Deblocare Navman F37M


infernalul
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Apr 29, 2017 10:06 am
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#1

Mar Dec 12, 2017 8:24 pm

Salut! Am un gps Navman F 37 M care are doar memorie interna de 2 Gb ( fara card sd ) si as vrea sa pun Igo pe el, rezolutia lui este 320x240.Ma poate ajuta cineva cu un link complet, inclusiv cu pasii de deblocare. Multumesc frumos!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1590
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 376 ori
Been thanked: 1100 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Mie Dec 13, 2017 6:07 am

Preluat de pe vechiul forum postat de Gps_Admin
Varianta cea mai simpla este sa folosesti un unlock. Faci o copie de siguranta a memoriei interne in PC( backup )
Sa nu te atingi de AppStartup !!!
In interiorul folderului SmartST_Ce ai un executabil cu acelasi nume ce comanda lansarea programului de navigatie.
Odata redenumit ( in altceva, ex SmartST_ce_Original ) , poti folosi orice unlock sau program sa fie lansat daca poarta aceasta denumire.
Poti folosi Minishell 320 x 240 ca deblocare si apoi sa pui tu un soft ca iGO (320 x 240)despre care gasesti info in forum.
1. Redenumeste SmartST_CE originalul in altceva.
2. Copiezi din arhiva de mai jos cele doua fisiere din For SmartST in interiorul folderului tau de pe aparat SmartST_CE ( unde ai si originalul redenumit).
3. Copiezi folderul Minishell din arhiva in aparatul tau in memoria interna
4.Kitul Primo sau iGO8 se copiaza alaturi de folderul Minishell
5.Din minishell setezi calea(butonul SET PATH) catre executabilul primo sau iGO8.
Foarte mare atentie,NU STERGI NIMIC!!!
Necesare:
Primo
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Minishell
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 84
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
Has thanked: 75 ori
Been thanked: 81 ori
RCA 2018

#3

Mie Dec 13, 2017 8:02 am

hdd???
Ultima oară modificat Mie Dec 13, 2017 10:22 am de către pit22, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1590
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 376 ori
Been thanked: 1100 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Mie Dec 13, 2017 8:32 am

Depinde de situatie FW sau un backup.

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 84
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
Has thanked: 75 ori
Been thanked: 81 ori
RCA 2018

#5

Mie Dec 13, 2017 8:44 am

[
Ultima oară modificat Mie Dec 13, 2017 10:22 am de către pit22, modificat de 3 ori în total.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1590
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 376 ori
Been thanked: 1100 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Mie Dec 13, 2017 8:49 am

Nu prea am inteles ce ai vrut sa scrii(editeaza).Colegul de mai sus @infernalul are acest aparat si daca doreste te poate ajuta cu un backup,asta daca se mai conecteaza gps-ul la PC.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1590
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 376 ori
Been thanked: 1100 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Mie Dec 13, 2017 9:38 am

Pai si de ce postezi aici?Deschizi un topic cu modelul tau(daca nu exista)si pune problema acolo.NU mai cita,foloseste butonul din stanga jos.
Pentru a notifica o persoana se foloseste tasta arond (@) si apare o listuta de unde alegi utilizatorul dorit.Noroc ca nu am postat vreo jumatate de pagina :D

LE.
Poti incerca cu un shell.ini de pe card.

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 84
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
Has thanked: 75 ori
Been thanked: 81 ori
RCA 2018

#8

Mie Dec 13, 2017 10:18 am

Ultima oară modificat Vin Dec 15, 2017 6:44 am de către pit22, modificat 1 dată în total.

infernalul
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Apr 29, 2017 10:06 am
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#9

Mie Dec 13, 2017 11:35 am

Multumesc lemax55 !!! Am sa incerc softul. Revin cu detalii.

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 84
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
Has thanked: 75 ori
Been thanked: 81 ori
RCA 2018

#10

Mie Dec 13, 2017 12:17 pm

backup
Ultima oară modificat Vin Dec 15, 2017 6:43 am de către pit22, modificat 1 dată în total.

infernalul
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Apr 29, 2017 10:06 am
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#11

Joi Dec 14, 2017 6:43 pm

Multumesc mult lemax55 !!! Am reusit sa instalez Igo pe aparatul meu, programele de mai sus au functionat.
Sarbatori fericite tuturor!!!!!!!

infernalul
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Apr 29, 2017 10:06 am
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#12

Joi Dec 14, 2017 6:45 pm

Un backup cu softul aparatului meu pentru pit22 se gaseste aici: http://www16.zippyshare.com/v/j69tHV6w/file.html

Scrie răspuns

Înapoi la “Navman”