Soft aparat defect sau nu ?


Avatar utilizator
marckuss303
Mesaje: 36
Membru din: Mie Feb 15, 2017 8:56 pm
Has thanked: 9 ori

#1

Dum Feb 10, 2019 7:19 pm

Buna seara la toata lumea ! Nu stiu daca am postat unde trebuie insa nu am gasit nimic asemanator pe forum . Daca nu am postat unde trebuie ,rog un Admin sa mute postarea . De 2 ani am achizitionat o navigatie made in china , cv de genul 7021G, De ieri intampin urmatoarea problema : Pornesc aparatul , functioneaza tot , video ,audio, radio insa cand apas pe iconita de la navi ecranul se face negru si ,,,atat .Mentionez ca am incercat urmatoarele . Am resetat aparatul din buton si din meniu . Am pus IGO pe alt card insa fara rezultat. Orice sfat e bine venit . Multumesc !
Fişiere ataşate
1.png
2.png
3.png

Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 111
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
Has thanked: 94 ori
Been thanked: 81 ori

#2

Dum Feb 10, 2019 8:37 pm

Aceasta cred ca e o navi chinezeasca ,dar nu stiu daca este cu android sau win ce,daca este cu android trebuie sa cauti in folderul igo aplicatia si sa o reinstalezi iar daca este cu win ce in setarile aparatului ar trebui sa ai ceva de genul navi path sau setare cale navi de unde sa setezi calea spre exe.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2591 ori

Moderare

#3

Lun Feb 11, 2019 6:15 am

Cred ca este un excelvan 7021g cu WINCE.Copiaza folderul Primo din arhiva de mai jos pe card,apesi pe navi(jos)si acolo trebuie sa ai GPS PATH,SETUP sau NAVI PATH.Aici dai calea catre Primo>>Primo.exe si apesi OK.Te intorci si apesi navi,ar trebui sa porneasca kitul.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Contine harta RO,restul le gasesti pe forum.

Avatar utilizator
marckuss303
Mesaje: 36
Membru din: Mie Feb 15, 2017 8:56 pm
Has thanked: 9 ori

#4

Lun Feb 11, 2019 9:05 am

Va multumesc pentru raspunsuri ! Problema e ca nu mai pot intra in submeniul in care este Navi Path. Dupa ce apas pe iconita de la navi (imaginea 2 din primul post ) trebuia sa i-mi apara cv ca in aceasta imagine dar nu mai apare . ecranul se face negru .
Fişiere ataşate
rovfin.png

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 378
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 128 ori
Been thanked: 634 ori

#5

Mar Feb 12, 2019 7:58 am

Mergi la Setup din imaginea 2 si vezi poate ai pe acolo gps path sau navi path.

Avatar utilizator
marckuss303
Mesaje: 36
Membru din: Mie Feb 15, 2017 8:56 pm
Has thanked: 9 ori

#6

Sâm Feb 16, 2019 4:28 pm

Nu am nimic acolo . Ca sa setez calea trebuie sa pot intra la "navi" si sa se deschida ultima imagine .

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3453
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 723 ori
Been thanked: 2311 ori

Moderare

#7

Dum Feb 17, 2019 6:22 am

@Marckuss, ca sa gasesti ceva in submeniul NavPath trebuie sa ai introdus un card cu un kit de navigatie in slotul dedicat gps.....cred ca ai asa ceva acolo ? Probabil ca da, dar intreb.....

Theopsis
Mesaje: 345
Membru din: Mar Dec 20, 2016 4:42 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 137 ori

#8

Dum Feb 17, 2019 6:35 am

Pai tocmai asta spune, nu poate accesa submeniul navigatiei, unde avea doua butoane, pentru ca apare ecran negru. Stiu tipul de navi, e o problema la nivel de sistem de operare la el, trebuie rescris WinCE-ul, insa sansele de a obtine FW-ul sunt mici.
=[ Raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Like! ]=

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3453
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 723 ori
Been thanked: 2311 ori

Moderare

#9

Dum Feb 17, 2019 6:36 am

Ok.

