mio spirit 4900 lm blocat logo

radflaviu
Mesaje: 23
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm

#1

Sâm Iun 22, 2019 2:38 pm

Buna tutoror. am un gps mio sprit 4900 lm blocat pe logo de pornire nu-l vede nici pc-ul, ceva sugesti ce as putea face cu el ?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare

Moderare

#2

Dum Iun 23, 2019 6:39 am

Incearca, pe un card de 2-4Gb (formatat in Fat 32 sau Fat) pune fisierele din arhiva, reset.....:
Arhiva contine un minishell de service....., daca porneste de pe card este ok....
4900.rar
(3.52 MiB) Descărcat de 43 ori
radflaviu
Mesaje: 23
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm

#3

Dum Iun 23, 2019 11:37 am

din pacate nu vrea
radflaviu
Mesaje: 23
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm

#4

Dum Iun 23, 2019 11:49 am

daca ajuta cu ceva pentru un fw sau alte metode. multumesc
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am

Moderare

#5

Dum Iun 23, 2019 12:03 pm

incearca acest rom.

dezarhivezi si pui cele 4 fisiere pe un card gol , introduci cardul in aparat si il pornesti sau dai reset , aparatul sa fie conectat la o priza de perete
Fişiere ataşate
iBoot_Tata3A5_R08_Image.zip
(9.18 MiB) Descărcat de 19 ori
radflaviu
Mesaje: 23
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm

#6

Dum Iun 23, 2019 12:14 pm

nu vrea ,sa fie "mort"?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am

Moderare

#7

Dum Iun 23, 2019 12:41 pm

ce capacitate are cardul pe care ai pus fw?
radflaviu
Mesaje: 23
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm

#8

Dum Iun 23, 2019 12:49 pm

2 gb formatat fat16
si am mai incercat cu unul de 4 gb si nimic
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare

Moderare

#9

Dum Iun 23, 2019 2:49 pm

Nu Fat16, incearca Fat 32....
radflaviu
Mesaje: 23
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm

#10

Dum Iun 23, 2019 3:04 pm

nu o ia , direct logo. Am citit undeva pe site despre reset prin metoda pin 9 si intra in ceva ecran albastru ( ceva de genul din ce am inteles eu). Se poate face si la asta?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am

Moderare

#11

Dum Iun 23, 2019 9:42 pm

al tau chipaet este pe inand, nu ai nici-o sansa sa ii dai la pinul 9 pentru ca nu are
radflaviu
Mesaje: 23
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm

#12

Lun Iun 24, 2019 10:47 am

Înseamnă că nu mai am ce să-i fac.
Bilicandro
Mesaje: 1
Membru din: Joi Aug 15, 2019 4:51 am

#13

Joi Aug 15, 2019 5:04 am

Salut băieți. Am și eu o problema aproape asemănătoare. Am șters din greșeală hărțile din el și când dau pe hărțile descărcate sa le instalez, la un moment dat se blochează.
Deschid GPS. Ul și îmi zice ca nu are hărți. Ce pot face???
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3624
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare

Moderare

#14

Joi Aug 15, 2019 2:53 pm

Daca ai sters doar hartile nu-i nici o problema poti rula Primo printr-o deblocare din flash....
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”