Navman F610


marius15g
Mesaje: 1
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:41 pm

#1

Mar Ian 24, 2017 3:09 pm

Salut ! Am si eu o problema, am reusit sa pun iGO Primo pe el dar am facut o mica prostie ca acuma nu il mai pot conecta la PC , mai exact nu mai pot sa intru in flash disck. Ce e de facut ?
:D

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 132
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI

#2

Mie Ian 25, 2017 4:12 pm

la mine la navman f35 am aceeasi problema dar cand vreau sa-l conectez la pc fac astfel :
-bag cablul in el si in pc dar cu gps OPRIT
-il pornesc cu cablul bagat si atunci cand porneste il vede si pc
-incearca poate functioneaa si la tine

pananic
Mesaje: 40
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Contact:

#3

Lun Apr 10, 2017 5:44 pm

va rog ajutati-ma sa instalez un iGO primo in Navman F610, nu are slot de microsd, are doar memoria interna capacitate 3,7 gb.
atasez alaturat continutul aparatului.
Va multumesc!!
Fişiere ataşate
IMG_20170410_203519.jpg
IMG_20170410_203453.jpg

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#4

Lun Apr 10, 2017 7:58 pm

pananic scrie:va rog ajutati-ma sa instalez un iGO primo in Navman F610, nu are slot de microsd, are doar memoria interna capacitate 3,7 gb.
atasez alaturat continutul aparatului.
Va multumesc!!


E bine sa aveti o copie de siguranta a memoriei interne ...inainte de a face modificari .

Intrati in "Progam Files".....aici aveti folderul "SmartST_CE"
Redenumiti acest folder "SmartST_CE" in "SmartST_CE original"
Copiati ce trimit eu in locul acelui folder .
Aveti Igo Primo +harti ro la zi.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.




Daca functioneaza ....puteti sterge folderul "Navman" si folderul "SmartSt_CE original"......pentru a castiga spatiu pe disc .
Restul hartilor gasiti aici pe forum

http://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=248
Ultima oară modificat Mar Apr 11, 2017 5:09 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.

pananic
Mesaje: 40
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Contact:

#5

Lun Apr 10, 2017 8:37 pm

am urmat pasii indicati de catre dvs., dar la repornire dechide imaginea cu Navman si ulterior trece direct cu imaginea de comunicatie dintre pc si aparat care are un X rosu in centru

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1489
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#6

Mar Apr 11, 2017 4:44 am

pananic scrie:am urmat pasii indicati de catre dvs., dar la repornire dechide imaginea cu Navman si ulterior trece direct cu imaginea de comunicatie dintre pc si aparat care are un X rosu in centru

Se mai conecteaza la pc, poti vedea continutul memoriei interne?

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#7

Mar Apr 11, 2017 5:09 am

Sal.
Problema ere la ce am trimis ...
In arhiva am lasat denumirea exe ...de Primo ...in loc de SmartST_CE.
Refacut link postul 4.
Acum este ok


Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#8

Mar Apr 11, 2017 5:25 am

O alta metoda aveti aici :
-copiati Primo si Minishell in flash.
-inlocuiti folderul SmartST_CE cu cel din arhiva.
Aveti o noua interfata +igo primo.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1489
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#9

Mar Apr 11, 2017 5:36 am

alex1963 scrie:Sal.
Problema ere la ce am trimis ...
In arhiva am lasat denumirea exe ...de Primo ...in loc de SmartST_CE.
Refacut link postul 4.
Acum este ok


Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Alex la ce-ti dau pe PM tot acolo imi raspunzi. Asa este mai bine. Si apropo, toti mai gresim, este omenesc.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#10

Mar Apr 11, 2017 5:49 am

Ok.
O zi faina

pananic
Mesaje: 40
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Contact:

#11

Mar Apr 11, 2017 5:17 pm

va multumesc, am incercat ambele variante si functioneaza bine!
respect !

Scrie răspuns

Înapoi la “Navman”