Avatar utilizator
marckuss303
Mesaje: 36
Membru din: Mie Feb 15, 2017 8:56 pm
Has thanked: 9 ori

#10

Dum Feb 17, 2019 8:10 am

rcv64 scrie:
Dum Feb 17, 2019 6:22 am
@Marckuss, ca sa gasesti ceva in submeniul NavPath trebuie sa ai introdus un card cu un kit de navigatie in slotul dedicat gps.....cred ca ai asa ceva acolo ? Probabil ca da, dar intreb.....
Am incercat cu alte doua carduri insa fara rezultat :(

Avatar utilizator
marckuss303
Mesaje: 36
Membru din: Mie Feb 15, 2017 8:56 pm
Has thanked: 9 ori

#11

Dum Feb 17, 2019 8:13 am

Theopsis scrie:
Dum Feb 17, 2019 6:35 am
Pai tocmai asta spune, nu poate accesa submeniul navigatiei, unde avea doua butoane, pentru ca apare ecran negru. Stiu tipul de navi, e o problema la nivel de sistem de operare la el, trebuie rescris WinCE-ul, insa sansele de a obtine FW-ul sunt mici.
Si eu banuiesc o problema in WinCe insa intradevar nu prea am gasit nici o modalitate de a-l rescrie :(

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2591 ori

Moderare

#12

Dum Feb 17, 2019 8:23 am

@marckuss303 daca doresti sa testezi am ceva,DAR totul se face pe raspunderea TA.Este posibil sa nu mai porneasca deloc,cu toate ca pe acel forum(rusesc)scrie ca este testat si functional.

Avatar utilizator
marckuss303
Mesaje: 36
Membru din: Mie Feb 15, 2017 8:56 pm
Has thanked: 9 ori

#13

Lun Feb 18, 2019 9:34 pm

Salutare ! Sant dispus sa incerc ! :)

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2591 ori

Moderare

#14

Mar Feb 19, 2019 5:19 am

Prima data descarci si instalezi in PC acest utilitar pentru a formata cardul
SD Card Formatter 5.0.1 Setup.rar
(5.94 MiB) Descărcat de 26 ori
SD Card Formatter 5.0.1 Setup.rar
(5.94 MiB) Descărcat de 26 ori
Mai jos ai FW,se copiaza imaginea ePDKv100.img din arhiva pe cardul formatat FAT32

Aici este traducerea(google translate)din respectiva postare

Firmware-ul din acest subiect este pe deplin de lucru și verificat în mod fiabil!
Nu instalați alt firmware cu un nume de fișier similar!
Descărcați firmware 7021G
1. Formatați cardul flash în format FAT32;
2. Copiați fișierul ePDKv100.img la rădăcina cardului;
3. Pe reportofonul radio inclus, introduceți cardul flash în slotul TF sau USB de pe panoul frontal! Nu GPS!
4. Așteptați până când firmware-ul este complet finalizat; Nu opriți!
5. După ce firmware-ul se oprește și se aprinde ...

Asigurați-vă că așteptați rezultatul!
Ai si un filmulet
https://www.youtube.com/watch?v=1mUpx9hqTe8
Din ce am inteles,cardul NU se introduce in slotul gps,ci in celalalt.
Revino cu un feedback.
7021G.rar
(6.81 MiB) Descărcat de 27 ori
7021G.rar
(6.81 MiB) Descărcat de 27 ori

Avatar utilizator
marckuss303
Mesaje: 36
Membru din: Mie Feb 15, 2017 8:56 pm
Has thanked: 9 ori

#15

Mar Feb 19, 2019 2:05 pm

Multumesc ! O mica nelamuriere . Formatez cardul , copiez imaginea pe card, introduc cardul in aparat . Intrebarea este : aparatul pornit sau oprit ? Daca e oprit i-l pornesc sau nu ?

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”