Comunitate 45h pauza nevoie de gps

Forum dedicat instalarii pe diverse dispozitive - probleme, erori, setari,etc.

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#1

Vin Dec 08, 2017 12:09 pm

Salutare sunt in pauza de 45h si plec in cursa si nu am gps(camion) cum fac sa instalez direct pe telefon sau tableta. Am un laptop pt putine ore dar fara internet. Am un allview soul style si o tableta prestigio multipad 4 quantum7.85 pmp5785c_quad
Cum fac sa instalez direct pe android? Am vazut ca se cumpara din playstore 30euro dar bine ar fii gratis ca am 100euro pana iau salariu pe 25
Fac comunitate si am nevoie de europa map. Spania, franta, germania, anglia cehia astea am facut pana acum. Bune si altele prin zona lor

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 515 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Vin Dec 08, 2017 4:34 pm

ahile91 scrie:
Vin Dec 08, 2017 12:09 pm
Salutare sunt in pauza de 45h si plec in cursa si nu am gps(camion) cum fac sa instalez direct pe telefon sau tableta. Am un laptop pt putine ore dar fara internet. Am un allview soul style si o tableta prestigio multipad 4 quantum7.85 pmp5785c_quad
Cum fac sa instalez direct pe android? Am vazut ca se cumpara din playstore 30euro dar bine ar fii gratis ca am 100euro pana iau salariu pe 25
Fac comunitate si am nevoie de europa map. Spania, franta, germania, anglia cehia astea am facut pana acum. Bune si altele prin zona lor
Colegule ti-am sters celelalte postari si ti-am raspuns aici.
Pentru telefon (allview soul style) iti propun kitul de aici, contine un soft care merge si pe rezolutia telefonului tau (1280x720)....se instaleaza din memoria interna. Folderul iGO il copii in memoria interna.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Iar harti gasesti aici:

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 4&start=90

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#3

Vin Dec 08, 2017 4:49 pm

Multumesc frumos! Poti sa.mi zici te rog ce memorie au? Ca sa stiu cum fac daca descarc pe date mobile sau wifi cand ajung. Iar mapele le bag pe card? Sau pot baga totul pe card? Si sa bag cardul in tableta sau telefon depinde de cum imi vine mai comod.
P.s. cum fac sa descarc torrentul?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 515 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Vin Dec 08, 2017 4:58 pm

ahile91 scrie:
Vin Dec 08, 2017 4:49 pm
Multumesc frumos! Poti sa.mi zici te rog ce memorie au? Ca sa stiu cum fac daca descarc pe date mobile sau wifi cand ajung. Iar mapele le bag pe card? Sau pot baga totul pe card? Si sa bag cardul in tableta sau telefon depinde de cum imi vine mai comod.
P.s. cum fac sa descarc torrentul?
Ce ti-am urcat il poti folosi doar pe telefon si doar in memoria interna. Recomandat este sa folosesti ptr. descarcare map o retea wifi.....

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#5

Vin Dec 08, 2017 5:02 pm

Si ca alta varianta mai flexibila adica pe card. Ca nu stiu cum o sa ma impac cu ele ca mai am nevoie si de telefon si poate mai repede bag tableta. Multumesc mult pentru raspunsurile prompte si pt mura in gura dar sunt ceva stresat...faceti o treaba excelenta si ma salvarati de 100€

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 515 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Vin Dec 08, 2017 5:14 pm

ahile91 scrie:
Vin Dec 08, 2017 5:02 pm
Si ca alta varianta mai flexibila adica pe card. Ca nu stiu cum o sa ma impac cu ele ca mai am nevoie si de telefon si poate mai repede bag tableta. Multumesc mult pentru raspunsurile prompte si pt mura in gura dar sunt ceva stresat...faceti o treaba excelenta si ma salvarati de 100€
Daca tableta ruleaza android 4.2.2 poti folosi softul recomandat direct de pe card fara probleme....

