igo primo pe navman

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#31

Mar Ian 23, 2018 8:18 am

Asa nu vezi?Storage Card sau SDMMC?
2018-01-23_09h17_56.png
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#32

Mar Ian 23, 2018 8:24 am

Nu am .
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#33

Mar Ian 23, 2018 8:30 am

Descarci arhiva arhiva de mai jos si o dezarhivezi in PC.Ai doua foldere Primo si SmartST_CE.
>Folderul Primo il copiezi alaturi de Program Files,Source,My Documents
>Inlocuiesti folderul SmartST_CE si vei avea aceasta interfata
2018-01-23_09h29_09.png
Apesi pe iconita iGO
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#34

Mar Ian 23, 2018 8:56 am

Am facut si cand apas iconita imi apare iarasi : cannot find Primo.Make sure the path and filename are corect and that all the required libraries are avaible.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#35

Mar Ian 23, 2018 9:03 am

>Muta folderul Primo in Program Files
>Intra in folder:SmartST_CE>INI Files si inlocuieste mainpage cu cel din arhiva
mnp.rar
(624 Octeţi) Descărcat de 39 ori
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#36

Mar Ian 23, 2018 9:22 am

Acum imi apare Fatal error occured in main thread. Address:0x01fc4dac
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#37

Mar Ian 23, 2018 9:28 am

Se deschide imaginea de igo?Colegu nu am toata ziua la dispozitie.
LE
Inlocuiesti fisierul mainpage
mnp1.rar
(630 Octeţi) Descărcat de 29 ori
Schimbi kitul Primo cu iGO8 din Program Files
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#38

Mar Ian 23, 2018 11:04 am

Imi cer mii de scuze .O ultima intrebare.Acum merge dar nu gaseste satelitii.Multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3692
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 738 ori
Been thanked: 2469 ori

Moderare

#39

Mar Ian 23, 2018 11:23 am

nga10 scrie:
Mar Ian 23, 2018 11:04 am
Imi cer mii de scuze .O ultima intrebare.Acum merge dar nu gaseste satelitii.Multumesc
Daca folosesti iGO8 (asa am inteles), pornesti intri in SETARI, click pe sageata din dreapta, in submeniul GPS, debifezi casuta din fereastra si dai AUTODETECTARE sateliti, astepti pana primesti mesajul Receptorul gps conectat cu succes.

Daca rulezi Primo in sys adaugi linia:

[gps]
port = 2
baud = 4800
Enigma31
Mesaje: 247
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 85 ori
Been thanked: 65 ori

#40

Mie Aug 01, 2018 12:47 am

Salutare colegi! Am un navman f360 pe care as vrea sa instalez igo primo si nu prea reusesc.Mentionez ca am urmat diferiti pasi de pe site si functioneaza cu igo 8,dar eu insist sa fie primo.Ma poate ajuta cineva,va rog?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#41

Mie Aug 01, 2018 5:01 am

Incearca aceasta vers.de primo
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Pentru deblocare poti folosi un minishell pe card sau flash.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Enigma31
Mesaje: 247
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 85 ori
Been thanked: 65 ori

#42

Mie Aug 01, 2018 7:08 am

Salutare lemax55! A trecut ceva timp...Sunt cu navmanul acesta si incerc sa fac ce trebuie dar nu stiu exact cum sa procedez.In timpul noptii am reusit sa instalez si o versiune de igo primo functionala dar consuma multe resurse si pentru calcularea unor rute mai lungi imi spune ca nu are suficienta memorie si as vrea sa probez si versiunea de la tine...Revin și zic că am reușit să instalez versiunea urcata de tine lemax55 și confirm că funcționează perfect.Dar nu am mai adăugat și minishell,ci am luat doar folderul Primo,l am redenumit iGO8,cu executabilul am procedat identic și aveam un mobilnavigator urcat tot de către tine și le am folosit in formatul acesta.... Mulțumesc frumos din nou și o zi buna!!!
reballingbacau
Mesaje: 13
Membru din: Dum Noi 12, 2017 6:22 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#43

Joi Aug 02, 2018 11:16 am

Puteti reposta arhiva de la postul #33 va rog. am incercat sa descarc dar a expirat fisierele de pe server
Multumesc anticipat!

Ma puteti ajuta sa instalez igo intr-un gps NAVMAN 5000 LM ?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#44

Vin Aug 03, 2018 4:15 am

Refacut,un kit Primo gasesti in sectiunea Downloads.
60i.rar
(2.56 MiB) Descărcat de 43 ori
costel68
Mesaje: 81
Membru din: Lun Noi 20, 2017 4:39 pm
Been thanked: 4 ori

#45

Dum Oct 07, 2018 5:34 pm

bn seara am un navman F 45 am pus un chit igo dar se vede dor jumatate de ecran cum pot regla aceasta problema
Scrie răspuns

Înapoi la “Navman”