Gps Mio Moov 200 N177 Instalare iGo


adrianhisam
Mesaje: 52
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#16

Joi Dec 28, 2017 3:01 pm

Multumesc frumos RCV64 !!! Sarbatori fericite

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 95
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 20 ori
RCA 2018

#17

Lun Feb 12, 2018 10:02 am

Am un Mio n177 pe care l-am deblocat cu ajutorul metodei https://forum.softpedia.com/topic/67170 ... e__st__108.
Am pus iGO primo 1.2. v9.2.1. Merge bine dar la pornire intotdeauna cere calibrare ecran. Am pus in sys
[interface]
extra_settings=1
Am mers in setari suplimentare la calibrare si n-am avut nici un rezultat. Mai stiti alta rezolvare?

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 266
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 922 ori
Been thanked: 410 ori

Moderare

RCA 2018

#18

Mar Feb 13, 2018 7:24 am

Veridica sa nu ai cumva in sys.txt :
[utility]
calibratefix=1
Daca exista, fie il stergi, fie il faci 0.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 95
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 20 ori
RCA 2018

#19

Mar Feb 13, 2018 7:59 am

Continutul sys txt este
type="pearl_gtx60

[sound]
csv_voice_enabled=1

[debug]
experimental_features="1"

[network]
available="1"

[gps]
port=2
baud=57600

[Interface]
shutdown_time=0
extra_settings=1

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 266
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 922 ori
Been thanked: 410 ori

Moderare

RCA 2018

#20

Mar Feb 13, 2018 8:41 am

Prin folderul ux ai cumva un fisier Calibrate ... ?
Si cu skin implicit la fel face ?

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 95
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 20 ori
RCA 2018

#21

Mar Feb 13, 2018 8:57 am

In kit nu am nici folderul ux nici skin

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 266
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 922 ori
Been thanked: 410 ori

Moderare

RCA 2018

#22

Mar Feb 13, 2018 11:36 am

Aparatul porneste direct in iGO sau mai intai intr-o interfata ?
E posibil ca aparatul in sine sa ceara calibrarea si nu iGO.
Urca unlock si kitul folosit, fara harti.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 95
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 20 ori
RCA 2018

#23

Mar Feb 13, 2018 1:39 pm

Aparatul porneste direct in iGO. Kitul folosit e asta http://www95.zippyshare.com/v/sZiaHQ34/file.html

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 266
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 922 ori
Been thanked: 410 ori

Moderare

RCA 2018

#24

Mar Feb 13, 2018 4:37 pm

Pe emulator functioneaza fara probleme.
Incearca :
1.
Lasa un minim in folderul content : global_cfg + lang + map + voice.
Sterge folderul save.
Vezi ce se intampla.
sau
2.
Redenumeste Miomap.exe => MioMap1.exe
Copiaza in locul lui un CECmd.exe redenumit in MioMap.exe si din el porneste Primo sa vezi ce se intampla.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 95
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 20 ori
RCA 2018

#25

Mar Feb 13, 2018 7:05 pm

Nu se schimba nimic. Uitîndu-ma prin fisierul crash mi-am amintit ca dupa deblocare si instalarea iGO primeam o eroare ”User interface resolution [320x240] is not supported or compatible skin can not be found.” Îmi amintesc ca pe un forum francez m-au învățat sa schimb ceva in data.zip si a mers iGO dar a rămas cu calibrarea la pornire nerezolvată

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 266
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 922 ori
Been thanked: 410 ori

Moderare

RCA 2018

#26

Mie Feb 14, 2018 11:32 am

Am probat kitul tau pe Mio P360, fara absolut nici o modificare si functioneaza fara probleme.
De aceea inclin sa cred ca problema e din aparat, e posibil sa ceara calibrarea la pornire aparatului.
Daca spui ca l-ai pornit in CECmd si nu face calibrarea si pornind iGO din CECmd si face, atunci nu am alte idei.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 95
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 20 ori
RCA 2018

#27

Mie Feb 14, 2018 11:39 am

irinuca scrie:
Mie Feb 14, 2018 11:32 am
Am probat kitul tau pe Mio P360, fara absolut nici o modificare si functioneaza fara probleme.
De aceea inclin sa cred ca problema e din aparat, e posibil sa ceara calibrarea la pornire aparatului.
Daca spui ca l-ai pornit in CECmd si nu face calibrarea si pornind iGO din CECmd si face, atunci nu am alte idei.
Aparatul a fost deblocat prin metoda scurt la pinul 9. Poate fi cauza?

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 266
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 922 ori
Been thanked: 410 ori

Moderare

RCA 2018

#28

Mie Feb 14, 2018 2:49 pm

Repet, nu cred ca e din primo.
Modifica sa porneasca in CECmd si vezi daca vrea calibrare.
Redenumesti MioMap.exe ( care e de fapt execuatbilul primo ) si in locul lui copiez un CECmd redenumit in MioMap.exe .

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 177
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 302 ori
Been thanked: 377 ori

Moderare

RCA 2018

#29

Mie Feb 14, 2018 4:19 pm

Incearca sa-l deblochezi cu un unlock facut de @secuiu si vezi daca mai face asa. Procedura, backup la memoria interna, stergi tot din memoria interna (nu formatezi), copiezi folderul Program Files din arhiva de mai jos, safely remove hardware, repornesti aparatul si vezi ce se intampla.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 95
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 20 ori
RCA 2018

#30

Mie Feb 14, 2018 6:37 pm

Până acum la pornire se deschidea direct iGO, acum s-a creat o interfata. La prima pornire tot a cerut calibrare inainte de deschiderea interfetei. Apoi l-am oprit/pornit de mai multe ori si a pornit direct in interfată. Am dat un reset si a cerut din nou calibrare. Multumesc.
Acum pot pune un iGO curat sau tot vechiul meu kit lucrat Primo care avea executabil Mio.exe? Unde pun kitul iGO? In flash langa folderul Program Files?

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”