Mio Moov 300_instalare iGO8


Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#16

Mar Oct 03, 2017 7:28 am

lemax55 scrie:
Mar Oct 03, 2017 7:06 am
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Multumesc mult!

Daca nu e deranjul prea mare, ca sa nu bajbai prea mult cu instalarea, se poate un link cu indicatii, repet, daca nu cer prea mult!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2335
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 792 ori
Been thanked: 2491 ori

Moderare

#17

Mar Oct 03, 2017 8:03 am

Prima data faci un backup la gps,intri in Program Files si redenumesti folderul MioMap in MioMap_orig.
Din arhiva de mai jos copiezi in Program Files cele 3 foldere Apps,LAUNCHPAD, MioMap.
Folderul Primo se copiaza alaturi de Program Files
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#18

Mar Oct 03, 2017 9:07 am

lemax55 scrie:
Mar Oct 03, 2017 8:03 am
Prima data faci un backup la gps,intri in Program Files si redenumesti folderul MioMap in MioMap_orig.
Din arhiva de mai jos copiezi in Program Files cele 3 foldere Apps,LAUNCHPAD, MioMap.
Folderul Primo se copiaza alaturi de Program Files
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Cu IGO8, trimis in postul de mai sus, nu mai fac nimic, ramane Primo?

Intreb deoarece am facut exact ce mi-ai spus si nimic nu s-a schimbat, intra in Mio si-mi spune, la un moment dat, ca nu este nici-o harta disponibila.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2335
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 792 ori
Been thanked: 2491 ori

Moderare

#19

Mar Oct 03, 2017 9:09 am

Ramane primo.A intrat acea interfata noua?

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#20

Mar Oct 03, 2017 9:14 am

lemax55 scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:09 am
Ramane primo.A intrat acea interfata noua?
Nu! Are legatura cu Navman?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2335
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 792 ori
Been thanked: 2491 ori

Moderare

#21

Mar Oct 03, 2017 9:22 am

Refa totul cum a fost inainte si urca un backup fara harti,cred ca trebuie deblocat in folderul Navman>>SmartST_CE.
Eu trebuie sa plec,dar te ajuta colegul @rcv64

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#22

Mar Oct 03, 2017 9:29 am

lemax55 scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:22 am
Refa totul cum a fost inainte si urca un backup fara harti,cred ca trebuie deblocat in folderul Navman>>SmartST_CE.
Harti nu avea deloc!

Iar folderul original Miomap, nu l-am gasit pentru a il redenumi!

GPS ul este al unui unchi de-al meu, imi doresc tare mult sa i-l fac, insa nu-i dau de cap, se pare.

Va multumesc mult!

Poate colegul o sa aibe si el rabdare cu mine!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#23

Mar Oct 03, 2017 9:39 am

Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:29 am
lemax55 scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:22 am
Refa totul cum a fost inainte si urca un backup fara harti,cred ca trebuie deblocat in folderul Navman>>SmartST_CE.
Harti nu avea deloc!

Iar folderul original Miomap, nu l-am gasit pentru a il redenumi!

GPS ul este al unui unchi de-al meu, imi doresc tare mult sa i-l fac, insa nu-i dau de cap, se pare.

Va multumesc mult!

Poate colegul o sa aibe si el rabdare cu mine!
O deblocare de pe card:
in arhiva ai doua foldere Cobia_400_64 si Primo 2, pe care le copii pe un card vazut de gps (2-4Gb).
Pornesti aparatul, cand apare logoul Mio introduci cardul.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#24

Mar Oct 03, 2017 9:42 am

Nu are slot de card!

Ca sa revin la configurarea initiala ar trebui sa sterg si folderul MioMap, care a fost copiat din arhiva, sigur nu se va intampla nimic, voi mai putea accesa GPS ul daca ramane fara vreun folder MioMap?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#25

Mar Oct 03, 2017 9:43 am

Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:42 am
Nu are slot de card!

Ca sa revin la configurarea initiala ar trebui sa sterg si folderul MioMap, care a fost copiat din arhiva, sigur nu se va intampla nimic, voi mai putea accesa GPS ul daca ramane fara vreun folder MioMap?
Asteapta nu sterge nimic....
Ai aici continutul original al flash-ului, copie (rescrie) cu fisierele din arhiva continutul aparatului tau.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#26

Mar Oct 03, 2017 9:56 am

Dupa ce refaci flash-ul, intri in Program Files, redenumesti MioMap in MioMap_original si langa el copii folderul MioMap din arhiva.
In radacina Flash copii folderul Primo. Deconectam aparatul de la pc, pornim...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#27

Mar Oct 03, 2017 9:58 am

rcv64 scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:43 am
Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:42 am
Nu are slot de card!

Ca sa revin la configurarea initiala ar trebui sa sterg si folderul MioMap, care a fost copiat din arhiva, sigur nu se va intampla nimic, voi mai putea accesa GPS ul daca ramane fara vreun folder MioMap?
Asteapta nu sterge nimic....
Ai aici continutul original al flash-ului, copie (rescrie) cu fisierele din arhiva continutul aparatului tau.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ok, acum ce pasi reiau? Cei spusi de tine sau ai colegului din varianta 2, cu Primo?

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#28

Mar Oct 03, 2017 10:00 am

Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:58 am
rcv64 scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:43 am
Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:42 am
Nu are slot de card!

Ca sa revin la configurarea initiala ar trebui sa sterg si folderul MioMap, care a fost copiat din arhiva, sigur nu se va intampla nimic, voi mai putea accesa GPS ul daca ramane fara vreun folder MioMap?
Asteapta nu sterge nimic....
Ai aici continutul original al flash-ului, copie (rescrie) cu fisierele din arhiva continutul aparatului tau.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Ok, acum am vazut ce pasi mai trebuiesc urmati!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#29

Mar Oct 03, 2017 10:01 am

Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:58 am
rcv64 scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:43 am
Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:42 am
Nu are slot de card!

Ca sa revin la configurarea initiala ar trebui sa sterg si folderul MioMap, care a fost copiat din arhiva, sigur nu se va intampla nimic, voi mai putea accesa GPS ul daca ramane fara vreun folder MioMap?
Asteapta nu sterge nimic....
Ai aici continutul original al flash-ului, copie (rescrie) cu fisierele din arhiva continutul aparatului tau.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ok, acum ce pasi reiau? Cei spusi de tine sau ai colegului din varianta 2, cu Primo?
Aplica metoda de la postul #26.

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#30

Mar Oct 03, 2017 10:12 am

Am facut exact ce ai spus insa nu porneste ca GPS, ramane si cauta conectare cu PC ul, daca-l conectez la PC, mi-l arata ca USB Drive.

Il pot accesa, din computer, in continuare!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”