Deblocare si instalare shell iGO Truck pe Mio Spirit 7500/5100


Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1996
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 536 ori
Been thanked: 1620 ori

Moderare

RCA 2018

#16

Mar Feb 28, 2017 6:44 am

Incearca sa schimbi global_cfg cu unul mai nou,stergi folderul save si incerci din nou.

mitzhamike
Mesaje: 14
Membru din: Lun Feb 27, 2017 2:09 pm
Localitate: Sibiu
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#17

Mar Feb 28, 2017 5:27 pm

Da, acum le arata.
Mersi.

MarianP
Mesaje: 2
Membru din: Vin Mar 10, 2017 2:17 pm
RCA 2018

#18

Lun Mar 13, 2017 3:46 pm

rcv64 scrie:Ai aici fisierele necesare deblocarii unui 7500, astfel:
-dezarhivezi, folderul Minishell il copii pe memoria interna
-folderul SmartST_CE il copii in Program Files-Navman (dupa ce initial ai redenumit folderul original SmartST_CE din Navman, in SmartST_CE_original)
-deconectezi GPS-ul de la pc si va incarca noua interfata.
Iconul Navigation, deschide iGO Primo de pe sd card, care va fi de forma iGO Primo/Primo.exe. Succes.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.



dupa ce urmez acesti pasi, aparatul mio spirit 7500 BM o sa poata citi programul de mai sus (iGOtruck si Beket) de pe cardul microSD?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3014
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 480 ori
Been thanked: 1541 ori

Moderare

RCA 2018

#19

Lun Mar 13, 2017 3:49 pm

Nu, este alta metoda de deblocare.

irirelu
Mesaje: 20
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
Localitate: lugoj
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#20

Lun Apr 10, 2017 7:11 am

buna ziua am gps mio spirit 7500 am instalat acst kit la plecarea din lugoj spre austria am avut necazul cu gps in ungaria , sa blokat brusc mia dat mes application error primo exe encountered a serious error and must shut down, lam resetat dar degeaba, urmatorul mes, era ceva de genul fatal error address = 0x0 etc. si sa stins ,hartile sunt iGO_R3_HERE_[NAVTEQ]_2016.Q4_EUROPE, rog putin ajutor multumesc frumos

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3014
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 480 ori
Been thanked: 1541 ori

Moderare

RCA 2018

#21

Lun Apr 10, 2017 8:22 am

irirelu scrie:buna ziua am gps mio spirit 7500 am instalat acst kit la plecarea din lugoj spre austria am avut necazul cu gps in ungaria , sa blokat brusc mia dat mes application error primo exe encountered a serious error and must shut down, lam resetat dar degeaba, urmatorul mes, era ceva de genul fatal error address = 0x0 etc. si sa stins ,hartile sunt iGO_R3_HERE_[NAVTEQ]_2016.Q4_EUROPE, rog putin ajutor multumesc frumos

Sa inteleg ca gps-ul este deblocat cu Minishell si ai un kit de iGO Primo pe card, ok?

irirelu
Mesaje: 20
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
Localitate: lugoj
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#22

Lun Apr 10, 2017 4:11 pm

Kitul igo primo este direct pe gps

basile27ro
Mesaje: 99
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 273 ori
Been thanked: 73 ori
RCA 2018

#23

Lun Apr 10, 2017 4:44 pm

@irirelu
leagal la pc, sterge folderul "save" din radacina primo, sterge hartile si pune alte harti 2016.Q4 din alta sursa. am patit asa la viraj spre Innsbruck la Rosenheim - murit navigator tras dreapta in parcare schimbat harti (2016.Q3 avute in PC) si totul a decurs bine. am citit si prin alte parti se pare ca prima data am luat pachet de harti cu fisiere corupte.

irirelu
Mesaje: 20
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
Localitate: lugoj
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#24

Lun Apr 10, 2017 7:48 pm

multumesc frumos pt. sfat, rog frumos daca se poate un link valabil cu harti 2016.Q4 probate sa nu fie cu fisiere corupte. o seara buna va doresc

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 481
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 105 ori
RCA 2018

#25

Lun Apr 10, 2017 8:02 pm


irirelu
Mesaje: 20
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
Localitate: lugoj
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#26

Mar Apr 11, 2017 9:04 pm

fisier negasit, se poate reface linkul? multumesc frumos

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 481
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 105 ori
RCA 2018

#27

Mie Apr 12, 2017 5:23 am

irirelu scrie:fisier negasit, se poate reface linkul? multumesc frumos




Gaseati la posturile 4....10....etc

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

irirelu
Mesaje: 20
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
Localitate: lugoj
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#28

Mie Apr 12, 2017 8:29 pm

alex1963 scrie:
irirelu scrie:fisier negasit, se poate reface linkul? multumesc frumos




Gaseati la posturile 4....10....etc

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

multumesc foarte frumos. toate cele bune si multa sanatate

eupacala
Mesaje: 9
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:10 pm
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#29

Mie Apr 19, 2017 6:02 pm

Buna seara.Am pus varianta din primul post,totul ok,as fi dorit sa mut pe card folderul "content" sau macar "map" si "poi" pentru spatiu si pastrarea continutului original al aparatului.Am incercat diverse formulari in "sys" din Primo dar nu reusesc sa fac trimiterea corecta.Primo nu "vede" ce pun eu pe card.Exista si varianta sa pun doar shell-ul in aparat cu rularea lui Primo de pe card?

eupacala
Mesaje: 9
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:10 pm
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#30

Mie Apr 19, 2017 7:12 pm

Dupa lupte seculare care au durat vreo doua ore,am reusit.Am modificat in minishell/main/minishell.ini linia "Command = \My Flash Disk\Program Files\Primo\Primo.exe" cu "Command = \SDMMC\Program Files\Primo\Primo.exe".Pe card am pus folderul Primo cu tot ce trebuie in el.Ideea e ca nu merge cu varianta "Storage Card" ci cu "SDMMC".
Multumesc pentru kitt si eforturi,toata stima!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”