mio moov 500


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1463
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#16

Lun Mar 06, 2017 4:52 pm

Aici gasesti mai multe discutii, daca nu te descurci te ajutam.
Recomandare, nu stergi nu formatezi nimic din gps.

radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#17

Mar Mar 07, 2017 12:00 am

d-ul Alex,sunt pe aproape,daca dati un ajutor cred ca voi reusi.Am instalat interfata MIO,care are doua cai pentru IGO PRIMO,depe flash sau depe SD.Folderul Primo l-am pus in Program files,(in Aplicatii,langa MioMap in Progr files,pe SD,in MioMap),l-am redenumit iGO8,nimic.Imi apare mesajul ca Primo nu este gasit si ma intreaba daca denumirea este exacta sau pathul este bine definit.Cateodata cand apas pe IGO imi apare Minishellul si ma intreb daca nu cu asta ma duc pana la Primo si ai lansez executabilul si in felul asta este stabilita calea,parca asa am mai vazut ca fac altii.Nu am sters nimic din aplicatii,sunt eu blocat,mai blochez si gps-ul.cu stima si speranta,radupetre

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#18

Mar Mar 07, 2017 5:45 am

@radupetre daca ai folosit metoda lui alex trebuie doar sa copiezi folderul Primo in memoria interna sau pe card fara sa-l redenumesti in iGO8.Copiezi kitul pur si simplu pe card sau in memoria interna NU in program files.
De exemplu asa trebuie sa arate in memoria interna
Imagine

radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#19

Mar Mar 07, 2017 8:00 am


radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#20

Mar Mar 07, 2017 8:01 am


radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#21

Mar Mar 07, 2017 8:02 am


radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#22

Mar Mar 07, 2017 8:08 am

RCV64,multumesc,uite tocmai vroiam sa te rog sa-mi scrii pathul pt interfata pe c are deja o am,cand apas pe IGO imi apare mesajul fotografiat,nu prea se cunoaste,greseam ca puneam aiurea Primo,voi incerca cu ambele interfete sa vad daca merge,boier esti rcv64,m-ai ajutat de multe ori,cu pretuire,radupetre

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1463
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#23

Mar Mar 07, 2017 8:22 am

Radu ai spus (daca am inteles bine) ca aparatul este deblocat cu ajutorul unui Minishell. In Minishell se afla un folder denumit Main (sau asa ar trebuisa fie) iar in el un fisier txt in care gasesti toate path-urile. Urca undeva acel unlock sa vad ce ai in el.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#24

Mar Mar 07, 2017 8:33 am

Greu...f.greu de priceput .
D-ul Moderator rcv64 are multa rabdare cu d-stra.
Ultima oară modificat Mie Mar 08, 2017 4:52 pm de către alex1963, modificat 1 dată în total.

radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#25

Mar Mar 07, 2017 11:20 am

Lemax55,m-ai depanat,lucreaza IGO Primo al lui Alex,dar fata de iGO8.5.3xxxxxxx pe care l-am pus pe un mio C250+ pare o porcarie,poate-i din setari dar nu-mi place deloc,asa ca mai sap pe ideia lui rcv64,ca am aicea un minishell si acolo trebuie sa gasesc un fiser MAIN,care contine toate pathurile si sa le ridic,poate gasesc termionalul 9 a chipsetului de pus la masa.Inteleg ca darorita rezolutiei 480x273,sunt nevoit sa ma limitez la un anumit tip de IGO,dar unul ca lumea care sa-mi foloseasca ecranul asta mare ca lumea,3D,POI,de fapt vechiul iGo8.3.5.xxxxx,care l-am folosit nu merge si aici?Nu stiu sa lucrez cu minishellul,un tutorial,unde gasesc?Alex,daca pricep eu,a priceput toata lumea,cum verificati voi asta?

radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#26

Mar Mar 07, 2017 1:01 pm

nu gasesc IGO Q4 2016 europe HERE maps torernt si IGO TOMTOM R4 ,2016 Europe maps,torrent. ma iertati ca am folosit cam mult timpul si priceperea dv-stra,dar nu aveam alta posibilitate .Mio moov 500 este mult mai lent decat mio c250+,asta ca la bootarea lui IGO Primo scaneaza 2Gb de Rom? apare si o clepsidra,o sa-i pun alt skin,harti TOMTOM poate va fi mai aspectos.Cu stima,radupetre

