Kituri iGO Android Samsung


Scrie răspuns
davidstefan
Mesaje: 84
Membru din: Mie Ian 18, 2017 7:40 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 24 ori

#541

Joi Noi 01, 2018 6:27 pm

Pacat , dupa parerea mea a fost cel mai reusit soft . Am instalat nextgen dar mai are mult pana sa se poata face comparatie intre ele.

tudorel_77
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Feb 04, 2017 4:07 pm
Has thanked: 4 ori

#542

Joi Noi 01, 2018 7:30 pm

Salut. Tot am cautat un gps pentru samsung j3 dar pe care le-am gasit nu mai erau pe server. Va rog sa ma ajutati cu unul . Daca nu sunt prea "obraznic " v-as ruga daca se poate cu voci tts si cu un branding personalizat cu statii peco si altele. Va multumesc frumos. O seara buna .

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2567 ori

Moderare

#543

Vin Noi 02, 2018 4:53 am

@tudorel_77 ce versiune de android ruleaza?

tudorel_77
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Feb 04, 2017 4:07 pm
Has thanked: 4 ori

#544

Vin Noi 02, 2018 7:02 am

Salut . Lallipop 5.1.1

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2567 ori

Moderare

#545

Vin Noi 02, 2018 7:09 am

Copiezi folderul iGO pe card sau memoria interna.Instalezi si la final apesi GATA sau TERMINAT,apoi dai un restart la telefon.Apesi pe iconita iGO de pe display si faci setarile,vei primi o eroare si dai OK.
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=26597#p26597
Este valabil daca are Lollipop 5.1.1.

tudorel_77
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Feb 04, 2017 4:07 pm
Has thanked: 4 ori

#546

Sâm Noi 03, 2018 5:24 am

Multumesc . Functioneaza foarte bine. Am cautat si voci tts . Am gasit voci dat nu gasesc si cele 2 fisiere care le pui in Igo(cele cu dll sau ceva de genul ). Nu le pot selecta. Trebuie ceva in sys ?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2567 ori

Moderare

#547

Sâm Noi 03, 2018 5:42 am

@tudorel_77 arunca un ochi aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=84&t=99

Dani198924
Mesaje: 13
Membru din: Sâm Oct 27, 2018 6:42 pm
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 7 ori

#548

Mar Noi 13, 2018 1:41 pm

buna ziua ! am si eu o problema legata de semafoare si branding nu imi apar pe harta am versiunea de igo iGO_Israel_9.18.27.687519, daca ma poate ajuta cineva . multumesc din suflet !

Moderator edit:
Pune sys-ul intr-un rar, este greu de urmarit....

Vlad25
Mesaje: 2
Membru din: Mie Noi 14, 2018 12:27 pm
Been thanked: 1 data

#549

Joi Noi 22, 2018 12:15 pm

Salut.am încercat sa descarc kitul pt samsung tab 111 dar pe zippyshare zice ca file don't exist.aveti un alt link.multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3363
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 709 ori
Been thanked: 2136 ori

Moderare

#550

Joi Noi 22, 2018 4:39 pm


vasileraz58
Mesaje: 58
Membru din: Mie Dec 21, 2016 2:11 pm
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 7 ori

#551

Vin Noi 30, 2018 9:40 am

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am un telefon Samsung J5 si am avut instalat pe el iGO 9.6.29.636868 pe card. Ieri mi-a cerut sa fac actualizare la telefon si dupa aceeea nu-mi mai deschide iGO. Ramane ecranul negru. Pana sa fac aceasta actualizare, imi functiona navigatia foarte bine. Am versiune android 8.1.0. Cum as putea sa am din nou kit-ul igo functional. Este posibil din cauza la actualizarea facuta sa am nevoie de alt kit iGO? Multumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3363
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 709 ori
Been thanked: 2136 ori

Moderare

#552

Vin Noi 30, 2018 4:47 pm

iGO Primo nu mai functioneaza pe android 8, dar poti folos Nextgen de aici:

https://www.gpszone.ro/viewforum.php?f=91

varama36
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Oct 06, 2018 2:17 pm

#553

Sâm Dec 22, 2018 10:39 pm

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati. Am o tableta Huawei MediaPad T5 cu rezoluzia 1200x1920, android 8, am provat mai multe versiuni iGo prime nu merge, iar iGO Nextgen ruleaza bine. Am o intrebare referitor la Truck, nu mai este posibil de setat dimensiunile autocarului, il alegi "autocarul" si atat. Cineva a folosit aplicatia cu un autocar - e valabila, nu te duce peunde nu e voie sa treci? Multumesc.

blackdesire
Mesaje: 1
Membru din: Dum Mar 05, 2017 7:34 pm

#554

Lun Dec 31, 2018 5:51 am

Un kit pentru S7 care sa functioneze .. majoritatea linkurilor nu mai sunt valabile :(

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2567 ori

Moderare

#555

Lun Dec 31, 2018 6:32 am

Ce versiune de android are?

Scrie răspuns

Înapoi la “Kituri testate iGO Primo Android”