Tableta Nvidia Shield K1

Forum dedicat instalarii pe diverse dispozitive - probleme, erori, setari,etc.

NACatalin
Mesaje: 5
Membru din: Joi Mar 09, 2017 9:53 pm

#1

Joi Apr 20, 2017 7:40 pm

Salut, de ceva timp incerc sa instalez igo primo pe aceasta tableta. Am nevoie pentru camion, deci daca ati putea sa ma ajutati.... As avea nevoie de harta full europa, am citit ceva si de functia cautare pe google share to igo care mi-ar fi de ajutor.. eu tot incerc sa ii dau de cap,poate siti vre-unu dichisiul.. Multumesc anticipat!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1456
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#2

Vin Apr 21, 2017 7:00 am

NACatalin scrie:Salut, de ceva timp incerc sa instalez igo primo pe aceasta tableta. Am nevoie pentru camion, deci daca ati putea sa ma ajutati.... As avea nevoie de harta full europa, am citit ceva si de functia cautare pe google share to igo care mi-ar fi de ajutor.. eu tot incerc sa ii dau de cap,poate siti vre-unu dichisiul.. Multumesc anticipat!

Tableta ta are rezolutia 1920x1200, poate de asta nu ti-a iesit pana acum. Ai aici un kit pregatit ptr. asemenea rezolutie, se instaleaza din memoria interna. Contine Romania map, inclusiv map truck.
Folderul iGO din arhiva il copii in memoria interna.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Iar aici un torrent cu map full Europa.
iGO_Europe_Here_2016.Q4.torrent
(69.48 KiB) Descărcat de 12 ori
iGO_Europe_Here_2016.Q4.torrent
(69.48 KiB) Descărcat de 12 ori

NACatalin
Mesaje: 5
Membru din: Joi Mar 09, 2017 9:53 pm

#3

Sâm Apr 22, 2017 4:12 pm

Multumesc, dar intra in aplicatie dupa care :reading imei: si ramane negru...si altceva, cum se pun hartile noi, sau cum le copiez. . Ceva idei?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1456
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#4

Sâm Apr 22, 2017 5:02 pm

NACatalin scrie:Multumesc, dar intra in aplicatie dupa care :reading imei: si ramane negru...si altceva, cum se pun hartile noi, sau cum le copiez. . Ceva idei?

Din magazin play instaleaza aplicatia screen size si spune-mi ce rezolutie afiseaza.

NACatalin
Mesaje: 5
Membru din: Joi Mar 09, 2017 9:53 pm

#5

Dum Apr 23, 2017 10:27 am

1200x1920

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1456
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#6

Dum Apr 23, 2017 10:40 am

NACatalin scrie:1200x1920

Incearca:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Dezinstaleaza si sterge orice urma de iGO de la o instalare anterioare.

NACatalin
Mesaje: 5
Membru din: Joi Mar 09, 2017 9:53 pm

#7

Dum Apr 23, 2017 8:48 pm

Am incercat. La fel, intra se face negru si iese automat....mare bataie de cap imi da :))

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#8

Lun Apr 24, 2017 6:55 am

Dezinstalezi,stergi orice urma de iGO si incearca aceasta versiune
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

NACatalin
Mesaje: 5
Membru din: Joi Mar 09, 2017 9:53 pm

#9

Mar Apr 25, 2017 8:46 pm

Bun, am reusit sa o pornesc dar am copiat .apk din alt kit . Primo_gm.apk. este deprin ceva multirezolutie patch.. in fine , toate bune se vede frumos pana cand ia gps semnal, dupa care iese din aplicatie, sau daca incerc sa deschid harta la fel. Iese din aplicatie....ce ii mai fac, hartile sunt cele 2016, le.am copiat cum trebuie fiecare extensie la locul ei ....ce e gresit?

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO Primo Android pe telefoane/ tablete”