Re: Binatone U435


bibicoco25
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 07, 2017 8:37 pm

#1

Vin Dec 15, 2017 11:19 am

25394008_1823121907721513_337514823_n.jpgsalutari . cineva ma poate ajuta si pe mine ? am un binatone u 435 . l-am primit de la cineva si are doar irlanda si anglia . se poate face ceva sa bag un igo pe el ?
25394008_1823121907721513_337514823_n.jpg

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3453
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 723 ori
Been thanked: 2311 ori

Moderare

#2

Vin Dec 15, 2017 11:32 am

bibicoco25 scrie:
Vin Dec 15, 2017 11:19 am
25394008_1823121907721513_337514823_n.jpgsalutari . cineva ma poate ajuta si pe mine ? am un binatone u 435 . l-am primit de la cineva si are doar irlanda si anglia . se poate face ceva sa bag un igo pe el ?
25394008_1823121907721513_337514823_n.jpg
Ca sa fii ajutat trebuie sa urci ori continutul memoriei interne ori un printscreen cu memoria interna. Asta in cazul in care vrei sa pui softul pe memoria interna (4Gb) si nu vrei sa faci o cheltuiala in plus cumparand un card.

bibicoco25
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 07, 2017 8:37 pm

#3

Vin Dec 15, 2017 4:18 pm

deci daca ar fi la dupa mine as opta pentru un card de memorie pe care sa instalez un igo . am unul disponibil de 8 giga

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3453
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 723 ori
Been thanked: 2311 ori

Moderare

#4

Vin Dec 15, 2017 4:35 pm

bibicoco25 scrie:
Vin Dec 15, 2017 4:18 pm
deci daca ar fi la dupa mine as opta pentru un card de memorie pe care sa instalez un igo . am unul disponibil de 8 giga
Metoda de a rula iGO8 sau iGO Primo de pe card este urmatoarea:
-copii kitul de iGO pe card sub forma MobileNavigator\MobileNavigator.exe.
-creezi cu aplicatia Notepad un fisier cu extensia txt in care adaugi linia \SDMMC\MobileNavigator\MobileNavigator.exe, il salvezi, apoi il redenumesti shell si ii schimbi extensia din .txt in .ini.
Acest fisier il copiezi in radacina cardului langa folderul MobileNavigator.

bibicoco25
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 07, 2017 8:37 pm

#5

Sâm Dec 16, 2017 8:04 am

neata . se poate cu mai multe detalii? sau ceva poze cam cum ar trebui sa arate kitul copiat pe card sub forma aia cum ai zis ? si kitul igo de unde il iau ?
trebuie unul anume ?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2591 ori

Moderare

#6

Sâm Dec 16, 2017 8:48 am

Vezi aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=13553#p13553
Copiezi pe card(2-4GB>nu stiu cat de mare il vede)fisierele din arhiva ;)

bibicoco25
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 07, 2017 8:37 pm

#7

Sâm Dec 16, 2017 3:19 pm

lemax55 scrie:
Sâm Dec 16, 2017 8:48 am
Vezi aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=13553#p13553
Copiezi pe card(2-4GB>nu stiu cat de mare il vede)fisierele din arhiva ;)
multumesc mult . am reusit . am dezarhivat arhiva si am pus-o in rezident flush a gps-ului dupa ce in prealabil am sters tot.mii de multumiri !!faceti treaba f buna .tineti-o tot asa ;)

tbarbu
Mesaje: 5
Membru din: Joi Mar 30, 2017 5:44 pm
Has thanked: 2 ori

#8

Mie Feb 07, 2018 6:51 pm

Buna seara.
Daca ma poate ajuta cineva sa instalez IGO pe Binatone U435.
Am incercat sa pun kitul Igo pe card alaturi de fisierul shell insa nu citeste cardul.
GPS-ul functioneaza cu hartile originale Irlanda si Anglia.
Multumesc pentru ajutor.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3453
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 723 ori
Been thanked: 2311 ori

Moderare

#9

Joi Feb 08, 2018 7:13 am

tbarbu scrie:
Mie Feb 07, 2018 6:51 pm
Buna seara.
Daca ma poate ajuta cineva sa instalez IGO pe Binatone U435.
Am incercat sa pun kitul Igo pe card alaturi de fisierul shell insa nu citeste cardul.
GPS-ul functioneaza cu hartile originale Irlanda si Anglia.
Multumesc pentru ajutor.
Metoda este cea de la postarea #4, ai grija ca, cardul sa fie formatat in FAT32 si nu mai mare de 4Gb.
Kitului de navigatie si executabilului sa aiba denumirea corecta.
Ai aici fisierul shell :
shell.rar
(135 Octeţi) Descărcat de 64 ori
shell.rar
(135 Octeţi) Descărcat de 64 ori

ionica costinel
Mesaje: 2
Membru din: Mar Feb 27, 2018 7:09 pm

#10

Sâm Mai 12, 2018 4:57 pm

salut!incerc sa pun IGO pe un Binatone U435!problema este ca dupa ce modific fisierele SHELL si SYS in pc,le pun pe card,scot cardul il pun in GPS si nu pornesc hartile IGO,apoi introduc cardul in Pc si observ ca nu am nimic in SHELL/SYS !Ma ajuta cineva?Multumesc anticipat !!!

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 534
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 162 ori
Been thanked: 679 ori

Moderare

#11

Sâm Mai 12, 2018 5:52 pm

Cadou Firmware
are navi path , deci nu va mai fi nevoie sa modificati nici-un shell.ini

https://www84.zippyshare.com/v/BcSs1hla/file.html

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 94
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
Has thanked: 85 ori
Been thanked: 121 ori

#12

Dum Mai 13, 2018 8:44 am

MS mult
Ultima oară modificat Dum Mai 13, 2018 12:40 pm de către pit22, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 534
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 162 ori
Been thanked: 679 ori

Moderare

#13

Dum Mai 13, 2018 12:29 pm

nu este compatibil decat cu ce am scis mai sus U435 si U505 iar pentru F350 nu am firmware

cordache
Mesaje: 3
Membru din: Joi Iun 28, 2018 10:45 pm

#14

Vin Iun 29, 2018 8:00 am

sal all,am pus patch-ul de mai sus si mi-a sters tot din flash :((
fisierele download sun expirate,poate cineva sa urce cele necesare ptru u435.mi de multumiri si o zi faina!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3453
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 723 ori
Been thanked: 2311 ori

Moderare

#15

Vin Iun 29, 2018 2:15 pm

Linkurile functioneaza, doar ca trebuie sa stii sa le folosesti.....

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”