MIO SPIRIT 7500 LM recovery flash


tonyuras
Articles: 0
Mesaje: 124
Membru din: Dum Feb 26, 2017 6:32 am
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 5 ori

#1

Sâm Iul 14, 2018 8:02 am

va salut. am un mio 7500 spirit lm si l am sters din greseala .....se poate conecta la calculator dar in flash nu mai am decat device.xml si device.sig
daca ma poate ajuta cineva cu fisierele originale sa pot sa l deschid ,momentan apare doar logo mio.multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Articles: 0
Mesaje: 3296
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 696 ori
Been thanked: 2049 ori

Moderare

#2

Sâm Iul 14, 2018 8:36 am

Imi place asta cu "sters din greseala", cand tu ai avut timp sa te gandesti la actiune, selectare fisiere, DELETE, windows-ul te-a intrebat daca vrei sa stergi ce-ai selectat......etc, etc.....
Ai aici continutul flash fara map si poi.....ca sa-ti porneasca si sa poti pune altceva pe el....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

tonyuras
Articles: 0
Mesaje: 124
Membru din: Dum Feb 26, 2017 6:32 am
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 5 ori

#3

Sâm Iul 14, 2018 9:22 am

multumesc rcv64 ...chiar a fost sters din greseala ....a fost conectata cu alte doua stick uri in paralel ...navigatia avea actualizari pe viata din ce am inteles,se mai poate rcupera softul original ca sa se poata actualiza gratuit?

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Articles: 0
Mesaje: 510
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 643 ori

Moderare

#4

Sâm Iul 14, 2018 9:36 am

evident ca da , descarci mio moore desktop

tonyuras
Articles: 0
Mesaje: 124
Membru din: Dum Feb 26, 2017 6:32 am
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 5 ori

#5

Sâm Iul 14, 2018 9:48 am

multumesc inca odata rcv64 ,secuiu,intregii comunitatii gpszone...cu multa stima!!!!

yolasfinx
Articles: 0
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 10:58 am
Has thanked: 4 ori

#6

Sâm Aug 11, 2018 7:08 pm

salutare! am un mio spirit 7500 LM cu softul care se tot restarteaza.... dau accept ala da sa se incarce si apoi restart iar accept si tot asa.... am dvd-ul original .... nu stiu exact ce sa copii dupa el

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Articles: 0
Mesaje: 510
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 643 ori

Moderare

#7

Sâm Aug 25, 2018 7:08 pm

aparatul are memoria interna corupta

Daniel Cristea
Articles: 0
Mesaje: 149
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 210 ori

#8

Dum Aug 26, 2018 6:38 am

Sau si-a bagat cineva nasul prin el si a experimentat . Un FW compatibil pe un card si problema rezolvata !

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Articles: 0
Mesaje: 510
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 643 ori

Moderare

#9

Dum Aug 26, 2018 7:25 pm

de ce un FW compatibil si nu FW original ?

Daniel Cristea
Articles: 0
Mesaje: 149
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 210 ori

#10

Lun Aug 27, 2018 6:23 am

Deoarece un FW compatibil il transforma intr-un PNA obisnuit ! Pune ce vrea pe el da calea catre program si a scapat de probleme ! Nu mai risca sa faca ceva probleme pe el si sa nu-l mai poata conecta la calculator si alte gogorite ! Intrebarea mea este : de ce ar pastra cineva FW original pe el dupa achizitie ?! Cand pun mana pe asa ceva in 2 minute il fac PNA ! Modelele astea vin in felul urmator : cele cu BM exista in 3 versiuni de chipset cu 3 FW diferite compatibile iar cele LM cu 2 versiuni de FW !
In cazul lui sunt 2 optiuni ! Pe modelul lui merge ori un FW de prestigio 5055-57 sau versiunea cealalta merge FW de Serioux (cele pt 2531). Simplu ca buna ziua ! Sunt mult mai multe FW ce se pupa dar pe acestea le poate gasi si aici pe site ! Stima

andrei_stefan2000
Articles: 0
Mesaje: 8
Membru din: Vin Feb 10, 2017 10:28 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#11

Lun Mar 11, 2019 1:00 pm

Se poate reface link-ul din prima postare, cel cu fisierele continute in memoria interna? Va multumesc !

Avatar utilizator
alex1963
Articles: 0
Mesaje: 576
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 324 ori
Been thanked: 224 ori

#12

Lun Mar 11, 2019 3:41 pm

Aveti continut flash + interfata + primo harti ro la zi


Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

andrei_stefan2000
Articles: 0
Mesaje: 8
Membru din: Vin Feb 10, 2017 10:28 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#13

Mar Mar 12, 2019 7:33 am

Multumesc foarte mult alex1963 !

andrei_stefan2000
Articles: 0
Mesaje: 8
Membru din: Vin Feb 10, 2017 10:28 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#14

Mar Mar 12, 2019 8:26 am

Inca o scurta intrebare. Dupa ce am copiat continutul flash + deblocare primo, la repornire imi afiseaza logo-ul portocaliuy de la mio si apare pe centru o cruciulita de calibrare. Nu trece mai departe, aveti idee cum pot rezolva problema ?

Lostboy
Articles: 0
Mesaje: 77
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
Has thanked: 32 ori
Been thanked: 7 ori

#15

Mar Mar 12, 2019 9:10 am

AI facut calibrarea ecranului?

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”