navman panoramic WinCe 6.0 de 7"


Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#1

Mar Sep 19, 2017 7:07 pm

Va salut stimati colegi.
Am achizitionat un NAVMAN PANORAMIC pe Wince 6 pe care am instalat kiturile Becker de pe site.
In fine,unele au functionat altele nu.
Problema mea este ca am gasit un kit de 800X480 care arata si functioneaza bine dar in meniul principal unde arata "Locatia" sau "Locatiile mele" fontul este destul de mare si injumatatit.

Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu ceva idei sau kit-uri.

Multumesc anticipat.

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#2

Joi Sep 21, 2017 1:10 pm

Hai baieti,chiar nimeni??

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1879
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 500 ori
Been thanked: 1504 ori

Moderare

RCA 2018

#3

Vin Sep 22, 2017 5:52 am

Ai doua kituri becker si un primo
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#4

Vin Sep 22, 2017 4:42 pm

Multumesc lemax55 pentru ajutor. Nr:1 este cel pe care-l folosesc in prezent.
Nr:2 functioneaza bine,si la fonturi se vede perfect.Singurul lucru care lipseste pentru mine este lipsa 3Dcar.Deocamdata raman la Nr:1 cu tot cu problemele lui,daca nu apare vre-o rezolvare.
Inca o rugaminte.Nu am gasit un soft Navigon pe 800x480 care sa functioneze cu cele mai noi harti.
Exista rezolvare la problema asta.

Multumesc de ajutor inca o data.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1879
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 500 ori
Been thanked: 1504 ori

Moderare

RCA 2018

#5

Sâm Sep 23, 2017 4:48 am

Navigon 800x480
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Folder map
Imagine
Folder poi
Imagine

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#6

Sâm Sep 23, 2017 7:20 am

Multumesc lemax55 pentru ajutor.Acum functioneaza foarte bine.
M-ai am doua intrebari:
1: A reusit cineva sa faca TomTom-ul sa functioneza pe WinCe.
2: A reusit cineva sa faca Garmin-ul sa functioneza pe WinCe.

Sunt un fan inrait al GPS-urilor am strans aproape 100 de bucati din talciocuri,net etc.
Si hobby-ul mea este sa le fac functionale pe toate.
Este o boala mai veche a unui "tinerel" de 50 de ani.

Multumesc de ajutor inca o data.

Cu stima Mihai.

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#7

Mie Dec 20, 2017 2:28 pm

Va salut stimati colegi.

Ma adresez voua cu o mare rugaminte pt Navman-ul meu Panoramic de 7" de 800x 480.
Folosesc pe el 2 softuri de Becker download-ate de aici de pe site si sunt foarte multumit de ele.

Rugamintea mea este urmatoarea:
La pornire se incarca cu sigla de VW,eu asi dori una cu sigla de DODGE CALIBER sau DODGE simplu.(Mai degraba cea cu CALIBER)

Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta.

Cu mult respect.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2890
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 448 ori
Been thanked: 1415 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Mie Dec 20, 2017 2:50 pm

reel4ever scrie:
Mie Dec 20, 2017 2:28 pm
Va salut stimati colegi.

Ma adresez voua cu o mare rugaminte pt Navman-ul meu Panoramic de 7" de 800x 480.
Folosesc pe el 2 softuri de Becker download-ate de aici de pe site si sunt foarte multumit de ele.

Rugamintea mea este urmatoarea:
La pornire se incarca cu sigla de VW,eu asi dori una cu sigla de DODGE CALIBER sau DODGE simplu.(Mai degraba cea cu CALIBER)

Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta.

Cu mult respect.
Treaba asta o poti face si singur. In Becker, sigla care iti apare cand incarca softul de navigatie se gasesti in Branding, dupa dezarhivare va rezulta un folder ui_becker_hd-800x480 si in interior se gaseste o imagine tip bmp pe care o poti inlocui cu ce vrei tu. Am incercat sa-ti fac eu una, cred ca am nimerit rezolutia aparatului 800x480...
Branding.rar
(179.79 KiB) Descărcat de 19 ori
Branding.rar
(179.79 KiB) Descărcat de 19 ori

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#9

Mie Dec 20, 2017 3:01 pm

Multumesc rcv64 pentru promptitudine.

Nu ar trebui sa o sterg pe cea veche.Daca o gasesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2890
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 448 ori
Been thanked: 1415 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Mie Dec 20, 2017 3:03 pm

reel4ever scrie:
Mie Dec 20, 2017 3:01 pm
Multumesc rcv64 pentru promptitudine.

Nu ar trebui sa o sterg pe cea veche.Daca o gasesc.
Faci un backup, o copie la branding-ul pe care il folosesti acum, dupa care te joci cu el cum vrei....

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#11

Mie Dec 20, 2017 3:09 pm

Merge perfect pe amandoua softurile.

Inca o data multumesc rcv64.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2890
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 448 ori
Been thanked: 1415 ori

Moderare

RCA 2018

#12

Mie Dec 20, 2017 3:19 pm

reel4ever scrie:
Mie Dec 20, 2017 3:09 pm
Merge perfect pe amandoua softurile.

Inca o data multumesc rcv64.
Poti pune ce imagine vrei, dar sa respecti rezolutia imaginii 800x480 si denumirea, loading.bmp

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 304
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 63 ori
RCA 2018

#13

Dum Dec 31, 2017 10:12 am

Va salut stimati colegi.

Ma adresez voua cu o mare rugaminte pt Navman-ul meu Panoramic de 7" de 800x 480.

Am schimbat si eu hartile de NAVIGON cu ultimele aparute si am o mare problema.
Porneste totul este OK doar ca parca navighez pe un fluviu nu pe sosea.
Mentionez ca RealityView_High.nfs nu l-am pus.

Cu respect.

Avatar utilizator
Remus110
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 30, 2017 6:25 am
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#14

Dum Dec 31, 2017 10:41 am

lemax55 scrie:
Vin Sep 22, 2017 5:52 am
Ai doua kituri becker si un primo
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Salut link-uri expirate. Ma poti ajuta cu kit0urile de becker ?
Cu respect

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1879
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 500 ori
Been thanked: 1504 ori

Moderare

RCA 2018

#15

Dum Dec 31, 2017 10:46 am


Scrie răspuns

Înapoi la “Navman”