igo pe mio mivue drive 65 LM


gabi2204
Mesaje: 10
Membru din: Dum Apr 30, 2017 8:25 pm
RCA 2018

#1

Dum Noi 26, 2017 11:02 pm

Am achizitionat un mio mivue drive 65 LM. Ma ajutati cu un soft de igo pt el (primo sau nextgen)?

E nevoie si de unlock inainte de a pune Igo?

Pana acum am folosit igo8 pe mioc720t, nu sunt familiarizat cu versiunile mai noi/ cum se face unlock pe deviceurile mai noi Mio.

Multumesc,

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 556 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Lun Noi 27, 2017 6:13 am

Copiezi pe card fisierele din arhiva si vezi daca intra in unlock
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

NU uita sa faci un backup prima data.

gabi2204
Mesaje: 10
Membru din: Dum Apr 30, 2017 8:25 pm
RCA 2018

#3

Lun Noi 27, 2017 10:35 pm

Am pus folderele, din Set path navigation am ales primo.exe, la accesarea navigation da fatal error in main thread , address ..., exception ...
Deci nu pare sa porneasca.
In al doilea rand, interfata originala mai poate fi lansata din interfata de unlock ?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 556 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Mar Noi 28, 2017 6:33 am

Schimba primo cu
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

astepti cam 10sec.dupa ce alegi primo.exe
Nu poti accesa acea interfata,probabil te interesa camera.Totusi cand ai timp urca un backup fara harti.

gabi2204
Mesaje: 10
Membru din: Dum Apr 30, 2017 8:25 pm
RCA 2018

#5

Mar Noi 28, 2017 8:36 pm

In crash log:
Prima var de Primo:
Current System time: "2017-11-27 23:10:26"
Build version: 9.8.14.883000
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0

Uptime: 0 h 0 m 0 sec 0 msec

Memory Stats:

FreeMemory: 60 MB, 300 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 61 MB, 520 KB, 0 B
MaxMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 1 MB, 0 KB, 0 B
ActualCacheSize: 0 MB, 0 KB, 0 B
GarbageSize: 0 MB, 0 KB, 0 B


Exception: 0xc000001d
At address: 0x00915004
0x00915004 (A)


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\Primo\Primo.map not found):

0x40029688 (A)
0x0001205c (A)
0x00011634 (A)
0x000117e4 (A)
0x000118cc (A)
0x006f42dc (A)
0x40076604 (A)
0x40057fac (A)
0x400520e0 (A)
0x4002a91c (A)
0x4002ac0c (A)
0x400521e0 (A)


Global status:

bInFocus: 0
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]:
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos:(0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


------------------- Crash Log End --------------------


La varianta a doua de Primo:

------------------ Crash Log Begin -------------------


Current System time: "2017-11-28 20:29:08"
Build version: 9.6.5.306142
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0

Uptime: 0 h 0 m 1 sec 0 msec

Memory Stats:

FreeMemory: 60 MB, 824 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 62 MB, 0 KB, 0 B
MaxMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 1 MB, 0 KB, 0 B
ActualCacheSize: 0 MB, 0 KB, 0 B
GarbageSize: 0 MB, 0 KB, 0 B


Exception: 0xc000001d
At address: 0x00892004
0x00892004 (A)


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\Primo\Primo.map not found):

0x40029688 (A)
0x00012044 (A)
0x0001161c (A)
0x000117cc (A)
0x000118b4 (A)
0x00678400 (A)
0x40076604 (A)
0x40057fac (A)
0x400520e0 (A)
0x4002a91c (A)
0x4002ac0c (A)
0x400521e0 (A)


Global status:

bInFocus: 0
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]:
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos:(0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


------------------- Crash Log End --------------------


Nu stiu daca au sau nu legatura directa cu eroarea fatal error in main thread , address ..., exception ...

Sa urc un backup cu ce am pe flash?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 556 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Mar Noi 28, 2017 9:28 pm

Urca sa vedem ce este acolo,fara harti.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 306
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1164 ori
Been thanked: 527 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Mie Noi 29, 2017 7:08 am

Pe Mio 8500 singurul exe care a functionat de pe card a fost Primo 2.0 9.6.2.209584.
Restul doar pe pe flash.
E posibil ca si aici sa fie la fel.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 556 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Mie Noi 29, 2017 8:27 am

Primo 2.0 9.6.2.209584
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

papa12
Mesaje: 2
Membru din: Vin Dec 30, 2016 8:44 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#9

Joi Mai 10, 2018 7:56 am

Confirm, porneste doar cu executabilul Primo 9.6.2.209584
Fişiere ataşate
Primo.rar
(3.2 MiB) Descărcat de 29 ori
Primo.rar
(3.2 MiB) Descărcat de 29 ori

rchardb
Mesaje: 1
Membru din: Lun Iul 09, 2018 11:45 am
RCA 2018

#10

Lun Iul 09, 2018 1:05 pm

Please someone can upload the files again to some filesharing page?

I can't install iGO on my LM65....

and.. how i'm supposed to install it? i downloaded iGO primo from a torrent site, but i can't get it running. Copied to the device storage, to the \ProgramFiles\iGO. i've changed the startup app in the paths xml file but nothin. Stuck at loading screen.

Please someone explain me this :(

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3039
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 504 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#11

Lun Iul 09, 2018 1:17 pm

The contents of the archive copy it to a SD card, fill in the map, poi. Insert the card into the device, it should start iGO Primo.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

sebastian88
Mesaje: 7
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:23 am
RCA 2018

#12

Joi Dec 06, 2018 3:16 pm

buna,

A reusit cineva sa instaleze IGO PRIMO pe acest aparat dar sa ramana functional si DVR-ul aparatului in acelasi timp? precizez ca in ResidentFlash2 nu are nici un folder bin are doar fisierul DVR.exe care am incercat sa il deschid , dar nu are nici o reactie fara softul de Mio

Multumesc!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”