Mio moov S505


dany
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 21, 2016 9:34 am
Been thanked: 3 ori

#31

Joi Mar 08, 2018 6:58 pm

degeaba nu vrea si pace .programul functioneaza perfect formateaza cardul.Dar gps nu vrea deloc indiferent ce ia-s face.Nu stiu chiar e ciudat rau.Inca odata multumesc pt rabdare.

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 160 ori
Been thanked: 656 ori

Moderare

#32

Joi Mar 08, 2018 9:35 pm

mai incearca cu pin 9
Poza cu pin 9 o ai deja
Fişiere ataşate
pin 9.7z
(11.73 KiB) Descărcat de 9 ori
pin 9.7z
(11.73 KiB) Descărcat de 9 ori

dany
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 21, 2016 9:34 am
Been thanked: 3 ori

#33

Vin Mar 09, 2018 10:59 am

da din nou absolut nimic cand fac scurt la pin9 nu se intampla absolut nimic ecranul ramane portocaliu pe tot timpul scurtcircuitarii si atat .pe procesor scrie seeker t500 wwe r062g 2b4d si nu am gasit nimic de asta.

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 160 ori
Been thanked: 656 ori

Moderare

#34

Vin Mar 09, 2018 7:03 pm

butonul trebuie sa fie in pozitia reset , pui masa la fir si celalalt capat pe pin 9 , gps trebuie conectat de asemenea la o sursa externa de curent , cu firul legat la masa si pin 9 pui butonul pe pozitia ON si trebuie sa iti apara pe ecran imaginea de boot

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 160 ori
Been thanked: 656 ori

Moderare

#35

Vin Mar 09, 2018 7:41 pm

pinul 9 la placa de baza a mio spirit S505
Fişiere ataşate
pin 9 mio spirit S505.jpg

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 284
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 99 ori
Been thanked: 158 ori

#36

Vin Mar 09, 2018 8:20 pm

1.desfaceti toate cele 4 suruburi ale aparatului dumneavoastra
2. indepartati cu grija capacul de plastic al aparatului
3.desfaceti cele trei suruburi ale placii de baza ( nu deconectati ecranul )
4.intoarceti cu grija spatele placii de baza spre voi
5.scoateti capacul de tabla de pe spatele placii
6.Duceti butonul in pozitia Reset
7.conectati un capat al sarmei litate la pinul 9 ca in poza alaturata si un capat la masa
8.duceti butonul din pozitia reset in pozitia on si asteptati cateva secunde,intrerupeti cotactul la pinul 9
si intoarceti usor ecranul cu fata spre voi,sper sa va aflati in imaginea de boot
9.descarcati imaginea windows pentru aparatul vostru si extrageti din arhiva fisierele,fisierele rezultate le puneti pe cardul SDMMC (nu creati niciun folder
10.introduceti cardul in aparat
11.atingeti de 5 ori ecranul pana ajungeti la :
5.Other tools
12.manevrati butonul in pozitia OFF si apoi ON veti intra in alt submeniu de boot
13.atingeti ecranul pana ajungeti la optiunea Format apoi din nou butonul pe OFF si ON ,repetati procedura de format de vre-o trei ori
14.dupa ce ati terminat de formatat atingeti ecranul pana ajungeti pe pozitia Exit apoi butonul pe OFF si ON
15.Atingeti ecranul pana la pozitia WinCE Upgrade apoi OFF si ON
16.Alegeti atingand ecranul Upgrade by SDMMC (Format) apoi OFF si ON
17.Asteptati sa se scrie windows-ul la sfarsit va cere sa restartati
18.scoateti cardul din aparat ,duceti butonul in pozitia Reset apoi pe ON
19.va aparea imaginea portocalie si apoi va cere conexiune USB,nu va panicati,e normal,in flash (Mio Device) nu mai aveti nimic
20.Nu incercati sa faceti recovery imediat deoarece dupa rescrierea firmware (windows) de cate ori porniti aparatul cu cardul bagat in device ,aparatul va porni doar in imaginea de boot

dany
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 21, 2016 9:34 am
Been thanked: 3 ori

#37

Vin Mar 09, 2018 8:28 pm

Multumesc pt explicatii dar ecranul se lumineaza putin pe fond negru si atat nu apare nici un scris nimic

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 160 ori
Been thanked: 656 ori

Moderare

#38

Vin Mar 09, 2018 9:43 pm

Totusi nu am inteles , reactioneaza la iboot.exe sau nu ?

dany
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 21, 2016 9:34 am
Been thanked: 3 ori

#39

Vin Mar 09, 2018 9:52 pm

acum am reusit il vede calculatorul dar am bagat cd aparatului si nu il vede ca conectat

dany
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 21, 2016 9:34 am
Been thanked: 3 ori

#40

Vin Mar 09, 2018 9:55 pm

device sig si device

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 160 ori
Been thanked: 656 ori

Moderare

#41

Vin Mar 09, 2018 10:05 pm

Aici Descarca :

mai intai stergi tot , dar tot din My Flash Disk , apoi copii folderul Program Files de la mine , Il deconectezi de la PC si il lasi sa porneasca , prima data iti ia un pic mai mult pana isi scrie din nou device.xml cu device.sig

P.S putem sa stim si noi cum ai reusit sau este secret ?
Ultima oară modificat Vin Mar 09, 2018 10:12 pm de către secuiu, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 160 ori
Been thanked: 656 ori

Moderare

#42

Vin Mar 09, 2018 10:09 pm

Cod: Selectaţi tot

caile de navigatie sunt astfel definite :
\My Flash Disk\Navigation\Navigation.exe
\Storage Card\MobileNavigator\MobileNavigator.exe
\Storage Card\navi\navi.exe
\Storage Card\Alpine\Alpine.exe
\Storage Card\Primo\Primo.exe
exemplu vrei primo pe el :

pe un card gol faci un folder cu numele Primo , in folderul respectiv pui softul , executabilul se va numii tot Primo

dany
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 21, 2016 9:34 am
Been thanked: 3 ori

#43

Vin Mar 09, 2018 10:36 pm

iti multumesc tare mult.am reusit dar ar exista posibilitatea sa pun softul lui de pe cd ca apoi sal deblochez cu navman si sa pun igo pe el?

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 160 ori
Been thanked: 656 ori

Moderare

#44

Vin Mar 09, 2018 11:34 pm

exista si aceasta posibilitate daca ai hartile , daca nu le ai Mio S505 nu mai are suport la harti , in consecinta soft inutilizabil , ce ti-am dat eu este un unlocker foarte stabil , cu care nu vei avea probleme niciodata, acu depinde de tine ce vrei pe aparat , totusi cum ai reusit sa il repari ?

dany
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 21, 2016 9:34 am
Been thanked: 3 ori

#45

Sâm Mar 10, 2018 5:55 am

Buna, sincer sa fiu nu stiu nici eu cum de a pornit cred ca i sa facut mila de mine doar ca am pus totul pe un card de 512 mega dar acum am o alta problema cand bag cardul in aparat cu igo pe el imi apare imaginea de la inceput ca si cand abea l-am scurtcircuitat.Si da am cd original al aparatului dar dupa instalare calculatorul vede gps dar programul nu.Mai incerc odata cu pin 9 poate nu am facut ceva bine cu toate ca a scrs ca sa instalat corect.Inca odata MULTUMESC

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”