Magellan


Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#1

Vin Feb 10, 2017 6:52 pm

Hello. Am facut rost zilele astea la un pret de nimic de un gps Magellan RoadMate 300, model mai vechi cum se pare si daca este cineva care ma poate ajuta cu o harta pentru Romania compatibila cu softul care ruleaza pe el sau e posibil sa ii poti pune alt soft de navigatie, oare suporta? Astept sugestii, pareri, daca e cineva care a mai utilizat asa ceva, vad ca sunt mai rare pe piata. Multumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3510
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2401 ori

Moderare

RCA 2019

#2

Sâm Feb 11, 2017 7:24 am

Un printscreen cu continutul memoriei interne ar fi de ajutor.
Pe softul original nu mai poti pune harti, trebuie deblocat si pus un kit de iGO8.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

RCA 2019

#3

Sâm Feb 11, 2017 7:44 am

Se poate incerca:
1. cu un kit iGO8 redenumit executabilul in DM.exe,se copiaza kitul pe un card de max.2gb DOAR continutul folderului Igo8 Nu folderul.
2.sau in memoria interna daca exista fisierele mgnShell.exe si Navigator.exe,se redenumesc si se poate face o interfata noua.
Cum zice colegul @rcv64 pune un printscreen sau un backup fara harti.Nu uita sa faci un backup inainte de a te apuca de treaba.

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#4

Sâm Feb 11, 2017 11:30 am

Nu pot accesa memoria interna a gps-ului, doar cardul de memorie il vede cand il leg la pc. Pe card este o singura harta (Franta) cu mai multe extensii de fisiere si atat. Vreau sa fac backup in caz ca nu merge cu Igo pus pe card cum recomandati voi dar nu pot, si daca nu o sa mearga dupaia nu mai merge nici softul din el ma gandesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

RCA 2019

#5

Sâm Feb 11, 2017 11:36 am

Instalezi in PC activesync (xp) sau Windows Mobile Device Center(7,8,10).

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#6

Sâm Feb 11, 2017 12:09 pm

am incercat pe pc ca am win 10 si nu merge cu wmdc, nu il vede.

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#7

Sâm Feb 11, 2017 6:58 pm

ok, am pus pe card IGO, am redenumit fiserul executabil din igo.exe in dm.exe si nu se intampla nimic, tot softul din gps porneste. alte sfaturi?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3510
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2401 ori

Moderare

RCA 2019

#8

Dum Feb 12, 2017 7:33 am

Nu se intampla nimic pentru ca fisierul de navpath este pe memoria interna. Si nu vrei sa urci in printscreen sa vedem ce avem acolo si sa deblocam aparatul. Sa-l facem sa porneasca iGO8 ca altceva nu duce.

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#9

Dum Feb 12, 2017 6:21 pm

Ba da, ce sa pun mai exact?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3510
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2401 ori

Moderare

RCA 2019

#10

Dum Feb 12, 2017 6:26 pm

Conectezi gps-ul la pc, deschizi memoria interna si faci un printscreen il atasezi aici si dupa iti spun ce trebuie sa mai faci.

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#11

Dum Feb 12, 2017 7:09 pm

asta contine cardul
Fişiere ataşate
IMG_20170212_210624523.jpg

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#12

Dum Feb 12, 2017 7:11 pm

memoria interna nu o pot acesa, nu o vede.

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#13

Lun Feb 13, 2017 9:26 am

o sa caut un pc cu xp :) sa vedem daca merge si vede memoria interna si revin.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3510
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 730 ori
Been thanked: 2401 ori

Moderare

RCA 2019

#14

Lun Feb 13, 2017 11:40 am

In calculator trebuie sa ai instalata aplicatia :microsoft-windows-mobile-device-center (win7,8,10) sau activesync (xp) ptr. conectarea gps-ului la pc.

Avatar utilizator
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am
RCA 2019

#15

Lun Feb 13, 2017 12:07 pm

da le am dar nu vede gps ul, am incercat si cu un pda cu windows mobile si nici ala nu il vede, foarte ciudat

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”