Pagina 6 din 7

Re: mio moov 500

Scris: Vin Sep 01, 2017 4:16 pm
de alex1963
Citeste si aici
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Uitati si film
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: mio moov 500

Scris: Vin Sep 01, 2017 4:29 pm
de ady1979
MULTUMESC MULT ALEX dupa mai multe incercari am reusit functioneaza perfect
-se conecteaza la pc
:D :D :D :D :D :D

Re: mio moov 500

Scris: Joi Oct 05, 2017 7:32 am
de menyayto2
Buna ziua, Am un Mio 500 cu urm probleme:
- ecran negru (nu porneste cu incarcatorul bagat),
- nu se conecteaza la pc,
- nu are card bagat.
- Nu ma pricep cu metoda 'pin9'.
Ma puteti ajuta? Multumesc.

Re: mio moov 500

Scris: Joi Oct 05, 2017 11:47 am
de irinuca
Cel mai probabil e dusa bateria.
Aparatele Mio nu pornesc fara un minim de baterie, chiar alimentat extern.

Re: mio moov 500

Scris: Sâm Oct 07, 2017 11:10 am
de menyayto2
Multumesc pt info.
- erau 2 pini strambi in cupla bateriei de pe placa de baza.

Re: mio moov 500

Scris: Lun Dec 11, 2017 9:20 pm
de Tiestito
Pentru ca nu am gasit, niciunde explicit, care este Pin 9 doresc sa atasez o poza:
Pinul 9(rosu)se afla sub un capac de metal (albastru) care acopera procesorul.(in poza e dat deja jos)

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: mio moov 500

Scris: Sâm Ian 27, 2018 4:29 pm
de reel4ever
Va salut stimati colegi.
Mi-a adus un vecin un MIO MOOV 500 cu o problema.
Pe ecran apare doar calibrarea touch-ului si mai departe nu merge.
Nu este vazut de calculator.
Am incercat cu cateva shell-uri sa pot pune pe el un cmd.dar degeaba.

Va cer ajutor-ul daca se poate.

Cu respect.

Re: mio moov 500

Scris: Sâm Ian 27, 2018 4:41 pm
de rcv64
reel4ever scrie:
Sâm Ian 27, 2018 4:29 pm
Va salut stimati colegi.
Mi-a adus un vecin un MIO MOOV 500 cu o problema.
Pe ecran apare doar calibrarea touch-ului si mai departe nu merge.
Nu este vazut de calculator.
Am incercat cu cateva shell-uri sa pot pune pe el un cmd.dar degeaba.

Va cer ajutor-ul daca se poate.

Cu respect.
Incearca:
-pe un card de max. 2Gb formatat in FAT sau FAT32 copii folderul Cobia_500_64 (dupa dezarhivare)
-reset...
Cobia_500_64.rar
(187.97 KiB) Descărcat de 42 ori
Cobia_500_64.rar
(187.97 KiB) Descărcat de 42 ori
Daca nu vrea, rescriere WinCE.

Re: mio moov 500

Scris: Sâm Ian 27, 2018 6:15 pm
de reel4ever
Multumesc rcv64.

A functionat din prima.

Re: mio moov 500

Scris: Sâm Ian 27, 2018 6:44 pm
de reel4ever
Pentru luminozitate si sonor maxim,ce modificari trebuie sa fac in meniul de MIO.
Dupa reset raman amandoua la 75%,

Multumesc,

Re: mio moov 500

Scris: Dum Ian 28, 2018 7:39 am
de rcv64
reel4ever scrie:
Sâm Ian 27, 2018 6:44 pm
Pentru luminozitate si sonor maxim,ce modificari trebuie sa fac in meniul de MIO.
Dupa reset raman amandoua la 75%,

Multumesc,
Inlocuieste tot ce ai pe card cu asta:
Cobia_500_64.rar
(3.76 MiB) Descărcat de 36 ori
Cobia_500_64.rar
(3.76 MiB) Descărcat de 36 ori
Navigatia va pusa pe card sub forma iGO Primo/Primo.exe

Re: mio moov 500

Scris: Dum Ian 28, 2018 1:04 pm
de irinuca
Luminozitatea nu poate fi modificata decat de aplicatia originala ( MioMap2008 ).
Trebuie ca scriptul de pornire sa porneasca pentru cateva secunde aceasta aplicatie.
Unlock de mai jos face acest lucru, cu conditia sa setezi luminozitatea maxima din aplicatia originala.
MOOV 500 unlock.

Re: mio moov 500

Scris: Dum Ian 28, 2018 3:24 pm
de reel4ever
Multumesc rcv64 si irinuca pt ajutor.
Meniul cu MIO imi apare nu e problema si in el pot regla volumul si luminozitatea.
Dupa reset scade la vre-o 75%,si daca se poate modifica undeva in scriptul original sa ramana la maxim.

Asta este problema "mare" de rezolvat cu ajutorul vostru.

Cu respect si multumesc.

Re: mio moov 500

Scris: Mie Iul 18, 2018 8:41 pm
de grigo53
salut un bacup de mio moov 500 se poate? am avut unul si l-am sters din intamplare iar acum nu il mai gasesc pe nicaieri. multumesc.

Re: mio moov 500

Scris: Joi Iul 19, 2018 4:50 am
de lemax55
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Deblocheaza aparatul si pune un iGO pe el.