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#7

Vin Dec 08, 2017 5:30 pm

prestigio multipad 4 quantum7.85 pmp5785c_quad e tableta si are jelly bean 4.2 . cum ar trebuii sa procedez in cazul asta? Instalez in memoria externa? Referitor la mape, ultima pagina postarea aia cu europa 6.25gb trebuie da? Eu am instalat igo truck trial version din playstore apoi au disparut mapele. Cum sa fac sa nu am probleme cu licenta?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 515 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Sâm Dec 09, 2017 7:38 am

ahile91 scrie:
Vin Dec 08, 2017 5:30 pm
prestigio multipad 4 quantum7.85 pmp5785c_quad e tableta si are jelly bean 4.2 . cum ar trebuii sa procedez in cazul asta? Instalez in memoria externa? Referitor la mape, ultima pagina postarea aia cu europa 6.25gb trebuie da? Eu am instalat igo truck trial version din playstore apoi au disparut mapele. Cum sa fac sa nu am probleme cu licenta?
Dezinstalezi si stergi din tableta tot ce ai legat de iGO (instalat din play), kitul de mai sus il copii pe un card, il introduci in tableta, instalezi. Hartile le ai in acel torrent, le folosesti pe cele care te intereseaza, folosesti fisiere tip Fbl, Ftr pe care le copii in folderul map si fisiere tip poi si poi_truck pe care le copii in folderul poi.

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#9

Dum Dec 17, 2017 4:30 pm

Reupload softul te rog

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 515 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Dum Dec 17, 2017 4:38 pm

ahile91 scrie:
Dum Dec 17, 2017 4:30 pm
Reupload softul te rog
Incearca-l pe cel de aici cu instalare de pe card....Folderul iGO se copie pe card, instalezi, restartezi tableta, pornesti.....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#11

Dum Dec 17, 2017 4:50 pm

Multumesc..sunt la incarcare amazon aici am net bun dar torrentul nu porneste
P.s. am download de 150-200kb/s sau 200b/s
Internetul e bun am viteza de cativa mb/s ceva sfaturi?

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#12

Joi Dec 28, 2017 11:40 pm

Ce fac ca amdescarcat si dezarhivat apoi copiat "j5 card" si inemoria interna si pe cardul telefonului si dupa instalare imi da "please insert your igo sd card" ???
P.s am reusit sa pornesc. Am primit eroare la deschidere license.zip is missing

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 515 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#13

Vin Dec 29, 2017 8:11 am

ahile91 scrie:
Joi Dec 28, 2017 11:40 pm
Ce fac ca amdescarcat si dezarhivat apoi copiat "j5 card" si inemoria interna si pe cardul telefonului si dupa instalare imi da "please insert your igo sd card" ???
P.s am reusit sa pornesc. Am primit eroare la deschidere license.zip is missing
Denumirea folderului trebuie sa fie iGO cu instalare din memoria interna. Pentru instalare de pe card copii doar folderul iGO si in sys introduci linia:

[device]
devtype_fallback_to_model=1
device_nng_path_secondary="iGO/"
sumitomo_secondary="iGO/"

Vei primi o eroare la prima pornire, apesi OK...

ahile91
Mesaje: 62
Membru din: Vin Dec 08, 2017 10:47 am
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#14

Vin Dec 29, 2017 11:14 am

Daca il am pe card instalat, trebuie sa bag hartile tot pe card? Am instalat, nu copiasem cu numele IGO. Am zis ca la deschidere mi.a dat erroare la licente.zip nu am gasit nici o arhiva daca poti sa ma lamuresti cu licentele si cu speed cam.urile te rog. Multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3043
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 515 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#15

Vin Dec 29, 2017 3:33 pm

ahile91 scrie:
Vin Dec 29, 2017 11:14 am
Daca il am pe card instalat, trebuie sa bag hartile tot pe card? Am instalat, nu copiasem cu numele IGO. Am zis ca la deschidere mi.a dat erroare la licente.zip nu am gasit nici o arhiva daca poti sa ma lamuresti cu licentele si cu speed cam.urile te rog. Multumesc
Folderul license din arhiva (dupa dezarhivare) se copie in folderul iGO iar speedcam (dupa dezarhivare) se copie in folderul content din iGO.
license.rar
(26.82 KiB) Descărcat de 16 ori
license.rar
(26.82 KiB) Descărcat de 16 ori
speedcam.rar
(1.71 MiB) Descărcat de 13 ori
speedcam.rar
(1.71 MiB) Descărcat de 13 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO Primo Android pe telefoane/ tablete”