Gps Mio Moov 200 N177 Instalare iGo


bogdanore
Mesaje: 12
Membru din: Vin Apr 07, 2017 6:54 am
RCA 2018

#1

Lun Mai 22, 2017 6:46 pm

Se respecta aceeasi pasi ca la modelul N179 sau difera in totalitate?!

Multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1695
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 192 times
RCA 2018

#2

Mar Mai 23, 2017 6:10 am

bogdanore scrie:Se respecta aceeasi pasi ca la modelul N179 sau difera in totalitate?!

Multumesc

Continutul arhivei il copii pe un card de max. 2Gb, reset.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Calea catre softurile de navigatie le gasesti in folderul Apps.

bogdanore
Mesaje: 12
Membru din: Vin Apr 07, 2017 6:54 am
RCA 2018

#3

Mar Mai 23, 2017 9:08 am

Multumesc, functioneaza fara probleme!

FlorinAndro
Mesaje: 39
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#4

Mie Oct 11, 2017 6:24 pm

buna seara,un backup ptr mio moov 200 si un unlock sa mearga igo 8 de pe card ,se gaseste?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#5

Joi Oct 12, 2017 4:36 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

FlorinAndro
Mesaje: 39
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#6

Vin Oct 13, 2017 6:20 am

Salutare ! Am pus softul înapoi, dar nu i am dat de cap unlokului.sunt doua foldere in acel unlock.care si unde trebuiesc copiate.

FlorinAndro
Mesaje: 39
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#7

Vin Oct 13, 2017 7:41 am

Cele 2 foldere Minishell si cobia le copiez in memoria interna a aparatului ,lângă softul original ,sau pe card?asta ca sa se poată deschide fereastra unlokului sa pot face restul.am încercat si pe memoria interna lângă softul aparatului si pe card ,dar nu se deschidea fereastra unlockului.

FlorinAndro
Mesaje: 39
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#8

Vin Oct 13, 2017 7:42 am

La softul original executabilul este in MioMap

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1695
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 192 times
RCA 2018

#9

Vin Oct 13, 2017 11:11 am

FlorinAndro scrie:
Vin Oct 13, 2017 7:41 am
Cele 2 foldere Minishell si cobia le copiez in memoria interna a aparatului ,lângă softul original ,sau pe card?asta ca sa se poată deschide fereastra unlokului sa pot face restul.am încercat si pe memoria interna lângă softul aparatului si pe card ,dar nu se deschidea fereastra unlockului.
Stai ca am inteles eu gresit. Cele doua foldere le copii pe un card de max. 2Gb si dai reset. Ar trebui sa porneasca noua interfata.
Daca totusi nu porneste folderul Cobia_300_64 il redenumesti in Cobia_300_32.
Succes, mai vorbim.

FlorinAndro
Mesaje: 39
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#10

Vin Oct 13, 2017 4:03 pm

l am facut sa porneasca ,acum cum fac sa setez calea spre igo8?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1695
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 192 times
RCA 2018

#11

Vin Oct 13, 2017 4:46 pm

FlorinAndro scrie:
Vin Oct 13, 2017 4:03 pm
l am facut sa porneasca ,acum cum fac sa setez calea spre igo8?
Pe card sau in memoria interna sa ai un kit de iGO8 copiat:
-calea este: click NAVIGATION-SET PATH-icoana iGO-folderul iGO8-iGO8.exe din fereastra din stanga, dupa 10 sec.vei primi msj. ca s-a salvat calea catre iGO8.

FlorinAndro
Mesaje: 39
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#12

Vin Oct 13, 2017 5:02 pm

ok ,merci frumos.si daca vreau si tom tom sa pun pe el ,de unde iau un kit care sa mearga pe rezolutia de 320x240 cat are el.si ce mi ar trebuii?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1695
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 192 times
RCA 2018

#13

Vin Oct 13, 2017 5:04 pm

FlorinAndro scrie:
Vin Oct 13, 2017 5:02 pm
ok ,merci frumos.si daca vreau si tom tom sa pun pe el ,de unde iau un kit care sa mearga pe rezolutia de 320x240 cat are el.si ce mi ar trebuii?
Cu TomTom este complicat. Multumeste-te cu iGO8 ptr. ca nu are resurse ptr. a rula si alte softuri.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”