mio moov 500


Scrie răspuns
radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm
RCA 2018

#61

Vin Apr 21, 2017 12:43 pm

Buna ziua,as vrea sa intreb daca la winCE se poate defini o parte din SD(care sa aiba viteza cca 48MB/s) ca readyboost,incat sa mai ajut RAM-ul,apoi daca cineva a instalat un program de diagnoza gen multiecuscan (vr 3.6) pe moov 500.Cu multumiri,radupetre

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 477
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 107 ori
Been thanked: 89 ori
RCA 2018

#62

Vin Apr 21, 2017 12:55 pm

ady1979 scrie:Am pus totul in flash dar cere sa-l conectez la pc daca il las cu folderul original miomap functioneaza cand il pun cu noul folder mio map cere sa- conectez la pc



Atunci folositi acest "MioMap"...este original+ Primo Harti ro la zi .

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 210
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 30 ori
RCA 2018

#63

Vin Apr 21, 2017 3:15 pm

Multumesc Alex diseara cand ajunc acasa o sa-l testez.

georgeiulianMUNTEAN
Mesaje: 7
Membru din: Dum Iul 02, 2017 5:10 pm
RCA 2018

#64

Vin Iul 07, 2017 8:20 am

buna ziua am un mio moove 500 si este deblocat a avut igo pe el si am vrut sa pun amt igo si am sters totul de pe el acum imi arata sa l conectez la pc ce trebuie sa fac n am soft si programe sa l fac si nic idei daca ma ^poate ajuta cineva mltumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1293 ori

Moderare

RCA 2018

#65

Vin Iul 07, 2017 9:20 am

georgeiulianMUNTEAN scrie:buna ziua am un mio moove 500 si este deblocat a avut igo pe el si am vrut sa pun amt igo si am sters totul de pe el acum imi arata sa l conectez la pc ce trebuie sa fac n am soft si programe sa l fac si nic idei daca ma ^poate ajuta cineva mltumesc

Daca se mai conecteaza la pc, copie in flash tot ce este in arhiva de la mine (doar continutul).

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

georgeiulianMUNTEAN
Mesaje: 7
Membru din: Dum Iul 02, 2017 5:10 pm
RCA 2018

#66

Sâm Iul 08, 2017 1:57 pm

domnule iti multumesc am pus si o pornit mio insa eu aveam igo ca la mio nu ma descurc sa pun hartile noi crezi ca mai poti sa mi mai dai o mana de ajutor cum pun igo inapoi mersi mult

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1293 ori

Moderare

RCA 2018

#67

Sâm Iul 08, 2017 2:18 pm

georgeiulianMUNTEAN scrie:domnule iti multumesc am pus si o pornit mio insa eu aveam igo ca la mio nu ma descurc sa pun hartile noi crezi ca mai poti sa mi mai dai o mana de ajutor cum pun igo inapoi mersi mult

Bine hai sa instalam si iGO8, astfel:
-conectam gps-ul la pc si copiem folderul iGO8 din arhiva de la mine in memoria interna
-in folderul Program Files din memoria interna a gps-ului se gaseste folderul MioMap pe care il redenumim in MioMap_original
-langa el copiem folderul MioMap din arhiva de la mine
-deconectam gps-ul de la pc, punem pe Off cateva secunde, pornim, va incarca iGO8 cu Romania map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

georgeiulianMUNTEAN
Mesaje: 7
Membru din: Dum Iul 02, 2017 5:10 pm
RCA 2018

#68

Sâm Iul 08, 2017 2:54 pm

am si un card de 8gb ma ajuta la ceva putem pune hartile pe el

georgeiulianMUNTEAN
Mesaje: 7
Membru din: Dum Iul 02, 2017 5:10 pm
RCA 2018

#69

Sâm Iul 08, 2017 3:20 pm

sa stiti ca am facut ce ati scris insa nu mi a iesit nu merge

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1293 ori

Moderare

RCA 2018

#70

Sâm Iul 08, 2017 3:33 pm

georgeiulianMUNTEAN scrie:sa stiti ca am facut ce ati scris insa nu mi a iesit nu merge

Bine atunci incerca asa:
-in Program files in folderul Miomap se gasesc doua fisiere MioMap (aplication) si MioMap (configuration setting) pe care le redenumesti in MioMap 1 (pe amandoua la fel)
-langa ele le copii pe cele doua fisiere MipMap din arhiva de la mine.
-deconectezi si pornesti.

Mio moov 500 nu citeste carduri mai mari de 4GB, asa ca de 8GB este prea mare.

georgeiulianMUNTEAN
Mesaje: 7
Membru din: Dum Iul 02, 2017 5:10 pm
RCA 2018

#71

Sâm Iul 08, 2017 7:28 pm

Domnule, stima si respect, multumesc frumos, merge.

georgeiulianMUNTEAN
Mesaje: 7
Membru din: Dum Iul 02, 2017 5:10 pm
RCA 2018

#72

Joi Iul 20, 2017 12:16 pm

salut crezi ca ma poti ajuta sa fac rns510 la skoda !

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 210
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 30 ori
RCA 2018

#73

Vin Sep 01, 2017 9:23 am

Salutare am si eu o problema cu acest MIO
-nu se conecteaza la pc
-se aprinde si ramane blocat pe sigla mio
-ma puteti ajuta cu un unlock de pe card
-s-au o alta metoda sa-l fac sa il vada pc
-am icercat si cu metoda pin 9 dar
- nu am O IMAGINE DE WINDOWS CE pt el

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 477
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 107 ori
Been thanked: 89 ori
RCA 2018

#74

Vin Sep 01, 2017 2:51 pm

Mio Moov 500

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 210
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 30 ori
RCA 2018

#75

Vin Sep 01, 2017 4:00 pm

am incercat astfel ;
1-aleg intai BASE CE UPRGADE .BASE BY SD/MMC(FORMAT) si la sfarsit NU cere restart
2-aleg intai BASE CE UPRGADE .BASE BY SD/MMC la sfarsit cere restart il opresc scot cardul il conectez la pc dar intra tot imaginea aceea cu mio

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”