Gps Mio Moov 200 N177 Instalare iGo


Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 259
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 97 ori
Been thanked: 139 ori

#46

Lun Feb 19, 2018 10:23 am

victorpetroi scrie:
Dum Feb 18, 2018 7:49 pm
Daca acolo functioneaza, inseamna ca la pornire softul este pe interfata de noapte. Acolo este setata luminozitatea la 30. Modifica liniile de mai jos

backlight_night="30" in "100"
backlight_tunnel_default="15" in "100"

Noaptea o sa te deranjeze...

Mai bine dai jos arhiva de aici si te folosesti de kitul din ea fara sa mai faci nicio modificare. Este pentru aparate Mio... Daca este branding in kit il stergi...
Am rezolvat problema luminozitatii. Multumesc pentru ajutor.
Arhiva propusa mai sus este pentru Mio 480x272. Mio n177 are 320x240.
Unlock-ul trimis saptamâna trecută chiar îmi place. Am mai incercat sa pun in interfată si alt iGO mai vechi(sa-l am de rezerva in caz ca iGO 9.6.13.405512 se blochează). Am pus un iGO 9.2.1. 178658 pe care îl aveam pe aparat înainte de a pune unlock-ul. Dar am o problema , când vreau să accesez harta, am urmatoarea eroare.
Falled_housenumber_bg @ 130x28_bmp si iese din aplicație. Am pus cele doua map_housenumber_bg in folderul 320x240 din data.zip, dar problema persistă. Ce e de făcut?

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 361
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 654 ori
Been thanked: 999 ori

Moderare

#47

Lun Feb 19, 2018 1:19 pm

Eu ti-am spus sa te folosesti de kitul din arhiva, adica de Primo care este multirezolutie, deci iti mergea si tie. Nu stiu de ce insisti sa folosesti kituri care au probleme si nu il pui pe acela. Chiar daca aparatul are 64MB RAM merge bine Primo pe el pentru ca ai rezolutie mica. Numai sa nu il incarci cu building, poi, speedcam peste masura....

chirm
Mesaje: 112
Membru din: Lun Feb 19, 2018 7:04 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 30 ori

#48

Lun Feb 19, 2018 3:24 pm

@vulpoiulJhon e de apreciat tenacitatea ta sa faci un GPS cu 64MB de ram sa functoneze, cursiv fara blocaje cu iGO Primo, oricum si un minim de 128MB RAM sunt insuficienti, eu zic sa pui un iGO 8 pt. mai multa stabilitate.
Citat din vechiul forum de la Super Administrator:
"Ideea e ca Primo are cerinte mai mari...totusi poti incerca dar cu el la limita(fara skinuri,fara building3d si fara fiseir dem(relief)..Uneori functioneaza bine si pe aparate mai slabute,alteori sunt multe erori legate de rezolutie,restarturi,etc...Mie pe Northcross imi dadea mereu Out of memory si se bloca,pana la urma i-am dat de cap cu 3 linii in sys.txt ...(si al tau ca si al meu are 64mb de Ram)..
Principala problema pe care o vad pe aparatele cu WIndows Mobile (cum e si al tau) e ca Primo isi pierde semnalul la sateliti foarte des...si nu prea gasesc unii rezolvare..mai ales la Primo 1.2...
Pe de alta parte ,poate il pui pe aparat si totul o sa fie ok,sau probleme rezolvabile...
"
Poti sa te documentezi aici : https://old.gpszone.ro/infusions/forum/ ... ead_id=598

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 259
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 97 ori
Been thanked: 139 ori

#49

Lun Feb 19, 2018 4:01 pm

victorpetroi scrie:
Lun Feb 19, 2018 1:19 pm
Eu ti-am spus sa te folosesti de kitul din arhiva, adica de Primo care este multirezolutie, deci iti mergea si tie. Nu stiu de ce insisti sa folosesti kituri care au probleme si nu il pui pe acela. Chiar daca aparatul are 64MB RAM merge bine Primo pe el pentru ca ai rezolutie mica. Numai sa nu il incarci cu building, poi, speedcam peste masura....
Am încercat kitul din arhiva recomandată si nu merge ,îmi da ”out of memory ” si se blocheaza aparatul. În schimb am rezolvat vechiul kit pe care il foloseam si înainte de a pune interfata. Rezolvarea am gasit-o pe forum in alta sectiune si consta in folosirea unei versiuni vechi de winrar(maxim 3.9) la editarea data.zip.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 259
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 97 ori
Been thanked: 139 ori

