iGO NextGen Basarsoft v9.18.27.689739


Scrie răspuns
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3466
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2335 ori

Moderare

#1

Sâm Mar 04, 2017 7:17 am

kit functional cu instalare din memoria interna, nu contine map.
Numele folderului este: iGO_Basar
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

mihailagabriel
Mesaje: 7
Membru din: Dum Feb 19, 2017 4:46 pm

#2

Dum Mar 05, 2017 8:19 am

multumesc , o sa-l testez pe telefon dar intrebarea este: Basarsoft pt winCe 6 este? si daca da unde gasesc?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3466
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2335 ori

Moderare

#3

Dum Mar 05, 2017 8:49 am

Ptr. WinCE ai ceva frumos aici. Ptr. rezolutia 480x272 dpi= 120, ptr. 800x480 dpi=160. Modificarile se fac in sys.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

mihailagabriel
Mesaje: 7
Membru din: Dum Feb 19, 2017 4:46 pm

#4

Dum Mar 05, 2017 9:08 am

multumesc fain, descarc si testez azi pe traseu si revin cu feedback.



feedback: ------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
------------------ Crash Log Begin -------------------


Current System time: "2017-03-05 11:03:33"
Build version: 9.18.40.671989
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0

Uptime: 0 h 0 m 11 sec 0 msec

Memory Stats:

FreeMemory: 114 MB, 864 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
MaxMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 0 MB, 0 KB, 0 B
LastRequestSize: 22 MB, 512 KB, 0 B
ActualCacheSize: 0 MB, 811 KB, 138 B
GarbageSize: 0 MB, 0 KB, 0 B


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \ResidentFlash\OZ XHC 2016 DE\Mobilenavigator.map not found):

0x400296f4 (A)
0x00beed8c (A)
0x00beec48 (A)
0x00bee200 (A)
0x00bee3c0 (A)
0x0008baf4 (A)
0x0008c048 (A)
0x0008d144 (A)
0x0080bcec (A)
0x006004bc (A)
0x002c0fa8 (A)
0x00320d44 (A)
0x003535b4 (A)
0x00322128 (A)
0x00086cf4 (A)
0x00086f00 (A)
0x005d9350 (A)
0x005d9768 (A)
0x000cd690 (A)
0x000cd87c (A)
0x001f68f8 (A)
0x000cab40 (A)
0x0037645c (A)
0x0006a7c0 (A)
0x0006a838 (A)
0x000c8530 (A)
0x000c82dc (A)
0x000caf6c (A)
0x000cc278 (A)
0x00450b20 (A)
0x00450d08 (A)
0x0006a464 (A)


Error message:

Out of memory.
Requested: 23592960
Cache: 830602



Global status:

bInFocus: 1
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]:
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos:(0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


Maps:



--------------------- Camera.ini ----------------------

[camera]
gcx=0
gcy=0
zoom=0.000000
tilt=0
rotation=0
engine=0


------------------- Crash Log End --------------------
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------

ce trebuie sa frac sau sa modific in sys sau ce e de facut in cazul asta?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3466
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2335 ori

Moderare

#5

Dum Mar 05, 2017 11:32 am

Am verificat softul, am observat ca lipseau licentele ptr. Q4.2016.
Pune licentele ptr. map Q4.2016, sterge save, crash si porneste din nou.

mihailagabriel
Mesaje: 7
Membru din: Dum Feb 19, 2017 4:46 pm

#6

Dum Mar 05, 2017 11:45 am

rcv64 scrie:Am verificat softul, am observat ca lipseau licentele ptr. Q4.2016.
Pune licentele ptr. map Q4.2016, sterge save, crash si porneste din nou.


orice as face cand pornesc softul imi da eroarea :
Out of memory.
Requested: 23592960
Cache: 830602
mentionez ca aparatul are memorie interna 16GB si 256 mb RAM

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3466
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2335 ori

Moderare

#7

Dum Mar 05, 2017 12:03 pm

Ce GPS ai? Nu cumva are rezolutia de 800x480, daca da in sys modifica linia

[rawdisplay]
driver="GDI"
dpi=160
screen_x=800
screen_y=480

La mine pe un 2Drive de 5 inci merge foarte bine.

mihailagabriel
Mesaje: 7
Membru din: Dum Feb 19, 2017 4:46 pm

#8

Dum Mar 05, 2017 12:10 pm

rcv64 scrie:Ce GPS ai? Nu cumva are rezolutia de 800x480, daca da in sys modifica linia

[rawdisplay]
driver="GDI"
dpi=160
screen_x=800
screen_y=480

La mine pe un 2Drive de 5 inci merge foarte bine.


