Probleme iGO Nextgen


papagalus
Mesaje: 20
Membru din: Vin Iul 14, 2017 10:05 am
Has thanked: 3 ori
RCA 2018

#16

Sâm Aug 19, 2017 3:53 pm

Posed o tableta Nexus 7 (2012) si o folosesc ca GPS cu iGO Primo Nextgen (varianta aparuta in iulie).Sunt foarte multumit cum se descurca,dar eu nu reusesc sa fac sa-mi anunte semnele de circulatie vizual si acustic.Mentionez ca am fisierul corespunzator,dar nu stiu ce sa fac in setarile aplicatiei ca sa-mi apara si semnele.Ma puteti ajuta concret,nu cu sfaturi de genul:pune fisierul .fda in folderul ......Poate ceva modificari in fisierul .sys?
Multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2157
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 705 ori
Been thanked: 1924 ori

Moderare

RCA 2018

#17

Sâm Aug 19, 2017 4:14 pm

Trebuie sa ai in content>map fisiere de tip fda.Verifica in folderul ux daca exista driveralerts.zip
Nu inteleg de ce nu ai postat in sectiunea android fara sa mai deschizi inca un topic.

Subiect mutat.

papagalus
Mesaje: 20
Membru din: Vin Iul 14, 2017 10:05 am
Has thanked: 3 ori
RCA 2018

#18

Sâm Aug 19, 2017 4:37 pm

Scuze.Sunt incepator in domeniu si pe site.Ambele fisiere exista in folderele mentionate..

Avatar utilizator
amami
Mesaje: 432
Membru din: Vin Dec 16, 2016 4:58 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 366 ori
RCA 2018

#19

Joi Oct 05, 2017 2:02 pm

Ca sa nu mai deschid un alt subiect, cine imi spune cum sa fac sa imi arate cerul in partea de sus a ecranului la iGO Israel?
Acum imi arata asa
Screenshot_20171005-141422.png
Screenshot_20171005-140802.png
Nu imi trimiteti mesaje in privat pentru probleme care se pot rezolva pe forum.
Daca am timp, voi raspunde pe forum, poate sa ajute si alte persoane.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3144
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 588 ori
Been thanked: 1750 ori

Moderare

RCA 2018

#20

Joi Oct 05, 2017 2:20 pm

amami scrie:
Joi Oct 05, 2017 2:02 pm
Ca sa nu mai deschid un alt subiect, cine imi spune cum sa fac sa imi arate cerul in partea de sus a ecranului la iGO Israel?
Acum imi arata asa
Screenshot_20171005-141422.png Screenshot_20171005-140802.png
Setari-Vizualizare navigare-Aspect harta-Pozitie vizualizare-NORMAL sau DEPARTE

Avatar utilizator
amami
Mesaje: 432
Membru din: Vin Dec 16, 2016 4:58 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 366 ori
RCA 2018

#21

Joi Oct 05, 2017 2:33 pm

Deja am schimbat, dar nici o modificare in vizualizare. Prima data am crezut ca din cauza display, telefon nou Moto g5s Plus, dar acelasi kit l-am pus pe un Galaxy S3 si face la fel
Versiunea este
Screenshot_20171005-163213.png
Nu imi trimiteti mesaje in privat pentru probleme care se pot rezolva pe forum.
Daca am timp, voi raspunde pe forum, poate sa ajute si alte persoane.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3144
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 588 ori
Been thanked: 1750 ori

Moderare

RCA 2018

#22

Joi Oct 05, 2017 2:53 pm

amami scrie:
Joi Oct 05, 2017 2:33 pm
Deja am schimbat, dar nici o modificare in vizualizare. Prima data am crezut ca din cauza display, telefon nou Moto g5s Plus, dar acelasi kit l-am pus pe un Galaxy S3 si face la fel
Versiunea este Screenshot_20171005-163213.png
Eu folosesc pe A5 2016 varianta iGO_Basar_9.18.27.689739 cu skin pongo....si a mers.

cg_crysty
Mesaje: 31
Membru din: Mie Ian 25, 2017 4:49 pm
Has thanked: 14 ori
RCA 2018

#23

Sâm Feb 10, 2018 2:19 pm

Salutare colegi am si eu o problema cu Nextgen in modul camion daca destinatia este intr-o zona restrictionata nu vrea sa calculeze deloc traseul, doar spune ca destinatia se afla intr-o zona restrictionata si singura optiune pe care o am este sa ii dau ok dupa care revine in modul harta dar fara traseu. La igo primo aveam optiunea de a accepta restrictia si cand ajungeam pe segmentul de drum restictionat acesta se colora rosu si ma avertiza iarasi ca ma aflu pe in drum restrictionat dar nu stergea traseul ci ma ducea la destinatie. Stie cineva ce as putea face in aceasta situatie cu Nextgen? Multumesc anticipat

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 309
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 548 ori
Been thanked: 827 ori

Moderare

RCA 2018

#24

Sâm Feb 10, 2018 4:08 pm

Adauga in sys.txt

[truck]
max_restriction_level=0

cg_crysty
Mesaje: 31
Membru din: Mie Ian 25, 2017 4:49 pm
Has thanked: 14 ori
RCA 2018

#25

Sâm Feb 10, 2018 4:41 pm

am sa incerc multumesc dar o sa mai tina cont de restrictii?

lazialul
Mesaje: 5
Membru din: Mie Apr 26, 2017 7:47 am
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#26

Sâm Mar 03, 2018 3:36 pm

cred ca ai nevoie de doua fisiere in folderul ux

truck.zip si vehicle_selection.zip

lucio_italianu
Mesaje: 15
Membru din: Vin Mai 26, 2017 3:29 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#27

Lun Apr 09, 2018 6:31 am

Salut...am intampinat 2 probleme la toate softurile instalate...
1 se inchid toate din senin la trecerea automata dar si manuala de la modalitatea zi la cea de noapte
2 dupa cateva ore de functionare care poate varia ca si timp se inchid tot din senin
Precizez ca pe toate dispozitivele instalate face la fel indiferent de rezolutie sau versiune android
Ce solutii aveti?
Multumesc

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 309
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 548 ori
Been thanked: 827 ori

Moderare

RCA 2018

#28

Lun Apr 09, 2018 10:44 am

lucio_italianu scrie:
Lun Apr 09, 2018 6:31 am
...
Precizez ca pe toate dispozitivele instalate face la fel indiferent de rezolutie sau versiune android
Ce solutii aveti?
....
Raspunsul se gaseste deja aici. De ce sa pierdem timpul cu cititul? ...

lucio_italianu
Mesaje: 15
Membru din: Vin Mai 26, 2017 3:29 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#29

Lun Apr 09, 2018 2:44 pm

Salut....tin sa te anunt ca deja am facut procedura respectiva pe un Acer iconia one 10 cu Android 7 azi dimineață ....se instala dar nu pornea Igo...dupa procedura functioneaza dar problema cu trecutul hartii de la mod de zi la noapte ramane...deci nu ca nu as fi citit...intrebasem poate a mai avut cineva de.a face cu aceasta problema
Si sa stii ca ma deranjez cu cititul...fara rautate

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 309
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 548 ori
Been thanked: 827 ori

Moderare

RCA 2018

#30

Lun Apr 09, 2018 3:12 pm

Problema este de la kitul folosit. Incearca nextgen de aici.

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO NextGen Android”