Deblocare Mio DigiWalker C720


egoandu
Mesaje: 2
Membru din: Joi Dec 22, 2016 9:11 am

#1

Vin Dec 23, 2016 9:55 am

Buna ziua.

Am incercat sa deblochez un Mio DigiWalker c720 cu medota irinuca ( Flash-SD Unlock Mio C 720-520 ) . L-am deblocat, dar nu reusesc sa creez iconita catre IGO Primo24. Ma puteti ajuta ?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 755
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#2

Vin Dec 23, 2016 10:49 am

Vezi ca sus ai niste sageti,apesi acolo si se deschide PATH SET,alegi igo primo dupa care cauti primo.exe si dai OK.

egoandu
Mesaje: 2
Membru din: Joi Dec 22, 2016 9:11 am

#3

Vin Ian 06, 2017 8:08 am

Multumesc pentru raspuns. Totusi nu gasesc sagetile. Oare nu e rezolutia care trebuie? Am facut un print-Screen la gps: https://drive.google.com/open?id=0B8btK ... XFfeXgxanM

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#4

Vin Ian 06, 2017 9:05 am

Continut card ptr.deblocare cu interfata
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Dupa ce apare sigla mio ...puneti cardul cu fisierele.
Denumire fisiere ptr.locul de amplasare primo ...gasiti in folderul Main.

Command = My Flash Disk\Primo\Primo
sau
Command = \Storage Card\Primo\Primo

irinuca
Moderator
Mesaje: 95
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am

#5

Vin Ian 06, 2017 6:24 pm

Unlock SD si Flash Mio C 320 520 720.
descarca
Imagine
HowTo SD unlock :
Imagine
HowTo Flash Unlock :
Imagine

piticulrau@yahoo.com
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 16, 2017 7:13 pm

#6

Mar Mar 14, 2017 7:09 pm

Salut, daca ma poate edifica cineva, am pus fisierele pe card functioneaza ok, de fiecare data cand pornesc sau repornesc gps-ul trebuie sa scot cardul si sa astept pana se incarca apoi introduc iar cardul pentru a functiona noul soft, exista vre-o metoda prin care sa functioneze fara sa umblu la card , sunt singurul care are problema asta sau asa e normal? Va multumesc.

nina
Mesaje: 162
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm

#7

Mar Mar 14, 2017 7:27 pm

Am avut si eu acesta problema si s-a rezolvat inlocuind cardul !

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#8

Mar Mar 14, 2017 8:21 pm

piticulrau@yahoo.com scrie:Salut, daca ma poate edifica cineva, am pus fisierele pe card functioneaza ok, de fiecare data cand pornesc sau repornesc gps-ul trebuie sa scot cardul si sa astept pana se incarca apoi introduc iar cardul pentru a functiona noul soft, exista vre-o metoda prin care sa functioneze fara sa umblu la card , sunt singurul care are problema asta sau asa e normal? Va multumesc.


Metoda inlocuirii in "My Flash Disk" a folderului "MioMap".

Deci redenumiti folderul miomap din flash ...si puneti folderul din arhiva.



Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.



Primo se pune pe card sau flash

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Vin Apr 07, 2017 8:10 am de către alex1963, modificat de 4 ori în total.

piticulrau@yahoo.com
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 16, 2017 7:13 pm

#9

Mie Mar 15, 2017 4:31 pm

Am reușit fără să înlocuiesc cardul, pe aceasta cale mulțumesc irinuca pentru conținutul de mai sus, era softul de vină cel pe care il găsisem eu nu avea fișierul flash doar pe cel pentru card. Acum totul e ok in afara de faptul că sta cam mult până găsește satelitii, dar parca am citit ceva pe Old gpszone despre asta o sa caut acolo. Vă mulțumesc.

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 132
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI

#10

Sâm Apr 01, 2017 7:42 pm

Salut am incercat deblocarea de pe flash la un mio c520 si nu am reusit am redenumit folderele mioautorun si miomap
am copiat cele doua foldere si in miomap am pus un igo si executabilul l-am redenumit miomap dar tot nu functioneaza,metoda de pe card functioneaza

Va rog mai puteti posta un unlok de pe flash pt mio c520 sa contina si un igo ?

sau sa reinoiti linkul lui alex.
va multumesc

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#11

Sâm Apr 01, 2017 8:11 pm

Metoda inlocuirii in "My Flash Disk" a folderului "MioMap".

Deci redenumiti folderul "MioMap" din flash ...si puneti folderul din arhiva.
Primo se pune in flash sau pe card .....aveti comanda in interfata ptr. ambele parti.
Primo contine harti ro la zi.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Vin Apr 07, 2017 8:09 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 132
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI

#12

Dum Apr 02, 2017 5:48 am

MULTUMESC MULT ALEX ,a functionat din prima ,ma duc acum sa-l testez in mers.

vladutz999
Mesaje: 5
Membru din: Dum Apr 02, 2017 8:41 am

#13

Vin Apr 07, 2017 9:43 am

Salut vin si eu cu o problema.AM facut tot ce a zis ALEX MAI SUS. Cand pun cardul apare interfata igo dar nu se incarca.Aveti idei soluti.Multumesc anticipat

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1476
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#14

Vin Apr 07, 2017 10:16 am

vladutz999 scrie:Salut vin si eu cu o problema.AM facut tot ce a zis ALEX MAI SUS. Cand pun cardul apare interfata igo dar nu se incarca.Aveti idei soluti.Multumesc anticipat


Ai aici tot ce-ti trebuie ptr. o deblocare de pe card, inclusiv kitul de iGO8.
Copii toate fisierele (nu folderul) din arhiva pe un card care sa fie vazut de gps.
Pornesti gps-ul cand apare logoul de Mio introduci cardul, va aparea o interfata de unde poti porni iGO8.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

vladutz999
Mesaje: 5
Membru din: Dum Apr 02, 2017 8:41 am

#15

Vin Apr 07, 2017 10:33 am

si un content cu mape ai ? oricum multumesc mult

Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Digiwalker”