mio moov 500


Scrie răspuns
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 484
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 124 ori
Been thanked: 110 ori
RCA 2018

#76

Vin Sep 01, 2017 4:16 pm

Citeste si aici
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Uitati si film
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 249
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 33 ori
Been thanked: 52 ori
RCA 2018

#77

Vin Sep 01, 2017 4:29 pm

MULTUMESC MULT ALEX dupa mai multe incercari am reusit functioneaza perfect
-se conecteaza la pc
:D :D :D :D :D :D

menyayto2
Mesaje: 9
Membru din: Vin Dec 16, 2016 10:54 am
Has thanked: 21 ori
RCA 2018

#78

Joi Oct 05, 2017 7:32 am

Buna ziua, Am un Mio 500 cu urm probleme:
- ecran negru (nu porneste cu incarcatorul bagat),
- nu se conecteaza la pc,
- nu are card bagat.
- Nu ma pricep cu metoda 'pin9'.
Ma puteti ajuta? Multumesc.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 314
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1168 ori
Been thanked: 543 ori

Moderare

RCA 2018

#79

Joi Oct 05, 2017 11:47 am

Cel mai probabil e dusa bateria.
Aparatele Mio nu pornesc fara un minim de baterie, chiar alimentat extern.

menyayto2
Mesaje: 9
Membru din: Vin Dec 16, 2016 10:54 am
Has thanked: 21 ori
RCA 2018

#80

Sâm Oct 07, 2017 11:10 am

Multumesc pt info.
- erau 2 pini strambi in cupla bateriei de pe placa de baza.

Tiestito
Mesaje: 26
Membru din: Mie Dec 28, 2016 9:32 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 5 ori
RCA 2018

#81

Lun Dec 11, 2017 9:20 pm

Pentru ca nu am gasit, niciunde explicit, care este Pin 9 doresc sa atasez o poza:
Pinul 9(rosu)se afla sub un capac de metal (albastru) care acopera procesorul.(in poza e dat deja jos)

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 331
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 103 ori
Been thanked: 85 ori
RCA 2018

#82

Sâm Ian 27, 2018 4:29 pm

Va salut stimati colegi.
Mi-a adus un vecin un MIO MOOV 500 cu o problema.
Pe ecran apare doar calibrarea touch-ului si mai departe nu merge.
Nu este vazut de calculator.
Am incercat cu cateva shell-uri sa pot pune pe el un cmd.dar degeaba.

Va cer ajutor-ul daca se poate.

Cu respect.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 513 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#83

Sâm Ian 27, 2018 4:41 pm

reel4ever scrie:
Sâm Ian 27, 2018 4:29 pm
Va salut stimati colegi.
Mi-a adus un vecin un MIO MOOV 500 cu o problema.
Pe ecran apare doar calibrarea touch-ului si mai departe nu merge.
Nu este vazut de calculator.
Am incercat cu cateva shell-uri sa pot pune pe el un cmd.dar degeaba.

Va cer ajutor-ul daca se poate.

Cu respect.
Incearca:
-pe un card de max. 2Gb formatat in FAT sau FAT32 copii folderul Cobia_500_64 (dupa dezarhivare)
-reset...
Cobia_500_64.rar
(187.97 KiB) Descărcat de 62 ori
Cobia_500_64.rar
(187.97 KiB) Descărcat de 62 ori
Daca nu vrea, rescriere WinCE.

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 331
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 103 ori
Been thanked: 85 ori
RCA 2018

#84

Sâm Ian 27, 2018 6:15 pm

Multumesc rcv64.

A functionat din prima.

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 331
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 103 ori
Been thanked: 85 ori
RCA 2018

#85

Sâm Ian 27, 2018 6:44 pm

Pentru luminozitate si sonor maxim,ce modificari trebuie sa fac in meniul de MIO.
Dupa reset raman amandoua la 75%,

Multumesc,

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 513 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#86

Dum Ian 28, 2018 7:39 am

reel4ever scrie:
Sâm Ian 27, 2018 6:44 pm
Pentru luminozitate si sonor maxim,ce modificari trebuie sa fac in meniul de MIO.
Dupa reset raman amandoua la 75%,

Multumesc,
Inlocuieste tot ce ai pe card cu asta:
Cobia_500_64.rar
(3.76 MiB) Descărcat de 49 ori
Cobia_500_64.rar
(3.76 MiB) Descărcat de 49 ori
Navigatia va pusa pe card sub forma iGO Primo/Primo.exe

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 314
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1168 ori
Been thanked: 543 ori

Moderare

RCA 2018

#87

Dum Ian 28, 2018 1:04 pm

Luminozitatea nu poate fi modificata decat de aplicatia originala ( MioMap2008 ).
Trebuie ca scriptul de pornire sa porneasca pentru cateva secunde aceasta aplicatie.
Unlock de mai jos face acest lucru, cu conditia sa setezi luminozitatea maxima din aplicatia originala.
MOOV 500 unlock.

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 331
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 103 ori
Been thanked: 85 ori
RCA 2018

#88

Dum Ian 28, 2018 3:24 pm

Multumesc rcv64 si irinuca pt ajutor.
Meniul cu MIO imi apare nu e problema si in el pot regla volumul si luminozitatea.
Dupa reset scade la vre-o 75%,si daca se poate modifica undeva in scriptul original sa ramana la maxim.

Asta este problema "mare" de rezolvat cu ajutorul vostru.

Cu respect si multumesc.

grigo53
Mesaje: 3
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:45 pm
Has thanked: 2 ori
RCA 2018

#89

Mie Iul 18, 2018 8:41 pm

salut un bacup de mio moov 500 se poate? am avut unul si l-am sters din intamplare iar acum nu il mai gasesc pe nicaieri. multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2027
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 561 ori
Been thanked: 1671 ori

Moderare

RCA 2018

#90

Joi Iul 19, 2018 4:50 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Deblocheaza aparatul si pune un iGO pe el.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”