Navon A500 Instalare Igo


baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#1

Mar Feb 05, 2019 8:55 am

Buna. Am un Navon A500 cu android, pe care am schimbat Igo ul. problema e ca aplicatia porneste doar din meniu, nu porneste de pe ;descktop;. As vrea un sfat cum se face rootarea. Multumesc
Fişiere ataşate
res_cffbe30de2ac25b4374fbbb1e2626173_full.jpg

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3464
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2333 ori

Moderare

#2

Mie Feb 06, 2019 6:58 am

Tine apasat iconul Navigation (3-5 sec.) de pe display, ar trebui sa intre intr-un meniu de NavPath si vei putea alege softul de navigatie.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 467
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1783 ori
Been thanked: 937 ori

Moderare

#3

Mie Feb 06, 2019 7:02 am

Incearca sa tragi spre stanga meniul de jos ( cu cele 4 icon mici ) poate apare un "+" .
Sau poate din APP selectand o aplicatie sa ai posibilitattea din meniul contextual sa o adaugi la Home Screen.

baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#4

Mie Feb 06, 2019 7:37 am

Am incercat deja de toate dar nici cum nu vrea. Nici in aplicatii nu gasesc cu as putea selecta navipathul. De 3 zile ma chinu-i cu ea. :roll:

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 467
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1783 ori
Been thanked: 937 ori

Moderare

#5

Mie Feb 06, 2019 8:37 am

Nu ai ce navipathul sa selectezi.
Aparatul avand android, problema se pune sa aduci shortcut pe ecranul de pornire.
In APP il gasesti ?
Daca-l selectezi ( eventual tinand mai mult apasat ) nu se deschide un meniu contextual ?

baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#6

Mie Feb 06, 2019 8:51 am

Nu se deschide nimica, am incercat deja sa tin degetul de acel shortcut dar nimic nu se intampla.

baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#7

Joi Feb 14, 2019 9:45 am

Mai astept solutii. Nu cred ca nu se poate rezolva cumva...

Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 111
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
Has thanked: 94 ori
Been thanked: 82 ori

#8

Vin Feb 15, 2019 5:03 pm

Are dreptate colegul @rcv64 ,am si eu pe masina o navi chinezeasca cu android iar daca nu setezi calea spre aplicatie nu porneste din butonul navi.
Intra in setari/navigation/file path si setezi calea spre aplicatie,ar trebui sa functioneze.

baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#9

Lun Feb 18, 2019 8:14 pm

La mine nu exista asa ceva. Nici nu am vazut doar la navigatii pe baza de win ce

windsurfing
Mesaje: 28
Membru din: Lun Mar 26, 2018 8:17 am
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 2 ori

#10

Mie Mai 29, 2019 1:28 pm

buna ziua,
am cumparat un NAVON A500 si am sters igo pt ca era vechi, va rog un soft mai nou sa-l instalez si harti pe care sa le recunoasca, se poate?
multumiri anticipate!
este android

windsurfing
Mesaje: 28
Membru din: Lun Mar 26, 2018 8:17 am
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 2 ori

#11

Mie Mai 29, 2019 4:05 pm

irinuca scrie:
Mie Feb 06, 2019 8:37 am
Nu ai ce navipathul sa selectezi.
Aparatul avand android, problema se pune sa aduci shortcut pe ecranul de pornire.
In APP il gasesti ?
Daca-l selectezi ( eventual tinand mai mult apasat ) nu se deschide un meniu contextual ?
buna ziua,
am cumparat un NAVON A500 si am sters igo pt ca era vechi, va rog un soft mai nou sa-l instalez si harti pe care sa le recunoasca, se poate?
multumiri anticipate!
este android

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3464
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2333 ori

Moderare

#12

Joi Mai 30, 2019 6:01 am

Incearca kitul de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

windsurfing
Mesaje: 28
Membru din: Lun Mar 26, 2018 8:17 am
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 2 ori

#13

Joi Mai 30, 2019 6:47 am

rcv64 scrie:
Joi Mai 30, 2019 6:01 am
Incearca kitul de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
MULTUMESC! functioneaza
igo primo nextgen ar functiona pe gps-ul meu? daca da pot sa-l descarc? de unde?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3464
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 726 ori
Been thanked: 2333 ori

Moderare

#14

Joi Mai 30, 2019 7:48 am

Poti incerca de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

windsurfing
Mesaje: 28
Membru din: Lun Mar 26, 2018 8:17 am
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 2 ori

#15

Mar Iun 18, 2019 9:55 am

rcv64 scrie:
Joi Mai 30, 2019 7:48 am
Poti incerca de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
multumesc acum am vazut postarea dar nu merge.

Scrie răspuns

Înapoi la “Navon”