Update Harti Navon 670


aditza8o
Articles: 0
Mesaje: 2
Membru din: Mie Dec 26, 2018 7:30 am
Has thanked: 1 data

#1

Mie Dec 26, 2018 7:36 am

Salutare,ma poate ajuta cineva cu un sfat sau tot ce tine de un update la harti pentru un Navon 670?
Astept un raspuns si daca se merita efortul.
Sarbatori fericite tuturor!

Avatar utilizator
danythedog78
Articles: 0
Mesaje: 105
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
Has thanked: 92 ori
Been thanked: 80 ori

#2

Mie Dec 26, 2018 8:27 am

Navon vine cu soft igo preinstalat si se face update la harti prin naviextras


dar se poate inlocui softul de igo cu un altul (tratat) de aici de pe forum (si eu am tot navon n670 si am pus alt igo si merge super in plus mai poti adauga unele optiuni pe care igo de pe navon nu le are ex:voce tts,skin,branding cu iconite personalizate,inlocuiesti hartile mult mai simplu....)

faci o copie de rezerva la tot ce este pe gps si sd inainte de a face vre-o modificare,nu formatezi nimic doar stergi
sau denumesti folderul original si exe in Mobilenavigator1 si langa pui alt kit de igo fara harti cu denumirea MobileNavigator atat folderul principal cat se exe.Hartile le pui pe sd.
Daca ai nelamuriri mai intreaba ,eventual iti urc eu kitul pe care il folosesc eu.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Articles: 0
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2595 ori

Moderare

#3

Mie Dec 26, 2018 9:03 am

Respecti instructiunile de mai sus,ai un kit mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

aditza8o
Articles: 0
Mesaje: 2
Membru din: Mie Dec 26, 2018 7:30 am
Has thanked: 1 data

#4

Joi Dec 27, 2018 2:14 pm

Mutumesc pentru ajutor,am fost plecat din localitate si nu am reusit sa verific mesajele de aici.O sa incerc exact cum mi s-a explicat mai sus.

mariusvasile85
Articles: 0
Mesaje: 3
Membru din: Mie Ian 09, 2019 7:07 am

#5

Mar Ian 29, 2019 9:58 am

salutare

Am si eu un Navon 670 si in ultimele 2 zile am citit o gramada de raspunsuri pe forum referitoare la instalarea igo primo imi este necesar in modul truck..am tot copiat softuri de pe forum dar nu ii dau de cap daca m-ati putea ajuta va raman recunoscator.In momentul de fata am pus pe memoria Gps.ului un soft igo primo care are doar 100mb si nu are nicio harta iar pe card am pus acelasi soft igo primo dar am adaugat hartile 2018 care au undeva la 5gb.am scris in sys din memoria gpsului

app="\STORAGE\Primo\MobileNavigator"
sdcardpath="\STORAGE"
data="\STORAGE\Primo"
content="\STORAGE\Primo\content"

crezand ca o sa pot porni softul de pe card pentru ca memoria gpsului este de 2gb si nu pot pune hartile si poi pe el..in momentul de fata cand dau pe navigare nu se deschide nimic..since nu prea inteleg ce a explicat danythedog78 mai sus.Am incercat kitul pus de lemax55 dar este igo normal si nu am varianta truck de care am nevoie..Daca puteti sa imi lasati un kit cu igo primo testat de voi si pasii simpli de urmat...Va multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Articles: 0
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2595 ori

Moderare

#6

Mar Ian 29, 2019 10:35 am

Copiezi folderul din arhiva in memoria interna.Daca doresti sa ai hartile pe card,lași kitul in mem.interna si muti DOAR folderul content pe card.Deschizi sys.txt si vezi linia [folders],acolo trebuie sa pui
[folders]
content="\SDMMC\content"
Ai un kit cu RO map
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Eventual stergi folderul SAVE dupa ce faci modificarile.Bafta.

mariusvasile85
Articles: 0
Mesaje: 3
Membru din: Mie Ian 09, 2019 7:07 am

#7

Mar Ian 29, 2019 11:05 am

lemax55 scrie:
Mar Ian 29, 2019 10:35 am
Copiezi folderul din arhiva in memoria interna.Daca doresti sa ai hartile pe card,lași kitul in mem.interna si muti DOAR folderul content pe card.Deschizi sys.txt si vezi linia [folders],acolo trebuie sa pui
[folders]
content="\SDMMC\content"
Ai un kit cu RO map
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Eventual stergi folderul SAVE dupa ce faci modificarile.Bafta.

Am facut exact ca in descriere, am modificat si numele cardului in SDMMC prima data cand am dat sa intru in navigare imi zice the aplication failed to start last time...chiar daca am sters folderul save,dar am dat ok si acum fuctioneaza softul ok,hartile sunt citite de pe card dar in schimb vad ca nu gaseste sateliti,sta de 15 minute si cauta sateliti, mai devreme cand reusisem sa pun igo 8 a gasit semnal aproape instant...oare trebuie ceva adaugat in sys?Multumesc

mariusvasile85
Articles: 0
Mesaje: 3
Membru din: Mie Ian 09, 2019 7:07 am

#8

Mar Ian 29, 2019 11:39 am

Problema rezolvata,intrat iar in memoria interna a gps.ului sters folderul save iar si pus in sys
[gps]
port="auto"
baud="auto"

Multumesc mult de tot pentru ajutor lemax55!

raresenache
Articles: 0
Mesaje: 1
Membru din: Joi Iun 06, 2019 7:15 pm

#9

Joi Iun 06, 2019 8:36 pm

Salutare,

Link-urile postate la inceputul anului de catre @l@lemax55 conduc catre un site dat jos pentru (music) copyright infringement.
Mai are cineva acel soft pentru N670 ?

Multumesc anticipat!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Articles: 0
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2595 ori

Moderare

#10

Vin Iun 07, 2019 2:52 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Navon”