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#27

Mar Mar 07, 2017 2:02 pm

radupetre scrie:Lemax55,m-ai depanat,lucreaza IGO Primo al lui Alex,dar fata de iGO8.5.3xxxxxxx pe care l-am pus pe un mio C250+ pare o porcarie,poate-i din setari dar nu-mi place deloc,asa ca mai sap pe ideia lui rcv64,ca am aicea un minishell si acolo trebuie sa gasesc un fiser MAIN,care contine toate pathurile si sa le ridic,poate gasesc termionalul 9 a chipsetului de pus la masa.Inteleg ca darorita rezolutiei 480x273,sunt nevoit sa ma limitez la un anumit tip de IGO,dar unul ca lumea care sa-mi foloseasca ecranul asta mare ca lumea,3D,POI,de fapt vechiul iGo8.3.5.xxxxx,care l-am folosit nu merge si aici?Nu stiu sa lucrez cu minishellul,un tutorial,unde gasesc?Alex,daca pricep eu,a priceput toata lumea,cum verificati voi asta?


Si eu am multe de invatat de la domnii moderatori,administratorii si chiar de la colegii de aici.
Referitor la pricepere ,intelegere ...fiecare o facem in felul nostru.
Igo8 ...puteti pune continut in folderul primo ...cu denumirea exe ...de "primo" .
Igo Here_Q4 gasiti aici ..postul 4
viewtopic.php?f=16&t=248

Igo Tom-Tom Europe 2016.09 la postul 1

viewtopic.php?f=16&t=7

Link-uri functionale...verificate .

Cu multumiri D-lui lemax55.

radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#28

Mar Mar 07, 2017 5:03 pm

D-ul Alex,va multumesc ca ma ajutati,eu nu am notiuni de gps-uri,am acum 3 gps-uri,o sa fac un muzeu al gps-lor.Dar sa stiti ca sunt total dezamagit de mio moov500,are un ecran de 4,7 foarte vizibil,dar in schimb nu are sensibilitatea celor dela mio c250+,care merg impecabil nu se blocheaza plus ca folosesc navigator din 2012,iGO8.3.5xxx fata de Igo Primo care este mai vechi si se blocheaza,este total aiurea,are o grafica a hartilor acceptate total inestetica,fara 3d,etc.,Da,am inteles ca folosind interfata data pt Primo,merg cu asta,dar preferam o clona de MIO,care este vazuta de winCE si era mai rapid cred,asa am facut la mio c250+,am denumit iGo8.exe in miomap.exe sau ceva similar oricum era vazut de winCE ca miomap,este foarte rapid si nu se blocheaza.Nu se poate si aici la fel?cu stima,radupetre

nina
Mesaje: 162
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm

#29

Mar Mar 07, 2017 5:43 pm

@radupetre faci o mare confuzie. iGO 8.3.5 este mult inferior unui Primo cu deosebirea ca acesta din urma consuma mai multe resurse DAR LA MIO NU AR TREBUI SA FIE PROBLEME ! Uite un kit pus de mine pe multe aparate fara probleme
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

victorpetroi
Moderator
Mesaje: 31
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm

#30

Mar Mar 07, 2017 5:58 pm

Eu nu stiu cum ar putea sa fie mai bun un Mio C250 decat un Mio Moov 500. Nu stiu ce soft de navigatie si ce setari ai facut la acel Moov 500. Inca ruleaza decent iGO Primo, sunt foarte multi care le mai drumuiesc prin toata Europa, ma refer la camionagii. Singurul lor defect, ca la seriile mai noi, ramane acumulatorul.

In alta ordine de idei, conectezi aparatul la PC, stergi(nu formatezi) tot continutul meoriei interne si copiezi folderul Program Files rezultat din extragerea arhivei MIO de mai jos. Dupa ce s-a incheiat copierea Safely remove hardware, deconectezi aparatul de la PC si va reporni aparatul cu o interfata noua. Softul de navigare il gasesti in Program files. Populezi cu ce mai ai nevoie, pentru moment ai doar Romania. Poti sa adaugi harti si pe card respectand structura addons/content/map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”