MIO MOOV M300


FlorinAndro
Mesaje: 31
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am

#1

Dum Oct 08, 2017 4:19 pm

Salutare ! care ma ajuta si pe mine cu un unlock de pe flash ptr el.nu are slot ptr card de memorie.aparatul are o rezolutie de 320x240

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#2

Dum Oct 08, 2017 5:10 pm

Sal.
Aveti continut flash ptr. Moov M300 +Primo harti la zi .

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

FlorinAndro
Mesaje: 31
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am

#3

Lun Oct 09, 2017 3:09 am

multumesc ptr arhiva trimisa,dar a si fi vrut un unlock care in momentul cand ies din igo sa intre intr-o interfata.sau mai bine spus ,la pornirea aparatului sa apara o interfata si pe ea sa am o iconita din care sa pot intra in igo8 sau sa restartez aparatul

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#4

Lun Oct 09, 2017 6:00 am

FlorinAndro scrie:
Lun Oct 09, 2017 3:09 am
multumesc ptr arhiva trimisa,dar a si fi vrut un unlock care in momentul cand ies din igo sa intre intr-o interfata.sau mai bine spus ,la pornirea aparatului sa apara o interfata si pe ea sa am o iconita din care sa pot intra in igo8 sau sa restartez aparatul
Aveti >>>> Continut flash+interfata+Igo8 +Primo (harti Ro la zi)
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
http://www13.zippyshare.com/v/LfN4wj7M/file.html
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Lun Oct 09, 2017 6:45 am de către alex1963, modificat de 2 ori în total.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 751
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#5

Lun Oct 09, 2017 6:14 am

Cred ca este rezolutia 320x240.
Inainte de a deschide un subiect nou folositi functia de cautare.Faceti intotdeauna un backup al aparatului in PC !

FlorinAndro
Mesaje: 31
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am

#6

Lun Oct 09, 2017 6:17 am

Ok,Multumesc mult ,o sa încerc .

FlorinAndro
Mesaje: 31
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am

#7

Lun Oct 09, 2017 6:18 am

Da,rezolutia aparatului este de 320x240

FlorinAndro
Mesaje: 31
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am

#8

Lun Oct 09, 2017 6:37 am

Foarte frumoasa interfata trimisa.dar in poza apare ca are rezolutia 480x272.sau este doar o imagine de ansamblu ca sa mi fac o idee cum arata interfata.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#9

Lun Oct 09, 2017 6:43 am

FlorinAndro scrie:
Lun Oct 09, 2017 6:18 am
Da,rezolutia aparatului este de 320x240
Scuze ...refac cu rezolutia d-stra.

https://postimg.org/image/1ub1b0c9t7/
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

FlorinAndro
Mesaje: 31
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am

#10

Joi Oct 12, 2017 5:58 am

La acest moov m 300 este bun unlokul trimis ,functioneaza,dar când intru in navigator in igo si ies,sau in setings sau explorer ,nu mai revine si scrisul acela de sub iconitele de pe desktop rămân ca si când ar fi accesate.ascunse sub iconita.mai trebuie sa fac eu ceva prin setări ?

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#11

Joi Oct 12, 2017 8:01 am

Nu cred ca deranjeaza asta ...!
La ultima interfata ...nu aveti scrisul...............!!!!!!!!!

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”