igo primo pe navman

nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#1

Dum Ian 21, 2018 6:02 pm

Buna ziua.Am si eu o problema la un gps Navman N60I daca poate sa ma ajute cineva va rog.Am instalat igo primo pe el si imi apare un mesaj cannotfind primo .make sure the patch and filename are conect and that all the required libraries are avaible. Cum ar trebui sa procedez ?Nu am nici softul original al aparatului. Va multumesc.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#2

Dum Ian 21, 2018 6:06 pm

Ce unlock ai folosit?Nu este buna calea catre executabil sau denumirea nu este corecta.
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#3

Dum Ian 21, 2018 6:23 pm

Nu stiu pentru ca acum am primit gps-ul si nu prea ma pricep.Am citit pe site cam tot dar nu ma descurc Imi cer scuze,cum ar trebui sa procedez?Multumesc.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#4

Dum Ian 21, 2018 6:27 pm

Ce ai pe card?Un screenshot la mem.interna si card
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#5

Dum Ian 21, 2018 7:48 pm

In memoria interna am folderele:My documents, Program files si mai am firefly error txt si source.txt .iar pe card nu am nimic.In Program files am Navman si unlock care este gol.Imi cer scuze pentru ignoranta mea.Multumesc
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#6

Lun Ian 22, 2018 5:33 am

Faci un backup la mem.interna,arhivezi,faci un upload si pui linkul aici.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#8

Mar Ian 23, 2018 5:58 am

Gps-ul se deschide in Windows sau are vreo interfata?Pune o poza sa vedem exact.Ai modificat tu ceva aici,vad ca ai un folder Primo?Kitul primo pare sa fie in folderul SmartST_CE_original si are executabilul asimap?
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#9

Mar Ian 23, 2018 6:14 am

Am mai facut un upload in caz ca nu merge pe acesta::http://www111.zippyshare.com/v/Z6D46y8r .multumesc Are o interfata ptr ca imi pare un peisaj si doua iconite.pe ces din stg.scrie igo primo flash si pe cea din dr igo primo card.mesajul cu cannot find primo imi apare cand apas pe oricare dintre ele.multumesc
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#10

Mar Ian 23, 2018 6:18 am

Smart ST_Ce _original este cea avut gps-ul dar este redenumit de mine dupa un post de pe forum .denumirea lui originala este SmartST_CE.
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#11

Mar Ian 23, 2018 6:22 am

folderul primo este adaugat de mine dupa acelasi post.este gol/ imi cer scuze pentru insistenta mea.multumesc
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#12

Mar Ian 23, 2018 6:27 am

Daca redenumesti la loc in SmartST_CE_original in SmartST_CE se deschide in totalcommander?
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#13

Mar Ian 23, 2018 6:30 am

da acum il am in total commander
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2608 ori

Moderare

#14

Mar Ian 23, 2018 6:34 am

Daca intri in:Program Files>>Navman >>SmartST_CE>>asimap.exe porneste kitul?
nga10
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:00 am

#15

Mar Ian 23, 2018 6:39 am

nu ,imi da fatal error occured in main thread.
Scrie răspuns

Înapoi la “Navman”