Mio C620 - deblocare flash


Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#1

Dum Ian 01, 2017 7:09 am

Cer ajutor ptr. pornire directa din flash pentru igo sau interfata .
Cu ajutorul cardului am reusit ...dar necesita reintruducerea cardului ...dupa reset .
Am incercat redenumire in fisierul "INSTALL" din OASIS ...dar porneste tot vechea aplicatie miomap.

Am incercat cu fisierele(care sunt ptr. C620/T....iar eu am C620) D-lui Nabucco:


nabuccoPosted 5 years ago
Pentru o deblocare simpla
1 Copiati fisier install.ini din MIO DEVICE\miomap\oasis
pe pc pentru a avea un backup

2 Deschideti install.ini de pe GPS si veti avea

;Keep consistent with code "config_contants.h"
[QSs]
qs1="QS_BASIC_PPC",0x002
qs2="QS_BASIC_PNA",0x004
qs3="QS_COMMON",0x001
qs4="QS_CAMERA",0x008
qs5="QS_PHONE",0x010
qs6="QS_NET",0x020
qs7="QS_BLUETOOTH",0x040
qs8="QS_GAMES",0x080
qs9="QS_AUTO",0x100
qs10="QS_ONLYPPC",0x200


[DotNetInstallItems]

[InstallItems]
ii64="common\\MSDSaudio\\oasis_media_MSDSaudio.dll","MS DirectShow Audio","QS_COMMON",0

[regItems]
i0="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "", "S", "{00C70D6F-7287-4DB9-ACDE-5489E2954152}"
i1="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "Path", "S", "\\my flash disk\\miomap\\miomap\\miomap.exe"
i2="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "Class", "S", "MioMap.class"
i3="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "ContentPath", "S", "\\my flash disk\\miomap\\miomap\\content"
i4="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "SecondaryContentPath", "S", "\\SDMMC\\content"
;i3="SOFTWARE\\Oasis\\Servers\\Navigation", "test", "I", 3

3 schimbati linia

i1="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "Path", "S", "\\my flash disk\\miomap\\miomap\\miomap.exe"

cu

i1="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "Path", "S", "\\Storage Card\\iGO8\\iGO8.exe"
Dati un hard reset.

Pe card puneti un folder numit igo8 si in el programul de navigatie cu exe redenumit in igo8


Multumesc !

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 759
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#2

Dum Ian 01, 2017 8:34 am

Incearca din nou poate ai gresit la redenumire,nu uita sa faci un backup.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Folderul iGO8 pe card.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#3

Dum Ian 01, 2017 9:16 am

Multumesc mult ...dar porneste tot softul miomap...chiar daca am inlocuit fisierul "INSTALL".
Atasez un backup facut la gps-ul meu c620 ...poate lipseste ceva .

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


La multi ani si tot binele !

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 759
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#4

Dum Ian 01, 2017 9:24 am

Incearca sa schimbi din Storage Card in SDMMC.
i1="SOFTWARE\\Oasis_Mio\\Servers\\Navigation", "Path", "S", "\\SDMMC\\iGO8\\iGO8.exe"

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#5

Dum Ian 01, 2017 9:51 am

Am incercat si asa ....dar nu a vrut .
Singura solutie ...pana acum...a fost unlock card .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 759
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#6

Dum Ian 01, 2017 9:55 am

Incearca si acest unlock
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Incearca si prin modificarea urmatoarelor linii in sys.txt din OASIS (\My Flash Disk\MIOMAP\OASIS\CONFIG\SYS.TXT) :
;autostart igo
igoautostart=1 pui valoarea 0 >>>>igoautostart=0

;check for events. set this to 0 if you don't want oasis to do anything in the background
checkforevents=1 pui valoarea 0 >>>>checkforevents=0

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#7

Dum Ian 01, 2017 5:42 pm

Ok ...multumesc .
A mers ...am pus valoarea 1 in "\My Flash Disk\MIOMAP\OASIS\CONFIG\SYS.TXT) :"


;autostart igo
igoautostart=1

;load all addon dlls at boot time
preloadAddons=1

;check for events. set this to 0 if you don't want oasis to do anything in the background
checkforevents=1


Deci porneste igo dupa card .
Seara buna .

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 759
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#8

Dum Ian 01, 2017 5:55 pm

A pornit cu fisierul instal din oasis?Am vazut ca in acel backup era trecuta valoarea 0.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#9

Dum Ian 01, 2017 6:07 pm

Da este ok . Tot binele .

Backup pornire directa Mio c620.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Joi Iun 01, 2017 5:11 am de către alex1963, modificat de 4 ori în total.

patrutz67
Mesaje: 12
Membru din: Vin Dec 16, 2016 2:41 pm

#10

Joi Feb 02, 2017 7:43 pm

buna- cum pot schimba iconitele alea de pe ecran ca as vrea sa-mi pun Primo si Beker
acum imi porneste de pe card si nu din flash si merg ambele softuri ( Primo- Beker )
asa as vrea si cand porneste din flash sa isi i-a continutul de pe card ( harti, poi, etc)
il am deblocat cu minishell de pe card acum
multumesc!

patrutz67
Mesaje: 12
Membru din: Vin Dec 16, 2016 2:41 pm

#11

Joi Feb 02, 2017 7:44 pm

si inca o rugaminte - daca are cineva hartile full europa pentru acest soft original?

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#12

Joi Feb 02, 2017 10:14 pm

Aveti aici continut card cu Primo+Becker ...harti ro la zi .

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.



Restul hartilor gasiti aici pe forum cu bunavointa D-lor Moderatori .
http://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=4
Ultima oară modificat Vin Feb 03, 2017 9:56 am de către alex1963, modificat de 2 ori în total.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1491
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#13

Vin Feb 03, 2017 7:40 am

Colegul alex, descarcarea merge foarte greu, 30-50 Kb/sec, cauta un host care permite descarcare rapida, ca imbatranim asteptand.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#14

Vin Feb 03, 2017 9:58 am

Ok.
Refacut link.
O zi buna.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1491
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#15

Vin Feb 03, 2017 10:21 am

Ok, multumesc, la fel.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Digiwalker”