Mio Moov 300_instalare iGO8


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3284
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 696 ori
Been thanked: 2023 ori

Moderare

#31

Mar Oct 03, 2017 10:22 am

Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 10:12 am
Am facut exact ce ai spus insa nu porneste ca GPS, ramane si cauta conectare cu PC ul, daca-l conectez la PC, mi-l arata ca USB Drive.

Il pot accesa, din computer, in continuare!
Folderul Primo l-ai copiat langa Program Files?

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#32

Mar Oct 03, 2017 10:53 am

rcv64 scrie:
Mar Oct 03, 2017 10:22 am
Aielo scrie:
Mar Oct 03, 2017 10:12 am
Am facut exact ce ai spus insa nu porneste ca GPS, ramane si cauta conectare cu PC ul, daca-l conectez la PC, mi-l arata ca USB Drive.

Il pot accesa, din computer, in continuare!
Folderul Primo l-ai copiat langa Program Files?
Da, totul pas cu pas!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3284
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 696 ori
Been thanked: 2023 ori

Moderare

#33

Mar Oct 03, 2017 1:14 pm

Ok, facem asa. Refaci totul de la inceput. Folderul Primo ramane unde l-ai copiat. In program files se gaseste folderul MioMap (cel original), il deschizi si redenumeste cele doua fisiere MioMap (MioMap_aplication si MioMap_configuration...) in MioMap_original, langa ele copii cele 3 fisiere din arhiva mea (MioMap_aplication, miomap.exe.id si MioMap.txt).
Acum ar trebui sa mearga, adica sa porneasca Primo.

Aielo
Mesaje: 11
Membru din: Lun Oct 02, 2017 9:02 pm

#34

Mar Oct 03, 2017 1:47 pm

Deja devine jenant pentru mine, va obosesc cu a mea problema. Facut, refacut, alta eroare:

"User interface resolution
[320x240] is not
supported or compatible
skin can not be found.
Exiting application."

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3284
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 696 ori
Been thanked: 2023 ori

Moderare

#35

Mar Oct 03, 2017 3:44 pm

Ca sa incheiem discutia, schimba kitul de Primo, nu contine rezolutia aparatului tau.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2592 ori

Moderare

#36

Mie Oct 04, 2017 4:56 am

Deci pana la urma era vorba despre moovM300 si NU moov300,sunt aparate diferite.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3284
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 696 ori
Been thanked: 2023 ori

Moderare

#37

Mie Oct 04, 2017 5:07 am

Asa am crezut si eu, dar am rezolvat cu TeamViewer. Am intrat pe pc-ul lui si i-am rezolvat problema.

Adila
Mesaje: 4
Membru din: Mie Iun 07, 2017 3:13 pm
Localitate: Bicaz

#38

Dum Iul 08, 2018 11:40 am

Buna ziua, din nou dupa mult timp, as dori sa aflu daca sunt alte actualizari de mape pentru IGO 8 ce il am instalat pe MIO MOOV M300. Daca se poate sa-mi trimite-ti un link, v-as fi recunoscator !
O zi buna tuturor !

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 405
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 140 ori

#39

Dum Iul 08, 2018 12:18 pm

Salut. Un link cu hartile cele mai noi.

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1731

Codescu
Mesaje: 11
Membru din: Mar Aug 21, 2018 7:14 am

#40

Vin Oct 26, 2018 4:17 pm

Mai ofera cineva suport ptr probleme in legatura cu mio moov 300 ? sa ma ajute sa bag igo pe el.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2592 ori

Moderare

#41

Vin Oct 26, 2018 7:14 pm

Copiaza cele doua foldere pe card
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Codescu
Mesaje: 11
Membru din: Mar Aug 21, 2018 7:14 am

#42

Sâm Oct 27, 2018 9:59 am

Se pare ca am facut o prostie , am sters tot de pe gps incercand sa pun IGO , acum nu il mai citeste si nu mai pot pune soft ul vechi , ce este de facut?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3284
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 696 ori
Been thanked: 2023 ori

Moderare

#43

Sâm Oct 27, 2018 10:00 am

Are slot de card?

Codescu
Mesaje: 11
Membru din: Mar Aug 21, 2018 7:14 am

#44

Sâm Oct 27, 2018 10:04 am

Da , are .

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2376
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2592 ori

Moderare

#45

Sâm Oct 27, 2018 10:11 am

Ai incercat ce am postat mai sus?

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”