Pagina 1 din 1

Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Joi Dec 22, 2016 4:46 pm
de tybyshorr
Reușim sa activam Tmc-ul pe acest model de Becker? Dacă are cineva idei va rog postați diverse soluții...

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Sâm Dec 24, 2016 3:48 pm
de victorpetroi
[tmc]
source="avanteq"
port="COM,5"
internal_tmc_name="avanteq"
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Mar Dec 27, 2016 1:44 pm
de laur_tm
@victorpetroi ma ajutati si pe mine cu activarea tmc-urilor, unde anume trebuie sa adaug textul?

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Mar Dec 27, 2016 4:01 pm
de rcv64
Cu permisiunea lui Victor iti explic care este procedura, astel:
1. In sys.txt copii asta
[tmc]
source="avanteq"
port="COM,5"
internal_tmc_name="avanteq"
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000

2. Folderul tmc, dupa dezarhivare il copii in folderul content
3. Becker_UN_TMC_HERE_Germany_2016_Q2.rar, dupa dezarhivare va rezulta un fisier pe care il copii in folderul license.

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Mar Dec 27, 2016 4:16 pm
de laur_tm
Multumesc!

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Vin Mar 17, 2017 7:01 am
de gilatop86
licenta tmc pt hartile 2016 Q4 aveti?

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Vin Mar 17, 2017 10:32 am
de gilatop86
ma chinui de 1 luna sa activez tmc-ul pe acest model si nu reusesc deloc. daca la-ti actavat careva va rog sa imi dati si mie setariele k cele de mai sus nu imi merg.

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Sâm Mai 06, 2017 10:59 am
de razvanhostiuc1993
Mă poate ajuta cineva cu setări tmc pentru blaupunkt

Re: Activare TMC becker ready 50 lmu

Scris: Joi Iul 27, 2017 8:23 pm
de marius71
Pe un Becker Active 5 LMU, trebuie să-i activez și eu TMC tot așa sau nu trebuie ????