Mio Mivue Drive 60 lm


ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2019

#1

Vin Oct 27, 2017 9:39 am

Salut. Am un mio mivue drive 60 lm as vrea sa stiu daca se poate instala igo pe el si cum

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3510
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

RCA 2019

#2

Vin Oct 27, 2017 10:41 am

ancaadisor scrie:
Vin Oct 27, 2017 9:39 am
Salut. Am un mio mivue drive 60 lm as vrea sa stiu daca se poate instala igo pe el si cum
Se poate, pune pe un card continutul arhivei, daca porneste in Win commander vom putea pune iGO.
60.rar
(187.99 KiB) Descărcat de 169 ori
60.rar
(187.99 KiB) Descărcat de 169 ori
Daca nu porneste folderul Default il redenumesti in HANNA_DS6210A.

ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2019

#3

Dum Oct 29, 2017 9:51 am

ok acuma incerc

ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2019

#4

Dum Oct 29, 2017 9:58 am

porneste Win commander daca ami poti da sin un igo pentru camioane esti cel mai tare om pe care lam intalnit in viata mea . Multumesc frumos

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3510
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

RCA 2019

#5

Dum Oct 29, 2017 11:13 am

ancaadisor scrie:
Dum Oct 29, 2017 9:58 am
porneste Win commander daca ami poti da sin un igo pentru camioane esti cel mai tare om pe care lam intalnit in viata mea . Multumesc frumos
Ai aici un kit de Primo Truck, contine Romania map.
La fel, cele doua foldere din arhiva le copii pe card. Reset.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
denisa.andreea
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Noi 04, 2017 9:08 am
Has thanked: 1 data
RCA 2019

#6

Sâm Noi 04, 2017 10:05 am

Fatal Error occured in main thread am urmat pasi de mai sus si imi apare eroarea asta. ce pot sa fac sa functioneze? am un mio mivue drive 60 lm??

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 477
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1821 ori
Been thanked: 956 ori

Moderare

RCA 2019

#7

Sâm Noi 04, 2017 10:31 am

Incearca sa pui totul pe flash.
Sau pe card cu Primo 9.6.2.209584 .

Avatar utilizator
denisa.andreea
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Noi 04, 2017 9:08 am
Has thanked: 1 data
RCA 2019

#8

Sâm Noi 04, 2017 10:59 am

am reusit sa il fac sa functioneze instalat pe flash, dar numai daca dau e4u click pe primo.exe ai idee cum sa il fac sa booteze direct igo? multumesc!

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 477
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1821 ori
Been thanked: 956 ori

Moderare

RCA 2019

#9

Sâm Noi 04, 2017 11:06 am

Nu e de preferat sa porneasca direct in iGO.
La oprire aparat iGO se va opri fortat.
Incearca cu un unlock.
Sau daca vrei neaparat asa, vezi imaginile de aici.
Cel mai probabil va fi :
Imagine
Din arhiva modifica SmartST_CE.scp
call "\My Flash Disk\Folder_iGO\executabil_iGO.exe"
E posibil ca Flash sa fie vazut sub alta denumire decat My Flash Disk.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3510
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2400 ori

Moderare

RCA 2019

#10

Sâm Noi 04, 2017 3:31 pm

denisa.andreea scrie:
Sâm Noi 04, 2017 10:05 am
Fatal Error occured in main thread am urmat pasi de mai sus si imi apare eroarea asta. ce pot sa fac sa functioneze? am un mio mivue drive 60 lm??
Problema se rezolva foarte usor de pe card, astfel pe card copii folderul Default (dezarhivat) din atasare si langa el un kit de iGO Primo cu denumirea Primo si executabilul Primo.exe. Va porni direct in iGO Primo.
Default.rar
(78.83 KiB) Descărcat de 105 ori
Default.rar
(78.83 KiB) Descărcat de 105 ori
Merge si din memoria interna dupa metoda descrisa de colegul Irinuca. Flash-ul este vazut sub denumirea ResidentFlash si cardul SDMMC.

ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2019

#11

Mie Noi 08, 2017 7:13 pm

io nu reusesc sal fac sa mearga vreau daca se poate asa
1-ce se pune in memoria gps
2-ce pun pe card
3-ce se modifica in setari la gps
4-ce se moifica in card
mersi mult

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

RCA 2019

#12

Mie Noi 08, 2017 8:31 pm

@ancaadisor este explicat foarte clar mai sus.Copiezi pe card cele doua foldere din arhiva de mai jos si pornesti gps-ul sau faci un reset
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2019

#13

Joi Noi 09, 2017 3:58 pm

am copiat ce zici tu si ami apare sa calibrez ecranu dupa care se stinge si tot asa

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

RCA 2019

#14

Vin Noi 10, 2017 5:39 am

Incearca din nou cu aceste doua foldere,daca intra in unlock copiezi pe card folderul primo pe care l-am urcat in postarea de mai sus
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2019

#15

Dum Noi 19, 2017 8:26 am

acuma a intrat in unlock dar cand deschid primo ami da fatal error

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”