[device]
sdcard_name="SDMMC"
sdcard_dsk_num=1

[debug]
max_memory=62914560
reserve_memory=2097152

[gps]
port=1
baud=38400
send_init=0
set_messages=0

[interface]
exit_on_sd_remove_fast_always=1
shutdown_time=0
show_exit=1

[power]
battery_critical_limits=0
battery_low_limits=0
battery_shutdown_at=0

[sound]
win_set_volume_with_device_id=1
enable_watchdog=0


[scheduler]
mt_priority_juggler_enabled=1
mt_priority_juggler_low_interval=150
mt_priority_juggler_normal_interval=350


[rawdisplay]
driver="GDI"
dpi=160
screen_x=800
screen_y=480

====
asa arata sys-ul aplicatiei in momentul asta si imediat ce incepe sa incarce imaginea de start in da eroarea de mai sus

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3466
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2335 ori

Moderare

#9

Dum Mar 05, 2017 5:41 pm

Sterge speedcam si incearca fara ele. In sys pune linia:
[loading]
show_statustext=1
si vezi ce afiseaza inainte de low memory.

halfbebi
Mesaje: 2
Membru din: Vin Feb 17, 2017 1:46 pm

#10

Lun Mar 06, 2017 2:02 pm

rcv64 scrie:Ptr. WinCE ai ceva frumos aici. Ptr. rezolutia 480x272 dpi= 120, ptr. 800x480 dpi=160. Modificarile se fac in sys.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Salut,
am luat de aici, dar imi zice ca nu am licentele la harti, va rog help
am un 2drive de 7 inch
multumesc anticipat

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3466
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2335 ori

Moderare

#11

Lun Mar 06, 2017 2:07 pm

Are dreptate lipsesc licentele, uitele aici

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

mada23
Mesaje: 46
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:19 am
Has thanked: 76 ori
Been thanked: 6 ori

#12

Lun Mar 06, 2017 6:55 pm

"Ptr. WinCE ai ceva frumos aici. Ptr. rezolutia 480x272 dpi= 120, ptr. 800x480 dpi=160. Modificarile se fac in sys. "
Am incercat acest soft pe un mio 610, "merge"bine, o singura problema am, cand caut o destinatie nu-mi apare tastatura.
Un sfat daca se poate? Multumesc,

halfbebi
Mesaje: 2
Membru din: Vin Feb 17, 2017 1:46 pm

#13

Mar Mar 07, 2017 12:44 pm

mada23 scrie:"Ptr. WinCE ai ceva frumos aici. Ptr. rezolutia 480x272 dpi= 120, ptr. 800x480 dpi=160. Modificarile se fac in sys. "
Am incercat acest soft pe un mio 610, "merge"bine, o singura problema am, cand caut o destinatie nu-mi apare tastatura.
Un sfat daca se poate? Multumesc,


Are un fel de tastatura, :o

mada23
Mesaje: 46
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:19 am
Has thanked: 76 ori
Been thanked: 6 ori

#14

Mar Mar 07, 2017 3:42 pm

"Are un fel de tastatura, :o"
Iti place sa te bagi in seama halfbebi? Daca nu ai habar despre ce este vorba mai bine ti-ai vedea de treaba.

stefan arab
Mesaje: 14
Membru din: Mie Ian 18, 2017 6:34 pm

#15

Dum Mar 19, 2017 9:03 am

licente pentru 2016 Q3 HERE sa mearga pe next gen sunt pe aici?

Scrie răspuns

Înapoi la “Versiuni si update-uri iGO NextGen Android”