Calibrare ecran MioSpirit 690


florinetzu25
Mesaje: 32
Membru din: Lun Dec 19, 2016 7:26 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#1

Lun Aug 14, 2017 4:48 pm

Salutare,

Aveti cunostinta de existenta vreunui unlock pentru modelul MioSpirit 690 care sa contina si utilitarul pentru calibrare ecran ?
Exista alta posibilitate de a calibra ecranul ?

Multumesc anticipat

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 484
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 124 ori
Been thanked: 110 ori
RCA 2018

#2

Lun Aug 14, 2017 7:41 pm

Sal.
Aveti aici Continut card calibrare + Primo

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


sau

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Mie Aug 16, 2017 4:55 pm de către alex1963, modificat 1 dată în total.

bobby69ireland
Mesaje: 88
Membru din: Joi Ian 26, 2017 5:08 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 125 ori
RCA 2018

#3

Lun Aug 14, 2017 9:19 pm

Orice Program Primo are si o setare de calibrare display !

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 484
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 124 ori
Been thanked: 110 ori
RCA 2018

#4

Mar Aug 15, 2017 5:56 am

Asa este ....dar D-ul doreste si unlock.
Poate nici nu avea instalat Primo.

florinetzu25
Mesaje: 32
Membru din: Lun Dec 19, 2016 7:26 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#5

Mie Aug 16, 2017 2:05 pm

Salut,

Va multumesc pentru promptitudine, se poate reface linkul ?
Nu se deschide.
Din Primo de unde se poate face calibrarea la ecran ?
Multumesc

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 312
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1166 ori
Been thanked: 538 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Mie Aug 16, 2017 2:37 pm

Setari - Setari suplimentare - Calibrare ecran.
Totusi, ce vrei sa faci ?
Calibrarea poti sa o faci si din Setarile aparatului : Windows - Control.exe - Stylus - Calibration

florinetzu25
Mesaje: 32
Membru din: Lun Dec 19, 2016 7:26 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#7

Mie Aug 16, 2017 2:59 pm

irinuca scrie:Setari - Setari suplimentare - Calibrare ecran.
Totusi, ce vrei sa faci ?
Calibrarea poti sa o faci si din Setarile aparatului : Windows - Control.exe - Stylus - Calibration


Salut,

Am un S690 la care este decalibrat ecranu.
Din Primo 2.0 nu am reusit sa fac calibrarea deoarece nu gasesc setarile suplimentare.
Linkul pus de colegul de mai sus nu este functional. Descarca pana la jumatate si se blocheaza.
Multumesc

bobby69ireland
Mesaje: 88
Membru din: Joi Ian 26, 2017 5:08 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 125 ori
RCA 2018

#8

Mie Aug 16, 2017 3:58 pm

Vezi sa ai in sys asta:
[interface]
extra_settings=1

Pe GPS daca e Primo 2.0 ai o iconita ca o clepsidra in partea stanga jos !

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 484
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 124 ori
Been thanked: 110 ori
RCA 2018

#9

Mie Aug 16, 2017 4:56 pm

refacut link ...dar era functional !!!!

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 312
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1166 ori
Been thanked: 538 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Mie Aug 16, 2017 5:01 pm

Calibrarea e retinuta in registri.
Din pacate/fericire la hard reset registrii sunt reincarcati cu valorile prestabilite.
Pentru a utilliza registri personalizati acestia trebuie rescrisi dupa fiecare hard reset.
Ai atasat un editor de registri pe care ruleaza-l din CECmd.
http://www9.zippyshare.com/v/CL3nLAjJ/file.html
Dupa un hard reset exporta pe card [HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH] pe care-l redenumesti NO calibrate.
Apoi din Windows - Control.exe - Stylus - Calibration calibrezi ecranul si din nou exporti registrul pe card redenumindu-l OK calibrate.
Urci undeva unlock folosit si cei doi registri si modific eu unlock corespunzator.

Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 106
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 68 ori
RCA 2018

#11

Mar Noi 20, 2018 12:50 pm

alex1963 scrie:
Lun Aug 14, 2017 7:41 pm
Sal.
Aveti aici Continut card calibrare + Primo

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


sau

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
ma poti ajuta si pe mine cu un sfat la un Mio Pilot 15
Folosesc Continut card calibrare + Primo
am eroarea Script file not find \storage card\minishell\minishell. mscr
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3039
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 506 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#12

Mar Noi 20, 2018 1:47 pm

Inlocuieste folderul Default cu acesta:
Default.rar
(5.82 KiB) Descărcat de 7 ori
Default.rar
(5.82 KiB) Descărcat de 7 ori

Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 106
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 68 ori
RCA 2018

#13

Mar Noi 20, 2018 3:25 pm

rcv64 scrie:
Mar Noi 20, 2018 1:47 pm
Inlocuieste folderul Default cu acesta:

Default.rar
UNKNOWN Comand
; call\SDMMC\MINISHELL\MINISHELL.EXE
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3039
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 506 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#14

Mar Noi 20, 2018 7:05 pm

Incearca acum :
Default.rar
(5.59 KiB) Descărcat de 3 ori
Default.rar
(5.59 KiB) Descărcat de 3 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”