Navon n490


Cosmin001
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:52 am

#1

Mie Feb 01, 2017 9:18 am

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un kit actual de Navon n490?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1489
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#2

Mie Feb 01, 2017 9:52 am

Vezi aici, contine doar Romania map, mai adaugi ce-ti mai trebuie

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Cosmin001
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:52 am

#3

Mie Feb 01, 2017 10:49 am

Multumesc. Trebuie sa gasesc un windows. Eu sunt pe Linux.

Cosmin001
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:52 am

#4

Mie Feb 01, 2017 10:55 am

am nevoie de ajutor ca la copii mici
apare Download File
N490.rar
77.8 MB (81607474 bytes) Report abuse

Download
Secured Download manager
Si daca apas download imi descarca un executabil win. de 7zip
ce gresesc?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1489
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#5

Mie Feb 01, 2017 11:07 am

Link refacut vezi acum.

Cosmin001
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:52 am

#6

Mie Feb 01, 2017 4:42 pm

Salut, merge dar nu pot incarca un traseu. Butonul este inactiv. Oare de ce?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1489
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#7

Mie Feb 01, 2017 4:54 pm

Ca sa incarci un traseu, trebuie sa fie unul salvat intai, deja existent.
Foloseste butonul de cautare a unei adrese, dupa terminarea cautarii te duci in submeniul Traseu si dai Salvare traseu.
Abia atunci vei avea butonul Incarcare traseu activ.

Cosmin001
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:52 am

#8

Mie Feb 01, 2017 5:49 pm

Mulțumesc. Am reusit. Ma bucur ca mai este rabdare si pentru novici. O seara frumoasa!

Cosmin001
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:52 am

#9

Lun Feb 13, 2017 7:14 am

Gps-ul nu are ghidare vocala. Avertizeaza doar la depasirea vitezei. Stabilesc destinatia, gaseste satelitii, porneste pe harta dar nu spune o iei la stanga etc. Oare de ce?

Cosmin001
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:52 am

#10

Lun Feb 13, 2017 10:18 am

Am rezolvat. Vocea din kit-ul primit nu era ok. Am pus alta voce si acum merge.

andi_c1981
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Mar 25, 2017 8:47 am

#11

Sâm Mar 25, 2017 9:44 am

Salutare,

Am incercat sa iau si eu hartile de pe link dar se pare ca nu mai sunt de actualitate. Poate cineva sa refaca linkul?
Mersi mult! :D

boctavian
Mesaje: 1
Membru din: Dum Mar 26, 2017 6:50 am

#12

Dum Mar 26, 2017 6:54 am

Se poatactualiza harta (2014) la Navon n670 plus

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#13

Dum Mar 26, 2017 8:41 am

Da se poate,dar trebuie sa schimbi kitul daca este cel original cu altul de pe forum.

valiflo
Mesaje: 2
Membru din: Dum Iul 02, 2017 8:13 am

#14

Vin Iul 21, 2017 7:48 pm

lemax55 scrie:Da se poate,dar trebuie sa schimbi kitul daca este cel original cu altul de pe forum.

Problemă asemănătoare: am înlocuit harta României cu una 2017 (*.fbl și *.poi) pe un Navon N480 cu Igo 8.3.5.179712 (original), dar nu mai apare România în lista de țări la căutare adresă. Care ar fi cele mai actuale hărți compatibile și care este modul de update? Mulțumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#15

Sâm Iul 22, 2017 4:56 am

Pentru a folosi hartile de aici trebuie schimbat kitul iGO.Faci un backup prima data la tot ce ai si inlocuiesti kitul cu cel din arhiva de mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Contine doar harta RO restul le gasesti pe forum.

Scrie răspuns

Înapoi la “Navon”