Blaupunkt V51_Adaugare buton virtual SHUT DOWN in iGO Primo sau in unlock


Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 256
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 77 ori
Been thanked: 101 ori
RCA 2018

#1

Mar Feb 14, 2017 7:57 am

Va salut. Stie cineva cum pot adauga un buton virtual de SHUT DOWN in kitul de igo primo sau in interfata de deblocare facuta de hncpr (interfata in special pentru aparatele mio) ?
Am un aparat Blaupunkt V51 care am reusit sa-i pun igo primo dar butonul de inchidere (fizic) nu face nimic. In softul original, la apasarea lui sau al butonului virtual de pe ecran aparea un meniu cu Sleep, Shutdown, Cancel, dar dupa ce am pus igo primo la apasarea butonului fizic nu se mai intampla nimic.
Atasez mai jos doua poze cu meniul original si fereastra care aparea la apsarea butonului fizic.
Multumesc anticipat.

Later Edit: Am reusit sa-i adaug un buton virtual de suspend, e bun si asta momentan, dar m-ar ajuta si unul de shut down.

Imagine
Imagine
Ultima oară modificat Mar Feb 14, 2017 1:35 pm de către Dan, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 256
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 77 ori
Been thanked: 101 ori
RCA 2018

#2

Mar Feb 14, 2017 12:36 pm

Revin, am dat peste adresa asta: http://stackoverflow.com/questions/1733 ... om-c-sharp
E cam ce am eu nevoie, numai ca nu am inteles exact ce trebuie facut, ma poate ajuta cineva ? Multumesc.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 309
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 548 ori
Been thanked: 827 ori

Moderare

RCA 2018

#3

Mie Feb 15, 2017 5:31 am

In arhiva ai doua programele: powerbutton.exe si powerbutton test.exe
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Rulezi programul powerbutton test.exe si te joci cu butonul on/off. Iti va apare un mesaj cu un numar. Deschizi cu notepad fisierul powerbutton.ini din arhiva si modifici 1057 cu numarul care l-ai gasit tu. Pe urma faci un scrip pentru Primo in care rulezi prima data powerbutton.exe si apoi Primo. De exemplu:

Run("\My Flash Disk\Power button\PowerButton.exe")
Run("\My Flash Disk\Primo\Primo.exe")
Fişiere ataşate
PowerButton.rar
(68.55 KiB) Descărcat de 11 ori
PowerButton.rar
(68.55 KiB) Descărcat de 11 ori

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 256
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 77 ori
Been thanked: 101 ori
RCA 2018

#4

Mie Feb 15, 2017 12:50 pm

Am mai incercat asta acum cateva luni, cand postasem pe vechiul forum, si nu imi aparea nimic cand porneam testul si apasam butonul. Acum am incercat iar si nu-mi deschide nimic aplicatia cu test. In fine ... cred ca il las cu suspend si eventual reset din "gaurica" :) Multumesc frumos oricum.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 309
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 548 ori
Been thanked: 827 ori

Moderare

RCA 2018

#5

Mie Feb 15, 2017 3:43 pm

Asa am crezut si eu initial, totusi iti apare. Cand pornesti powerbuton test.exe sa nu te astepti ca iti apare ceva, vreo fereastra, ruleaza in background.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 358
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1337 ori
Been thanked: 655 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Joi Feb 16, 2017 8:55 am

In primul rand trebuie configurat PowerButton.ini .

Ai intructiuni chiar in acel fisier :
To find the number that corresponds to your hardware button,
; run PowerButtonTest.exe and press your hardware button.
; You should see a message window with a number.
; Write that number here along with the action to take.
; The action can be off (=standby), reset (=soft reset) or a path (absolute or relative) to any application.

Se poate configura orice buton al oricarui aparat :
;; Off button for Mio C230/C320/C520/C620/C720
1057=off
;; Camera button for Mio C720
3234=\Windows\Camera.exe

Poti configura si butoanele laterale de la MIO, adica apasand butonul lateral sa pornesti ce aplicatie vrei :
xxxx=Folder\aplicatie.exe

Ca exemplu la Becker 43 poti sa :
;; Off button for Becker Ready 43
;; standby
;; 3255=off
;; porneste un script mai complex ...
3255=..\PowerButton\PowerButton_Script.exe

Incepe prin a identifica numarul ce corespunde butonului fizic la aparatul tau :
- din interfata unlock porneste CECmd
- porneste PowerButtonTest.exe
- pune butonul fizic pe pozitia off de cateva ori
- inchide CECmd si ar trebui sa apara un mesaj ca cel de mai jos.
- eventual cauta prin windows sa vezi ce .exe ai sa identifici programelul ce afiseaza interfata pusa de tine mai sus ( Sleep, Power Off, Cancel ).

