,cat de greu ar fi sa îmi fac cardul de la mașina mea sa 'primească ' Europa de Est?
Stimă.