NaviPath la PNA KEIRO cu WinCE 5 ?


andreiu21
Mesaje: 6
Membru din: Dum Iun 18, 2017 9:36 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#1

Dum Noi 19, 2017 1:26 pm

Salut,
Are cineva idee sub ce structura se pune execuatabilul de navigatie pe un pna KEIRO? Nu gasesc nici un detaliu pe net despre acest dispozitiv, stiu doar ca are wince5 si se conecteaza la pc doar prin actisync, nu are spatiu de stocare decat cativa mb pe memoria interna si nici optiunea din launcher de a seta manual calea pentru softul de navigatie.. Am incercat "mobilenavigator" cu folder sau direct pe root la sd si nu am reusit nimic.. poate are cineva vre-o idee cum sa aflu navpath-ul default?
Multumesc!

Cam asa arata vinovatul..
Imagine
Imagine

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 497 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Dum Noi 19, 2017 1:34 pm

Poti urca un backup la el sa vedem despre ce este vorba,fara harti?

L.E
Copiezi pe card continutul din arhiva de mai jos>reset>pornesti
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

andreiu21
Mesaje: 6
Membru din: Dum Iun 18, 2017 9:36 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#3

Dum Noi 19, 2017 2:33 pm

shell.ini - cine s-ar fi gandit?! dupa ce m-am complicat cu multe alte autorun-uri.. :))
Dupa o zi de sapaturi, insfarsit o solutie rezonabila.
Multumesc de ajutor!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 497 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Dum Noi 19, 2017 2:39 pm

Poti incerca si cu un primo,trebuie sa modifici shell.ini.Deci a functionat?

andreiu21
Mesaje: 6
Membru din: Dum Iun 18, 2017 9:36 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#5

Dum Noi 19, 2017 4:28 pm

lemax55 scrie:
Dum Noi 19, 2017 2:39 pm
Poti incerca si cu un primo,trebuie sa modifici shell.ini.Deci a functionat?
Da, functioneaza, duce aparent si un primo simplificat. Interesant insa ca lanseaza aplicatia decat dupa ce apas iconita de "navigatie" (ceea ce e perfect in acest caz).
Backup nu am putut sa fac pentru ca imi da "acces nepermis" cand vreau sa copiez folderele de pe aparat.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 497 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Dum Noi 19, 2017 4:30 pm

Are rezolutia 480x272?

andreiu21
Mesaje: 6
Membru din: Dum Iun 18, 2017 9:36 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#7

Dum Noi 19, 2017 4:38 pm

lemax55 scrie:
Dum Noi 19, 2017 4:30 pm
Are rezolutia 480x272?
Da si ecran de 4,3"

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1868
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 497 ori
Been thanked: 1492 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Dum Noi 19, 2017 4:40 pm

Ai un primo care se misca bine
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”