Imagine

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 358
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1337 ori
Been thanked: 655 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Joi Feb 16, 2017 1:20 pm

O alta solutie este folosirea UX_ExternalPrograms. descarca
Acest ux permite lansarea unui program urmat de oprirea sau nu a lui Primo.
Programul lansat poate fi configurat si ales fie programul de iesire a aparatului fie un script .

razvanhostiuc1993
Mesaje: 29
Membru din: Joi Mar 30, 2017 3:45 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#8

Mie Mai 03, 2017 2:40 pm

Mă poți ajuta cu setările pentru tmc??

dexter
Mesaje: 4
Membru din: Mie Ian 11, 2017 12:48 pm
Has thanked: 2 ori
RCA 2018

#9

Mie Iul 05, 2017 4:46 pm

irinuca scrie:O alta solutie este folosirea UX_ExternalPrograms. descarca
Acest ux permite lansarea unui program urmat de oprirea sau nu a lui Primo.
Programul lansat poate fi configurat si ales fie programul de iesire a aparatului fie un script .

Se poate un link nou pentru UX_ExternalPrograms?

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 358
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1337 ori
Been thanked: 655 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Vin Iul 07, 2017 8:01 am

UX_ExternalPrograms descarca
Si o imagine HowTo : descarca

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 256
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 77 ori
Been thanked: 101 ori
RCA 2018

#11

Vin Iul 07, 2017 8:54 am

Pornind de la unlock pentru mio, am ajuns la asta care are adaugat un buton virtual de screen off, ceea ce tot e bine, daca ajuta pe cineva il atasez. zi buna si multumesc de ajutor.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

sau
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

andreawolf
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 10:36 pm
RCA 2018

#12

Mie Iul 19, 2017 4:14 pm

Bună tuturor baieti, am semnat recent, și nu știu dacă este secțiunea din dreapta,
Îmi cer scuze acum, dacă am făcut unele greșeli. utilizați un program de traducere.
  Am o problemă cu acest browser, am înlocuit maptrip.exe fișierul original cu TomTom, iar acum browser-ul nu pornește, rămâne pe logo-ul balupunkt, nu se poate conecta la PC, acesta este recunoscut ca un dispozitiv necunoscut.
Am găsit un ghid pentru asta, dar nu pot acedervi tine fișier,
https://old.gpszone.ro/infusions/forum/ ... owstart=20
Poate cineva cu amabilitate să-mi aibă aceste fișiere.
Mulțumesc mult.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3144
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 588 ori
Been thanked: 1750 ori

Moderare

RCA 2018

#13

Mie Iul 19, 2017 5:31 pm

andreawolf scrie:Bună tuturor baieti, am semnat recent, și nu știu dacă este secțiunea din dreapta,
Îmi cer scuze acum, dacă am făcut unele greșeli. utilizați un program de traducere.
  Am o problemă cu acest browser, am înlocuit maptrip.exe fișierul original cu TomTom, iar acum browser-ul nu pornește, rămâne pe logo-ul balupunkt, nu se poate conecta la PC, acesta este recunoscut ca un dispozitiv necunoscut.
Am găsit un ghid pentru asta, dar nu pot acedervi tine fișier,
https://old.gpszone.ro/infusions/forum/ ... owstart=20
Poate cineva cu amabilitate să-mi aibă aceste fișiere.
Mulțumesc mult.

Sa inteleg ca ai incercat asta:

1. Pe un card de 1 sau 2 gb, formatat fat, creati un fisier shell.ini in care adaugati urmatoarea linie: \sdmmc\totalcommander\totalcommander.exe
2. Tot pe card sa aveti un folder "totalcommander" in care sa fie executabilul totalcommander.exe.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 256
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 77 ori
Been thanked: 101 ori
RCA 2018

#14

Joi Iul 20, 2017 6:52 am

andreawolf scrie:Bună tuturor baieti, am semnat recent, și nu știu dacă este secțiunea din dreapta,
Îmi cer scuze acum, dacă am făcut unele greșeli. utilizați un program de traducere.
  Am o problemă cu acest browser, am înlocuit maptrip.exe fișierul original cu TomTom, iar acum browser-ul nu pornește, rămâne pe logo-ul balupunkt, nu se poate conecta la PC, acesta este recunoscut ca un dispozitiv necunoscut.
Am găsit un ghid pentru asta, dar nu pot acedervi tine fișier,
https://old.gpszone.ro/infusions/forum/ ... owstart=20
Poate cineva cu amabilitate să-mi aibă aceste fișiere.
Mulțumesc mult.


andreawolf, you know english ? Try to explain in english and we try to help you.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2157
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 705 ori
Been thanked: 1924 ori

Moderare

RCA 2018

#15

Joi Iul 20, 2017 7:27 am

@andreawolf
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”