#50

Lun Feb 19, 2018 4:07 pm

@chirm eu n-am probleme cu conectarea la sateliti(e foarte rapid si stabil) pe Mio n177. Îmi place sa testez pe el mai multe kituri (iGO. sygic, navigon). Îl folosesc mai rar pentru că mai am un Smailo HD43.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 361
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 654 ori
Been thanked: 999 ori

Moderare

#51

Lun Feb 19, 2018 4:46 pm

@chirm Ceva de genul acesta posta si un fost coleg al nostru @misuC . Sper sa ma insel... Pana atunci iti spun: Bine ai venit!

chirm
Mesaje: 112
Membru din: Lun Feb 19, 2018 7:04 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 30 ori

#52

Lun Feb 19, 2018 4:47 pm

Scuze! Nu am inteles asemanarea! Multumesc!
@vulpoiulJhon Nu era problema cu conectarea (Mio sta bine la capitolul receptor GPS ), problema e tot de la hardware : 64MB RAM .. din ca..t nu poti face bici d'apoi sa mai si pocneasca .

chirm
Mesaje: 112
Membru din: Lun Feb 19, 2018 7:04 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 30 ori

#53

Lun Feb 19, 2018 5:27 pm

rcv64 scrie:
Vin Oct 13, 2017 5:04 pm
FlorinAndro scrie:
Vin Oct 13, 2017 5:02 pm
ok ,merci frumos.si daca vreau si tom tom sa pun pe el ,de unde iau un kit care sa mearga pe rezolutia de 320x240 cat are el.si ce mi ar trebuii?
Cu TomTom este complicat. Multumeste-te cu iGO8 ptr. ca nu are resurse ptr. a rula si alte softuri.

ozyrus
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mai 25, 2018 12:24 pm

#54

Vin Mai 25, 2018 11:56 pm

Poate cineva sa imparta kitul Igo8 pentru Mio Moov 200 N177?

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 259
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 97 ori
Been thanked: 139 ori

#55

Dum Mai 27, 2018 4:53 pm

@ozyrus eu am pe un Mio N177 deblocat, un iGO Primo 9.2.1.178658 la care folosesc maps, dem ,speedcam si la poi-uri doar benzinarii si restaurante si nu s-a blocat niciodata

Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 110
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 33 ori
Been thanked: 82 ori

#56

Mar Noi 20, 2018 11:53 am

victorpetroi scrie:
Mie Feb 14, 2018 4:19 pm
Incearca sa-l deblochezi cu un unlock facut de @secuiu si vezi daca mai face asa. Procedura, backup la memoria interna, stergi tot din memoria interna (nu formatezi), copiezi folderul Program Files din arhiva de mai jos, safely remove hardware, repornesti aparatul si vezi ce se intampla.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Poti reface linkul...
poare reusesc sa rezolv si eu calibrarea la un mio pilot 15
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 259
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 97 ori
Been thanked: 139 ori

#57

Mar Noi 20, 2018 1:30 pm

@Tiby1982 ai aici
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
unlock @secuiu. După deblocare prima dată a cerut calibrare apoi in cele 30sec care zice să astepti pentru memorare date dai enter si la următoarea deschidere nu mai face calibrare

Moderator edit:
Linkul nu este functional, verifica.....


L.E. Moderator:
Acum este functional...

tuttika67
Mesaje: 3
Membru din: Lun Dec 10, 2018 7:51 am
Has thanked: 1 data

#58

Lun Dec 10, 2018 8:14 am

Revin cu aceeași rugăminte ca și cei dinaintea mea. Din păcate linkurile nu mai funcționează. Am nevoie de un Igo8 pentru Mio moov200....

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#59

Lun Dec 10, 2018 9:23 am


tuttika67
Mesaje: 3
Membru din: Lun Dec 10, 2018 7:51 am
Has thanked: 1 data

#60

Mar Dec 11, 2018 1:06 pm

rcv64 scrie:
Lun Dec 10, 2018 9:23 am
O colectie de iGO8 aici:

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=17&t=488
Acolo nu mai găsești nimic...

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”