Deblocare Mio Spirit 8670 LM Truck


Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2220
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 752 ori
Been thanked: 2093 ori

Moderare

RCA 2018

#46

Sâm Noi 11, 2017 3:16 pm

Nu incarca in exces cu harti si alte minuni pe care nu le folosesti.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#47

Sâm Noi 11, 2017 4:26 pm

rekinu37 scrie:
Sâm Noi 11, 2017 3:11 pm
salut.am urmat pasii tai,am pus hartile si merge.mi=a dat o singura eroare....,ceva cu memorie.de luni o sa o testez,daca apare ceva,voi apela la ajutorul tau.multumesc.stima si respect pt tine.
Pentru optimizarea memorie pune in sys liniile:

[debug]
disable_outlookpoi=1
reserve_memory=1835008
cache=2000000

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1

[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=9

rekinu37
Mesaje: 26
Membru din: Lun Mar 13, 2017 4:25 am
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#48

Dum Noi 12, 2017 7:20 am

multumsec frumos,asa am facut

rekinu37
Mesaje: 26
Membru din: Lun Mar 13, 2017 4:25 am
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#49

Mie Noi 15, 2017 6:08 am

Salutare domnul lemax. Merge bine, in afara de momentul în care o țin în stand-by, nu pornește decât resetata.se poate face ceva cu asta? Pt tmc trebuie setat ceva sau licențe? Numai merge. Mulțumesc anticipat

rekinu37
Mesaje: 26
Membru din: Lun Mar 13, 2017 4:25 am
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#50

Vin Noi 24, 2017 6:49 am

Salutare, rcv64, ma poți ajuta cu eroarea de stanby și tmc. Mulțumesc anticipat. Respect pt tot ce faceți.

Mircea Palfi
Mesaje: 10
Membru din: Mar Dec 27, 2016 10:52 pm
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#51

Sâm Ian 20, 2018 7:53 pm

va salut cu stima.Am achizitionat recent un gps mio spirit 8670 lm truck,Este execrabil din orice punct de vedere.Va rog daca se poate sa ma ajutati sa pun un igo pe el.Va multumesc.Mentionez ca sunt incepator in ale softurilor de navigatie.Multumesc din nou,

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2220
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 752 ori
Been thanked: 2093 ori

Moderare

RCA 2018

#52

Dum Ian 21, 2018 4:08 am

Vezi la postul #37 ai un unlock,copiezi continutul pe card,iar la postul #39 ai un kit primo.Citeste si postul #47.
__________________________________________________
L.E.
Copiezi continutul pe card,din SET PATH dai calea catre Primo.exe
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Mircea Palfi
Mesaje: 10
Membru din: Mar Dec 27, 2016 10:52 pm
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#53

Dum Ian 21, 2018 11:28 am

multumesc mult pt ajutor si promptitudine insa daca se poate,cum dau calea din set path ?Nu imi vede fisierul Primo.exe.Imi vede doar foldere.
Ultima oară modificat Dum Ian 21, 2018 11:44 am de către Mircea Palfi, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#54

Dum Ian 21, 2018 11:41 am

Mircea Palfi scrie:
Dum Ian 21, 2018 11:28 am
multumesc mult pt ajutor si promptitudine insa daca se poate,cum dau calea din set path ?
Pe card trebuie sa ai si folderul Primo.
-deschizi gps-ul, dupa incarcarea Minishell-ului, apesi pe iconul SET PATH NAVIGATION, se dechide fereastra de SET PATH NAVIGATION;
- apesi iconul SET PATH NAVIGATION care va deschide o fereastra in care vezi continutul aparatului;
-click pe SDMMC, click pe Primo, in stanga ai Primo.exe, click pe el;
-astepti 10 sec, vei primi msj ca operatiunea s-a incheiat cu succes.

Mircea Palfi
Mesaje: 10
Membru din: Mar Dec 27, 2016 10:52 pm
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#55

Dum Ian 21, 2018 11:47 am

multumesc,am urmat pasii .Am reusit.

caracter
Mesaje: 3
Membru din: Dum Apr 15, 2018 7:10 pm
RCA 2018

#56

Dum Apr 15, 2018 7:59 pm

salutari, ma ajuta cineva ptr un mio spirit 670, am sters memoria interna mai pot instala din nou?...

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#57

Lun Apr 16, 2018 6:21 am

Posteaza aici si vei primi raspuns....Aici discutam despre Mio spririt 670.

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=60&t=454

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 463
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 542 ori

Moderare

RCA 2018

#58

Mie Apr 25, 2018 11:51 am

Se poate posta aici device.xml al lui Mio spirit 8670 Truck ?

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 463
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 542 ori

Moderare

RCA 2018

#59

Mie Apr 25, 2018 1:34 pm

Am citit tot din acest post , linkuri-le nu mai sunt valabile , dar nici nu vreau sa incerc minishel asa cam facut propriul Unlock Flash , foarte subtire de altfel , am inlocuit folderul smart_CE si i-am dat bataie , Navigon instalat pe card totul merge ok , becker tranzit 7sl instalat in flash-ul intern totul merge OK , aici ma refer si la sunet , ei partea de backlight nu merge pe nici unul dintre softuri momentan , inca lucrez la asta , nu am dll-urile TMC pentru GNS asa ca nu pot proba, ramane sa probez igo primo , dar mai intai vreau sa vad daca beckerul imi mai este recunoscut in content manager .... revin


L.E beckerul imi este recunoscut de content manager si chiar vrea sa imi dea si ultimele harti , eu am pus doar UK pe el

Nextgen functioneaza si el , acum incropesc un soft de primo
Fişiere ataşate
Untitled.png

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 463
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 542 ori

Moderare

RCA 2018

#60

Mie Apr 25, 2018 4:27 pm

si asa cum am promis si igo primo functional pe spirit 8500

https://youtu.be/1cUm_t2YqzI

dupa ce termin cu unlock-ul voi posta softul , modul de deblocare si instalare

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”