navon n450


ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#1

Mie Feb 22, 2017 1:56 pm

Va salut. Am un navon n450 care, de cand am intrat in posesia lui, cand il pornesc, ramane blocat.
Cam ce i-as putea face?
Fişiere ataşate
16935822_1363997270305919_1235987584_o.jpg
Ultima oară modificat Mie Feb 22, 2017 5:43 pm de către ddaann0102, modificat de 2 ori în total.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 363
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 674 ori
Been thanked: 1018 ori

Moderare

#2

Mie Feb 22, 2017 4:42 pm

Din imaginea atasata de tine reiese ca este vorba de un aparat Navon, nicidecum de un aparat Navigon. Se pare ca nu mai exista shell-ul si/sau softul de navigare. Pune pe un card un soft de navigare sau Total Commander respectand structura MobileNavigator/MobileNavigator.exe si ar trebui sa porneasca.

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#3

Mie Feb 22, 2017 5:36 pm

scuze. navon am sa editez

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#4

Mie Feb 22, 2017 5:38 pm

am sa incerc, desi nu stiu sigur ce sa pun... :(

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#5

Mie Feb 22, 2017 6:00 pm

Am pus un kit de igo8 si tot asa afisaza

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#6

Mie Feb 22, 2017 7:12 pm

In alta ordine de idei... are cineva un backup la continutul cardului la un navon n450?

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 575
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 317 ori
Been thanked: 222 ori

#7

Mie Feb 22, 2017 7:56 pm

Dezarhivati si puneti continutul arhivei pe un card de maxim 2 gb(puteti incerca si cu altele).
Dati un restart si puneti cardul .

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Lun Mar 06, 2017 6:46 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#8

Mie Feb 22, 2017 8:13 pm

incerc acum. multumesc

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#9

Mie Feb 22, 2017 8:15 pm

Din pacate, acelas rezultat :(

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 575
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 317 ori
Been thanked: 222 ori

#10

Mie Feb 22, 2017 8:20 pm

Aici va ofer un continut cu flash navon 450

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Aici vad ca puteti pune igo in flash......

Navigate = "icons/logo.bmp", "\\ResidentFlash\\iGO\\igopna.exe"
Ultima oară modificat Lun Mar 06, 2017 6:44 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#11

Mie Feb 22, 2017 8:28 pm

alex1963 scrie:Aici va ofer un continut cu flash navon 450

http://www17.zippyshare.com/v/NyWdZZLd/file.html

Aici vad ca puteti pune igo in flash......

Navigate = "icons/logo.bmp", "\\ResidentFlash\\iGO\\igopna.exe"


Nu vrea nici cu acesta. Incep sa imi pun intrebarea daca nu o avea si vre-un defect, gen sa nu citeasca SD, sau ceva de genul...
Multumesc oricum pentru promptitudine

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#12

Mie Feb 22, 2017 8:38 pm

Oricum e un gps vechi, ce zacea prin sertar. Probabil va continua sa zaca la ghena de gunoi :(

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2590 ori

Moderare

#13

Joi Feb 23, 2017 6:14 am

Copiezi cele doua fisiere din arhiva de mai jos pe un card (FAT32 formatat) de maxim 2gb
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 171
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 287 ori

Moderare

#14

Joi Feb 23, 2017 4:50 pm

Ar mai fi citeva lucruri de incercat, de exemplu redenumit un Total Comander pentru wince plasat fie in radacina unui card fie intr-un folder conform celor de mai jos :
\NaviOne\NaviOne_ELH.exe
igopna.exe
\MobileNavigator\MobileNavigator.exe
AtlasIIGpsTest.exe

Conditia de functionare (chiar si pentru wince update) este 1) sa aiba cardul in aparat inainte de pornire/resetare; 2) sa fie alimentat de la o sursa externa de la retea; 3) pentru siguranta ar trebui sa folosesti card <2GB (SD) dar depinde ce faci; update wince s-ar putea sa necesite card <2GB dar dupa ce porneste wince, acesta recunoaste si carduri SDHC, deci TC pus pe card intr-una din formele de mai sus ar trebui sa mearga si pe SDHC

ddaann0102
Mesaje: 13
Membru din: Mie Ian 04, 2017 1:12 pm
Has thanked: 2 ori

#15

Lun Feb 27, 2017 10:32 pm

lemax55 scrie:Copiezi cele doua fisiere din arhiva de mai jos pe un card (FAT32 formatat) de maxim 2gb
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Din pacate nu merge nici aceasta varianta. Multumesc pentru sfaturi
Ma gandesc ca trebuie reinstalat windowsul pe el, dar e model vechi si nu gasesc nimic

Scrie răspuns

Înapoi la “Navon”